Buiten is het 6 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 84.108 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Klik hier voor een uitleg van deze rubriek
Openingsceremonie

Deze week zitten onze nieuwbakken wethouders de eerste 100 dagen op het pluche. Alles is natuurlijk wennen voor hen. Het leggen van een eerste steen of het slaan van een eerste paal levert voor de meeste van hen geen problemen op. Het schrijven van de bijbehorende speech besteden ze zelfs uit aan hun secretaresse.
Toch ging het bij het doorknippen van een lint 1 keer goed fout. Om de wethouder te beschermen geven wij jullie geen naam of gezicht. De goede man zou immers geen leven meer hebben en niet meer over straat kunnen. Hij doet de naam van zijn partij geen eer aan, dat is het enige dat wij verklappen.
Hij gaat dadelijk op vakantie. Als hij over een tijdje daarvan terug is, zal het verband wel weer verwijderd zijn.

  voor een impressie van die openingsplechtigheid.

4 reacties:

Ai. “Twee bier voor het college van B&W”. 🙂

Beantwoorden

Getverderie, pijnlijk………….!!!!!
Bril nodig ???

Beantwoorden

die kan het neuspeuteren voorlopig wel vergeten hahaha.

Beantwoorden

nou, ik zal dit plaatje aan alex laten zien.. aangezien wij waarschijnlijk op of rond 1 oktober ook een lintje moeten doorknippen… :S
groetjesssss
natasja

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *