10reacties

Gemeenteraadsverkiezingen 2010

Gemeenteraadsverkiezingen 2010 in Helmond

Nog 11 maanden en we mogen weer naar de stembus om onze nieuwe gemeenteraad te kiezen. De politieke partijen zijn al druk met de voorbereidingen. De eerste schermutselingen op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen 2010 hebben we ook al achter de rug. Wethouders krijgen opeens haast om toch nog ergens resultaten te boeken, van voetbalstadion tot accommodatie- of armoedebeleid. Helder Helmond en Helmond Aktief besluiten om toch maar niet samen te gaan en een aftredende PvdA-fractievoorzitter zegt dat hij het te druk heeft. Kort geleden nog een raadslid dat overstapt van Helder Helmond naar het CDA. De komende maanden zal het gekrakeel alleen maar toenemen. Want voor politici wordt het weer tijd om te scoren.
De weblog van Helmond is natuurlijk hèt medium om daarover jouw mening te geven. Na de zomervakantie beginnen we met een opmerkelijke poll waar je op de Helmondse raadsleden kunt stemmen. Zo ontstaat onze eigen Helmondse stemwijzer. Dan is het woord (zoals altijd) aan jou!
Daarvoor hoeft je echter niet nog een paar maanden te wachten. Ook wij zijn al druk bezig met de voorbereidingen. Maar wij weten ook niet alles en samen weten we meer. Vandaar dat we dit onderwerp nu al aansnijden. Want ideeën, voorstellen, tips en zelfs medewerker(st)ers zijn van harte welkom! Vind je het leuk om achter de schermen hieraan mee te helpen, mail ons dan even.

Alle berichten over de gemeenteraadsverkiezingen van 2010.