10reacties

Auto met 3 inzittenden rijdt door schutting


Rond 12 uur vanmiddag reed een personenauto door een schutting van bakstenen en hout in Helmond Noord. Dat gebeurde bij een woning op de hoek van de Van Ruysdaelstraat met de Frans Halslaan. De 3 jongens in de auto bleven ongedeerd.
Toen de politie arriveerde waren 2 van de 3 jongens nog ter plaatse, de derde van het trio had de benen genomen. De bestuurder van het voertuig is inmiddels door de politie meegenomen naar het politiebureau.
De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Het ongeval gebeurde net na een verkeersdrempel in de Van Ruysdaelstraat. Maar of dat het ongeval (mede) veroorzaakte, weten we niet. De bewoners van de getroffen hoekwoning waren niet thuis. 
Harrie Fotografie maakte de bijgaande foto’s.

In de reacties hieronder staan updates.

Nieuw Helmonds nieuws
10 reacties
Reageer

Non de pie, ze moeten onze buurt wel hebben.
Wat hebben die jong geluk gehad, zo'n baksteen moet maar door de voorruit gaan....

Update 1:
De bestuurder zou hebben gezegd dat hij de macht over het stuur ineens kwijtraakte. Er zijn flinke remsporen te zien, wellicht reed de jongen te hard toen hij dwars door het muurtje de achtertuin inreed...
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto en video.

@De weblog van Helmond op dinsdag 15 november 2022 om 13:39:

Op de tweede foto zie je heel duidelijk dat die Peugeot die remsporen met de voorwielen maakte. Dat gaat zijn papa en mama een flinke duit kosten. Wanne gek om zo hard door een zijweggetje door de woonwijk te rijden! Wat was ie stoer en nu op het bureau zitten te huilen. Berouw komt na de zonde.

Update 2:
De bestuurder van de gecrashte auto is vanwege een bloedafname mee naar het politiebureau genomen. Agenten ter plaatse hadden het vermoeden dat hij verdovende middelen heeft gebruikt en namen een speekseltest af waarna hij mee moest. Dat meldde een woordvoerder van de politie desgevraagd.

Zullen wel onder invloed zijn van iets
Anders loop je niet weg

Henk van Gestel

@Henk van Gestel op dinsdag 15 november 2022 om 15:28:

Een buurtbewoner die de knal hoorde en er vrij snel bij was, meldde dat het lachgas was. "Nee ik maakte geen foto's, ik vergat mijn mobiel door de haast." Inmiddels is Aron Paulussen naar huis gekomen. Ook hij laat aan het ED weten aan lachgas te denken. "Je ziet hier links en rechts ballonnen liggen."
De ravage en schade in de hoek van zijn tuin is fors. Het is de plek waar zomers een zwembad staat. Paulussen: "De muur was helemaal dichtgemetseld met ijzeren bewapening. Dit moet hard zijn gegaan."

het is nogal eens raak in Noord.

Christ Beekmans

Er is geen lachgas gevonden maken het erger dat het is

Wel een rare manier om ergens op de koffie te gaan

Piet van Seggelen

Hmmm, hij zal wel een black-out gehad hebben. Een zeer bekend fenomeen de laatste tijd :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: