Buiten is het 5 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 86.353 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
9reacties

Klik hier voor een uitleg van deze rubriek

Huren in Helmond

Onlangs deed Ger de Wilde, directeur van Woonpartners, in het ED de uitspraak dat het nieuwe verhuursysteem van huizen in Helmond nog enige kinderziektes vertoont.Zoals bekend is 1 van onze medewerkers bezig een ander huurhuis te vinden. Toen hij keuzes in het systeem aan het maken was, ging er iets goed fout. Hij wilde namelijk een optie nemen op een appartementje op de Markt waarna onderstaande foto werd getoond.Dit kan toch niet? Als je zoiets kinderziektes durft te noemen… Wij moeten wel eerlijk bekennen dat wij wel regelmatig vraagtekens zetten bij de computervaardigheid van de betreffende collega. Ondanks zijn nieuwe pc.

  voor het huuraanbod.

9 reacties:

Heeft die collega dan uiteindelijk zijn echte salaris opgegeven? 😀 😀 😀

Beantwoorden

@Porcupine (a.k.a. Noud):
Die medewerkers is de eerlijkheid zelve. Maar of hij zijn inkomsten uit De weblog van Helmond er ook bij heeft opgeteld, dat weten we niet.

Beantwoorden

Als ik eerlijk ben, dan moet hij zijn PC onderbrengen in de rechter vleugel. Het zal wel zo’n apparaat zijn uit de prehistorie. Je weet wel met 20 ventilatoren om te koelen. 8)

Beantwoorden
jan-willem terbeek

“Zimmer Frei” en dat in Nederland !!!!

Beantwoorden

heeft ie een zonnesteek opgelopen misschien? 😉

Grts Helena

Beantwoorden

@Solveg:
Je mag dan hele verre reizen maken, maar in de Nederlandse kustplaatsen ben je blijkbaar nog nooit geweest.

Beantwoorden

Voor de niet kenners: het is een foto van paleis Soestdijk.
Er woonde daar vroeger iemand van Duitse komaf.
Misschien is het bordje daar een overblijfsel van?

Beantwoorden

@Weblog: Dass ist een ander verhaal, is voor de toeristen.

@Peter:Zal best, maar ik koop toch geen huis waar ze dan ook nog de kamers willen verhuren en weet ik wie 😛 echte handelaars, denk ik, willen overal geld uitslaan. 😉 😉

Beantwoorden

Da’s nou Woonpartners-humor, denk ik. Hoop trouwens voor je collega dat t lukt met een appartementje op de Markt. n Jaar of 8 geleden woonde ik op de Nrd- Koninginnewal (boven de dampende pizzakoeriers), was leuk daar!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *