Buiten is het 6 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 86.278 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Klik hier voor een uitleg van deze rubriek
Gratis toegang

1 Van de voordelen van het beheren van een bekend weblog is de gratis toegang. Als wij ons bekend maken als De weblog van Helmond krijgen wij bijna altijd te horen: “Loopt u maar door hoor”.
Als wij dan ook nog melden dat we speciaal komen voor het uitzoeken van een vraag voor Het WWWWW-spel worden we vaak ook nog getrakteerd. Zo blij is men met deze gratis reclame die wij voor hen op deze manier maken.
Bij 1 van onze laatste bezoeken, aan een museum, kregen wij zelfs een etentje aangeboden. Omdat onze fotograaf zijn toestel altijd stand-by heeft, hadden we dit maal zelfs 2 keer geluk. Tevens een bewijs namelijk dat wij het niet deden.

  voor die bewijsfoto.

6 reacties:

dat is nog eens geluk bij een ongeluk!

Beantwoorden

Is die vaas nu te winnen in 1 van de volgende rondes van het WWWWW-spel?

Beantwoorden

@Porcupine (a.k.a. Noud):
We hebben het voor de zekerheid nagevraagd bij het betreffende museum, en ook daaruit bleek dat die vaas kort nadat die foto werd gemaakt, kapot is gevallen.
De vraag of ze het ter beschikking wilden stellen als prijs in Het WWWWW-spel hebben we toen maar niet gesteld. Dat leek ons te pijnlijk.

Beantwoorden

Jammer, dat er net zo’n derrière in de weg stond…..

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op 23-7-06 om 8:14
Ze hadden er toch een tube Bisonkit bij kunnen doen. En de verzendkosten zullen nu ook wel een stuk lager zijn geweest.

Beantwoorden

@Porcupine (a.k.a. Noud):
Maar of het daarmee zou kunnen concurreren met de drankkaart die Café de Wekkerrr… beschikbaar stelt? Lijkt me niet dus.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *