Buiten is het 4 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 85.054 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
8reacties

Gistermiddag trouwde de secretaresse van de weblog geheel in stijl op het kasteel. Onze Meggy heeft in haar Tony eindelijk de ideale man gevonden. Nogmaals van harte gefeliciteerd! Die Tony is ‘a lucky guy’.
Stadspromotor Peter-Paul van Meerwijk wist blijkbaar dat Meggy eigenlijk liever zangeres dan onze secretaresse was geworden. Aansluitend op de ceremonie in het kasteel had hij daarom een verrassingsoptreden op het Kasteeltuinconcerten-podium voor haar geregeld. Die mogelijkheid greep de overdonderde Meggy met beide handen aan. Kort voor half 9 moest ze plaats maken voor een optreden van The Basily Gipsy Band & Friends.

8 reacties:

Ik wil hierbij jullie secretaresse nogmaals feliciteren met haar huwelijk met Tony.
Hopelijk was haar optreden op het podium beter dan dat van The Basily Gypsy Band, want dat had weinig met gypsy te maken. Het was meer van dat Amsterdamse achterbuurt gekwijl. De spelerbus van Ajax zal hen na het concert wel weer naar huis hebben gebracht.

Beantwoorden

Gefeliciteerd Tony en Meggy.

Beantwoorden

Gefeliciteerd mooie secretaresse en Tony. Ik hoop dat jullie een mooie dag hadden.

Beantwoorden

@Ronald op zondag 12 augustus 2012 om 00:05:

Dat zal best wel Meggy en Tony kennende.
Misschien vraag je je af hoe ik Meggy ken, maar ik ging twee keer per week naar het kantoor van De Weblog, speciaal voor de mooie glimlach van Meggy.
Op een middag zat de hoofdredacteur van De Weblog aan de receptie, en vanaf die middag heb ik nooit meer een voet in het pand durven zetten.

Beantwoorden

Gefeliciteerd.

Beantwoorden

Dank je wel allemaal. Het is een geweldige dag geweest en het feest was ook super!

Beantwoorden

Wel jammer dat ik ’s avonds geen liedje voor jullie kon zingen, misschien een andere keer.

Groetjes

Beantwoorden

Lief bruidspaar beter laat dan nooit, maar wij wensen jullie al het geluk van de wereld.Van ons en van ons mam,Groetjes Annemie.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *