8reacties

Vrijwilligerspenning voor mevrouw Vervoort


Mevrouw Vervoort-Nuijten heeft vandaag de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond ontvangen voor haar jarenlange inzet als vrijwilligster voor onder andere het ziekentriduüm, de Zonnebloem en de Zorgboog. In het TOV gebouw kreeg zij de onderscheiding uit handen van wethouder Harrie van Dijk.
In 1978 is zij gestart als vrijwilligster in de zorgsector met het vervoeren van deelnemers aan het ziekentriduüm. In de jaren die daarop volgende verrichtte zij steeds meer werkzaamheden voor het triduüm en sloot de ziekensectie zich aan bij de Zonnebloem. Naast haar activiteiten voor de Zonnebloem is mevrouw Vervoort al 20 jaar actief voor De Zorgboog en verricht zij al 20 jaar parochiewerk voor de parochies H. Lambertus en De Goede Herder. Bovendien is zij sinds 3 jaar actief als vrijwilligster voor Stichting Truckers Day.
De onvermoeibare vrijwillige inzet gedurende vele jaren is voor burgemeester en wethouders aanleiding geweest om aan mevrouw E.W.C. Vervoort-Nuijten de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond toe te kennen.

Nieuw Helmonds nieuws
8 reacties
Reageer

Leuk

Dien van Hout

Gefeliciteerd geniet ervan

Gefeliciteerd en dik verdiend!

Ingrid Heusschen

Dubbel en dwars verdient, gefeliciteerd

Will Callaars

Hartelijk gefeliciteerd

Marlin van den Reek

Je hebt het verdiend Els gefeliciteerd

Gefeliciteerd!!

Gefeliciteerd

Dori van den Broek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: