Buiten is het 24 graden, binnen zit al 15 jaar ๐Ÿ˜ป

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.247 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
12reacties

Klik hier voor een uitleg van deze rubriekCentrumplannen

Als het aan de gemeente Helmond ligt, blijft het niet bij het ene pas geopende openbare “huiskamer”toilet waarover wij jullie hier al berichtten.Geloof het of niet maar in het kader van de nieuwe allesomvattende Centrumplannen is er een studiereis naar Kopenhagen gemaakt van, schrik niet, 36 ambtenaren. Zij bekeken de toiletten die daar gebruikt worden. Wij vinden datย  zwaar overdreven. Ze hadden toch ook gewoon wat foto’s kunnen laten opsturen of niet?
Wij lieten onze correspondenten ter plekke gewoon 2 foto’s mailen. Daarop kun je zien dat je niet naar binnen kunt kijken, maar wel andersom. Ondanks dat laatste denken wij dat je daar toch niet rustig kunt zitten als er mensen in de buurt komen.Dus wat ons betreft mogen ze een andere keuze maken. Of denken jullie wel zonder problemen gebruik te kunnen maken van zo’n toilet?

ย  voor dat toilet van binnen en van buiten.

12 reacties:

Dan geef mij maar die ouwverwetste gezellige toilet op de Veestraat. Daar krijg je er tenminste een kopje koffie bij, als ik de krant tenminste moet geloven.

Beantwoorden

Stille glazen grot.

Verticale buis op tegels vastgezet,

gepind, naar ’t centrum:

naar ’t koele water in de rvs pot.

Kleding los.

Handen onder aan het lichaam, bezig.

Open ogen naar de muur, de vloer, de deur.

Ojee, geen muur, vloer of deur,

maar de hele wereld

kijken ze ook naar mij?

Ik lach om mezelf

en om de hele wereld, die zo groot,

zo klein,

ook stilletjes en regelmatig

met ontblote billetjes

ontlasten gaat. ๐Ÿ˜•

Beantwoorden

@Solveg: Mooi gesproken!

Beantwoorden

nou.. ik zou niet op die wc gaan.. zal je net zien dat als ik ga, er tig vrouwen komen om te kijken of hun make-up nog goed zit, en mannen die kijken of er echt niks tussen hun tanden zit.. ๐Ÿ˜• ๐Ÿ˜• ๐Ÿ˜‰

Beantwoorden

Dat is een goeie Natasja ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜‰

Beantwoorden

mooi hoor, Solveg ๐Ÿ˜€

Beantwoorden

@Angelique, dank je wel.

Beantwoorden

Dat kan er ook nog wel bij. ๐Ÿ˜• ๐Ÿ˜• ๐Ÿ˜• Zet maar vlak bij die bel op de markt. Past het mooi bij en ziet er ook niet uit.

Beantwoorden

Jeetje ik zou er wel ingaan, maar dan om mensen te kijken. Niet op te toiletteren ๐Ÿ˜›

Beantwoorden

En dat zijn ze met 36 man gaan bekijken? ๐Ÿ˜• Het lijkt me helemaal niks, misschien dat mensen je dan niet kunnen zien, maar het voelt wel zo elke keer als er iemand naar het hokje kijkt en waarom zou je andere mensen of de stad willen zien terwijl je naar de wc gaat?

Beantwoorden

Ik zou me niet op m’n gemak voelen. En je behoefte doen vereist toch enige ontspanning.

Beantwoorden

Ut zal er wel heit zin van de zommer in zoon glazeren hok dunkt meen. Van dun inne kant mar goet ok. Anders blieven zu vul te lang zitte. ๐Ÿ˜€

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *