Buiten is het 2 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.069 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
9reacties

Klik hier voor een uitleg van deze rubriek

 


Door een fout werd deze log gisteravond verwijderd. De logtekst kunnen we herstellen, reacties van Porcupine (a.k.a. Noud), Angelique,  J.E. Mulder en natasjalex helaas niet.


Rijbewijs

Zoals je al kon lezen in onze vernieuwde welkomsttekst, kunnen goede ideeën voor een log naar ons gemaild worden. Eergisteren kwam de eerste binnen. Hoewel we eigenlijk aan reguliere logs dachten, willen wij aan deze eerste inzending toch aandacht besteden.De inzender moest namelijk vorige week in Mierlo afrijden voor zijn rijbewijs. De hele rit hoorde hij niets anders dan: aan het einde van de weg links of rechts en 1 keer kreeg hij de opdracht om te keren op de weg. Aan het einde van de rit zei de examinator doodleuk dat hij gezakt was.Daar heeft onze bezoeker protest tegen aangetekend. Hij begrijpt er namelijk niets van en vermoedt dat hij zakte omdat hij van Helmondse komaf is. En als dat niet de reden was, dat het dan gewoon is omdat ze een vast aantal mensen expres moeten laten zakken. En dat het laatste bochtje enkel als officiële reden wordt aangevoerd. Volgens hem is het niet terecht om op zoiets te zakken.

  voor zijn bewijs.

9 reacties:

Ja hey, wat is dat nou? Je moet zomaar niet op de delete knop drukken. 🙁

Beantwoorden

Maar ik vind het niet terecht dat hij gezakt is voor zijn rijbewijs. De radiateur moet toch ook af en toe worden bijgevuld.

Beantwoorden

@Porcupine (a.k.a. Noud) om 11.47: Bedankt voor de tip.

Beantwoorden

Discriminatie 😀

Beantwoorden

newsflash en erg off-topic maar wel echt helliemonds ..

lasergun lenen *klik*

Beantwoorden

ester.. ja ik heb het gezien! haha net alsof helmonders dat echt doen!! 😀

Beantwoorden

ik vergeet er nog bij te zeggen.. en als ze zo’n ding lenen is het niet om auto’s te controleren…

Beantwoorden

oh en om weer ontopic te gaan… tja… je kan niet altijd alles hebben he? 😉 😀

Beantwoorden

@natasjalex :: 10 november 2005 18:37
Wat doen ze er dan mee?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *