3reacties

Mogelijke ontvoering van een man

De politie zoekt getuigen van een mogelijke ontvoering. Zij kregen gisteravond rond 18.20 uur een aantal meldingen van een verdachte situatie. Op de A59 (rechts) ter hoogte van knooppunt Zonzeel zou een taxi zijn klemgereden door een zwarte Porsche Cayenne (kenteken H-776-ZJ), die opvalt door rode achterlichten over de hele lengte van de auto. De passagier werd uit de taxi getrokken en meegenomen, zo liet de politie vannacht weten.

De man werd gisteren door de taxi opgepikt bij het station in Helmond. Tijdens de rit stopte de taxi bij een Shell tankstation aan de A58 in Rijen. Daar sprak het slachtoffer met een persoon of personen in een ander voertuig.
Wie de man is, weet de politie niet, Wel verspreidde de politie het volgende signalement van hem. Hij was donker gekleed, had een donkere tas om zijn schouder en droeg een zwart mondkapje met een witte afdruk van een leeuw. De man heeft donker haar dat aan zijkanten was opgeschoren, is tussen de 25 en 35 jaar en spreekt meerdere talen. 
De politie komt graag in contact met getuigen die meer kunnen vertellen over deze mogelijke ontvoering. Dat kan via 0900-8844, anoniem via 0800-7000 en via het Team Criminele Inlichtingen op 079-3458999.
Harrie Fotografie maakte vannacht de bijgaande foto.

In de reacties hieronder staan updates.