Provinciale Staten 2023

4reacties

CDA-kandidaten bij Provinciale Staten


Onze presentatie van Helmondse kandidaten bij de Provinciale Statenverkiezingen sluiten we af met 2 vertegenwoordigers van het CDA. Ook zij waren aanwezig bij de bijeenkomst van de 9 kandidaten die zich in de provincie voor Helmond willen gaan inzetten. Dat zijn niet alle verkiesbare Helmonders, het zijn degenen die (zoals eerder gezegd) zich opgegeven hebben. Hieronder hetgeen Jan en Pieter willen inbrengen.
Peter Warmerdam maakte de bijgaande foto’s. (meer…)

4reacties

GroenLinks-kandidaten bij Provinciale Staten


We trappen de presentatie van de Helmondse kandidaten bij de Provinciale Statenverkiezingen af met de vertegenwoordigers van GroenLinks. Deze partij bood 8 februari namelijk gastvrij onderdak in hun fractiekamer in Boscotondo voor de bijeenkomst van de 9 kandidaten die zich in de provincie voor Helmond willen inzetten. Hieronder hetgeen Thomas, Sanae en Bert die avond op papier hebben gezet.
Peter Warmerdam maakte de bijgaande foto’s. (meer…)

12reacties

Helmondse kandidaten bij Provinciale Staten


Bij de meeste Helmonders viel de stempas al op de mat want de Provinciale Statenverkiezingen staan voor de deur. Woensdag 15 maart, over precies 2 weken dus, is het zover.
Bij tal van Helmondse thema’s (stadsbussen, ‘de Ruit’, huurwoningenaantal en nog minimaal 100 onderwerpen) moet Helmond naar de pijpen dansen van het te kiezen provinciebestuur. Alleen al vanwege die thema’s is het belangrijk dat Helmonders gaan stemmen. Op de hieronder beschreven wijze gaat de weblog je proberen te verleiden. (meer…)

50reacties

Geert Wilders zaterdag in Helmond


In aanloop naar de provinciale verkiezingen in maart, is Geert Wilders komende zaterdag om 11.00 uur in Helmond. De leider van de PVV komt dan flyeren op de Ameidewal en in de Marktstraat zo staat in zijn tweet zojuist daarover.
Niet de eerste keer dat hij met zijn gevolg onze stad bezoekt. Eerder was dat onder meer in 2019 in het daardoor drukke centrum (zie de bijgaande foto) en in 2011 bezocht hij wijkhuis De Fonkel, ook in de Binnenstad.

In de reacties hieronder staan updates.