17reacties

Vrijwilligerspenning voor Ad Geluk


Ad Geluk heeft gisteravond de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond ontvangen. Die kreeg hij voor 25 jaar inzet als vrijwillige bedrijfshulpverlener (BHV) in het Elkerliek ziekenhuis.
De onderscheiding werd aan hem uitgereikt door wethouder Antoinette Maas. “Door zijn jarenlange ervaring (ook als waarnemend hoofd BHV), zijn kennis, kunde en goede manier van communiceren is hij voor velen een vakspecialist en leermeester.” Zo benoemt zij de redenen voor het toekennen van de vrijwilligerspenning door onze burgemeester en wethouders.
Voor wie het niet meer wist: in 2014 werd Ad Nederlands BHV-er van het jaar. 

In de reacties hieronder staat een update.

Nieuw Helmonds nieuws
17 reacties
Reageer

Proficiat Ad

R.l. Houweling

Proficiat Ad! Helemaal verdiend!

Gonny Konings

Update:
Zojuist stuurde de gemeente het onderstaande persbericht met daarin aanvullende informatie en een foto die gemaakt werd door PressVisuals.com:

De heer A.P. (Ad) Geluk heeft woensdag 10 oktober de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond ontvangen ter gelegenheid van zijn 25 jarig jubileum als vrijwillige bedrijfshulpverlener bij het Elkerliek Ziekenhuis. De onderscheiding werd uitgereikt door wethouder Antoinette Maas.
Kort voor de brand in 1989 is de bedrijfshulpverleningsorganisatie (BHV) van Elkerliek Ziekenhuis opgericht. Dit incident zorgde ervoor dat de noodzaak van een BHV werd onderstreept. Naast het werk in de zorg zet een actieve groep medewerkers zich 24 uur per dag vrijwillig in voor de BHV.
Sinds 1993 maakt Ad Geluk deel uit van deze groep. Naast de taken van BHV-er geeft hij instructies aan medewerkers van het ziekenhuis, organiseert hij oefenavonden voor de BHV-ers van het ziekenhuis en voert hij preventieve taken uit. Ook heeft hij zich jarenlang ingezet als waarnemend hoofd BHV. Door zijn jarenlange ervaring, zijn kennis en kunde plus goede manier van communiceren is hij voor vele een vakspecialist en leermeester. In 2014 is de heer Geluk uitgeroepen tot BHV-er van 2014. Na zijn pensionering is hij nog steeds als vrijwilliger betrokken bij de BHV in het Elkerliek Ziekenhuis.
Deze onvermoeibare vrijwillige inzet, gedurende vele jaren, is voor burgemeester en wethouders aanleiding geweest om aan de heer A.P. Geluk de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond toe te kennen.

Zeer verdiend! gefeliciteerd

Monique van Asten

Proficiat AD!

Gefeliciteerd 💐💐💐

Lies Kellenaers

Gefeliciteerd!

Bart van de Goor

Proficiat

Cees van de Goor

Super, heel mooi

Gefeliciteerd Ad! Meer dan verdiend 👍 Vrijwilligers zoals jij zijn van onschatbare waarde. Dankjewel!

Elkerliek ziekenhuis

Gefeliciteerd Ad .meer dan verdiend.

Helmi van Dijk

Van harte gefeliciteerd! Een welverdiende onderscheiding! Groet Brenda van Dijk

Brenda van Dijk

Gefeliciteerd Ad. Als iemand hem verdiend dan ben jij het wel!

Erica van Lieshout

gefeliciteerd Ad. je hebt hem verdiend!

Mooi!!! Proficiat!!! Verdiend!!! 👍🏻😊

Proficiat😀 en verdiend💪🏻

Hilde van de Ven

Gefeliciteerd Ad dikverdiend 👍🏻

Astrid van Gerwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: