Buiten is het 4 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.690 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Op de Warandelaan controleerde surveillerende agenten vannacht de inzittenden van een auto. Vanuit de auto kwam de hennepgeur de agenten tegemoet.
Bij de 19-jarige bestuurder werd een drugstest afgenomen. “Hij reageerde positief op het gebruik van cannabis. Einde rit en PV opgemaakt” zo liet wijkagent Francisca Kamphuis vanochtend weten.

4 reacties:

Als ze nou eens al die mankrachten (die ze al tekort komen) nuttig zouden besteden ipv die nutteloze controles van ze en die uren de binnenstad in duiken en die omliggende volksbuurtjes(tokkie buurtjes), want daar is juist wel wat te bereiken puur door daar continue zichtbaar aanwezig te zijn zal de overlast van die dealers ( Tony Montana’s dat denken ze tenminste ) een stuk minder worden.

Beantwoorden

@Sven Martens op donderdag 20 juni 2019 om 10:02:

De politie surveilleert en de 19-jarige bestuurder is de klos. Zo gaat dat.
De politie was dus zichtbaar aanwezig.

Beantwoorden

Rijbewijs afpakken nooit meer teruggeven.

Beantwoorden

Dat ze maar wat beter doen zie ze ook altyd stil staan bij mac of pomp of opparkeerplaats elke dag wel pak criminelen op ofzo

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *