Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.246 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

In de Beelsstraat in de Binnenstad woedde vanmiddag een flinke uitslaande woningbrand. De om 15.39 uur gealarmeerde brandweer heeft 1 persoon gered uit de woning, deze vrouw hing bij aankomst uit een raam aan de voorzijde. Zij was zwart van het roet en werd ter controle afgevoerd naar het ziekenhuis.
Omdat de vrouw zei dat er nog 2 andere personen binnen waren, heeft de brandweer een nieuwe redding opgestart en kwam hiervoor ook de traumahelikopter ter plaatse.
Uit de verkenning bleek dat er niemand meer binnen was. Het personeel van de traumahelikopter heeft het ambulancepersoneel ondersteund bij de geredde vrouw. De met 2 tankautospuiten en 1 hoogwerker aanwezige brandweer is aan het ventileren en nablussen.
Pim Verkoelen maakte de bijgaande foto’s.

2 reacties:

Was tenminste een hoop verschillende sirenes hier trauma ook voorbij horen vliegen

Beantwoorden

Chapeu voor de hulpdiensten. Gelukkig mooi op tijd geweest.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *