2reacties

2e Supportersvereniging van Helmond Sport

We Are Helmond is vanaf nu de tweede officiële supportersvereniging van Helmond Sport. Het is de volgende stap in een ontwikkeling die in 2017 in gang werd gezet. Begonnen als eenmalig initiatief om het 50-jarig bestaan extra kleur te geven, maar inmiddels uitgegroeid tot een gedreven club trouwe aanhangers die zich voor de volle 100% inzet voor het belang van Helmond Sport.
Dat doet de organisatie door tijdens en rondom wedstrijden activiteiten te organiseren, door via social media verbinding te zoeken met de stad en de jaarlijkse ‘We Are Helmond the party’ in de Cacaofabriek.

De organisatie heeft nu de gang naar de notaris gemaakt om We Are Helmond verder te professionaliseren. Met goedkeuring van de club en in nauwe samenspraak met de Supportersvereniging Helmond Sport (SVHS). Alle partijen zien kansen om elkaar aan te vullen en verder te versterken.
We Are Helmond blijft doen wat zij al deed en ontplooit daarnaast ook nieuwe activiteiten. Momenteel wordt onder meer onderzocht of er in de toekomst een heuse We Are Helmond-bus naar uitwedstrijden kan worden ingezet, in de hoop een nieuwe doelgroep aan te boren en het bezoekersaantal in het uitvak verder omhoog te krikken.
De organisatie hoopt op brede steun. Lid worden van deze supportersvereniging kan voor 15 euro via www.wearehelmond.nl

Hans van den Berkmortel maakte de foto rechtsboven. Daarop zie je voorzitter Joey van der Aa van We Are Helmond die het eerste lidmaatschap overhandigt aan voorzitter van Helmond Sport Philippe van Esch.