Buiten is het 11 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 108.687 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Vandaag kreeg Hein Gruijters van burgemeester Elly Blanksma de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond. Dat gebeurde in restaurant D’n Dimpel waar KHN Helmond vandaag de algemene ledenvergadering en aansluitende borrel houdt. Deze penning is aan hem uitgereikt vanwege zijn belangeloze inzet gedurende vele jaren voor de Koninklijke Horeca Nederland (KHN) Helmond en de Stichting Zestiger Jaren Pop.
Hein was 11 jaar bestuurslid binnen de KHN Helmond. Vorig jaar stopte hij en volgde Mark van den Bogaard hem op als voorzitter, zie de foto rechtsboven. “Een zeer gewaardeerde, bevlogen en immer enthousiaste voorzitter” aldus de lokale afdeling bij die gelegenheid.
Daarnaast was hij van 1989 tot de beëindiging van de stichting bestuurslid van de Stichting Zestiger Jaren Pop. Hij was de drijvende kracht achter het zeer succesvolle gelijknamige jaarlijkse evenement, waarvan er tot 2011 maar liefst 25 edities zijn georganiseerd. Uit die stichting zijn daarnaast meerdere andere waardevolle initiatieven ontstaan zoals Pinksterpodium en 0492PopPodium. Die laatste had ten doel jonge beginnende muzikanten een podium te bieden.
De onvermoeibare vrijwillige inzet gedurende vele jaren was voor B&W aanleiding om aan Hein Gruijters deze vrijwilligerspenning toe te kennen. 

2 reacties:

De ‘bewijsfoto’:

Beantwoorden

Proficiat Hein!

Beantwoorden
Marlies van der Heijden – Leenders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *