Buiten is het 7 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.464 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Klik hier voor een uitleg van deze rubriek

Dierenarts

Van de week was het weer raak, 1 van ons moest naar de dierenarts voor het jaarlijkse spuitje voor zijn hond. Zelf heeft hij schrik voor spuitjes en hij denkt dat hij dat overbrengt op zijn hond want die heeft nog veel meer schrik. Ze hebben de beste dierenarts uit heel Helmond maar als hij  belt om een afspraak te maken, is hij altijd pas weken later aan de beurt en wordt het zo ingepland dat de dierenarts meteen aan zijn vrije dagen kan beginnen.Als je de foto ziet kun je ongeveer begrijpen wat voor feest dat elk jaar is.Wij denken dat niemand van jullie zo’n hond heeft met zoveel schrik voor een spuitje of wel soms?

  voor een foto bij de dierenarts.

6 reacties:

Ze zeggen altijd dat de hond op zijn baas gaat lijken…of andersom…gniffel…
Kep meelij met het baasje 😛

Beantwoorden

Ha ha 😀

Beantwoorden

hij is wederom geweldig en goed voor een luide lachsalvo alhier 😀 😀

mijn laatste hond wandelde vrolijk naar binnen, totdat ze zag waar we waren wilde ze weer net zo snel naar buiten 😀

Beantwoorden

hawhaw geinig een prettige woensdag groetjes jopie xxx. 😉

Beantwoorden

hahahaha oeiiiii fijne avond verder 😉

Beantwoorden

hihi.. nou, ik heb helemaal geen hond, dus zo’n hond zal ik nooit hbben.. wel had ik eerst katten, en als een van die katten een spuitje moest, dan kroop ze helemaal tegen me aan, met haar voorpootjes op mn schouder, alsof ze wou zeggen: ‘mamma, help me!!’ dat was echt lief, maar ik vond het ook zielig.. 🙂

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *