Buiten is het 8 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 86.325 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De oplettende lezer merkte het al: het aantal reacties per log staat weer achter de logtitels/links in de rechterkolom. In tegenstelling tot de periode voorafgaand aan 1 juni moet dit nu handmatig gebeuren. Daardoor wordt, nadat je een reactie hebt geplaatst, dit aantal niet automatisch verhoogd, maar kan dat even duren.
Tevens worden de logtitels/links waar de afgelopen dag een reactie op gegeven is vet gedrukt (in plaats van een sterretje voorheen). Dit gebeurd aan het eind van de dag (en ook handmatig) en blijft ongeveer 1 dag staan.
Het is wat extra werk maar een dergelijke service horen we te bieden, vinden wij.

Omdat er bij het log Is er uitgaansleven in Helmond? sinds gisteren een wel hele mooie en uitgebreide staat, zetten we die van geert vandaag extra in het zonnetje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *