4reacties

Vrouw gewond bij aanrijding in speeltuin


Een vrouw is vanavond rond half 8 aangereden door een man in een auto. Dat ongeval gebeurde in de in november vorig jaar geopende speeltuin aan de Markiesstraat in ’t Haagje. De vrouw is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 
Volgens omstanders die het hadden zien gebeuren, maakte de bestuurder een overspannen indruk. Het is ons niet bekend of de man is aangehouden door de politie.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto’s.

In de reacties hieronder staat een update.

Nieuw Helmonds nieuws
4 reacties
Reageer

Hoop niks ernstigs 😱🙏

Tineke van de Voort

Update:
De man zou (om nog onduidelijke redenen) zijn eigen vrouw hebben aangereden en vervolgens de auto weg hebben gebracht en daarna te voet terug zijn gekomen. Hij is toen door de politie meegenomen voor onderzoek. Een politieagent ter plaatse liet dat weten.

'T Haagje blijft 't Haagje he, tokkie gonna tok.

@Mark op donderdag 10 mei 2018 om 13:16:

Het Stigmatiseren van mensen uit een bepaalde wijk, in dit geval de oudste wijk van Helmond zegt meer over u dan over de mensen die er wonen, maar in sommige gevallen is dat wel enigszins te begrijpen want laten we wel zijn 80% van wat in venixwijken zoals brandevoort, dierdonk wonen zijn meestal import helmonders die van randstedelijke gebieden vandaan komen.

DeRijdendeRechter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: