Buiten is het 13 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 77.994 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Niet iedereen houdt van ons. Mooi!

Havenplein Helmond in 2002

door Vico Hoozemans in 2002

12reacties

“Stiphout is de wijk die als eerste, na de wijken Rijpelberg en Brouwhuis, wordt aangesloten op het glasvezelnetwerk van Breedband Helmond.” Dit besluit volgt op een interessepeiling in september, waarbij het aantal aanmeldingen in Stiphout het hoogste bleek, zo maakte het bedrijf vanochtend bekend. “Als minimaal de helft van die wijk meedoet en zich aanmeld voor een abonnement kunnen we overgaan tot de aanleg van het glasvezelnetwerk in Stiphout. Bij aanleg zal dit in het voorjaar van 2018 van start gaan waarbij juli 2018 de streefdatum is voor oplevering.” 
Eigenaar Patrique Dankers reageert verheugd: “De aanleg in Stiphout voelt als een natuurlijke uitbreiding van ons netwerk. Deze wijk ligt als het ware in de achtertuin van ons bedrijf. Dichter bij onze gebruikers kunnen we niet staan.”
De glasvezelaanbieder biedt vanaf vandaag alle Stiphoutenaren de mogelijkheid  zich in te schrijven voor een aansluiting op hun glasvezelnetwerk. Gezien de vele gemelde problemen bij Ziggo in ook die wijk zouden dat veel aanmeldingen kunnen worden.
In de Dorpsstraat (in het aanliggende pand van Bertje Manders) opent Breedband Helmond volgende week zaterdag een informatiecentrum. Daar is het mogelijk kennis te maken met de diensten op het glasvezelnetwerk en vragen te stellen over bijvoorbeeld de overstap.

12 reacties:

Helmond noord ook graag…

Beantwoorden

Helmond oost ???

Beantwoorden

Gefeliciteerd Stippunt.
Ik zou er bijna naar willen gaan verhuizen door dat klote Ziggo.

Beantwoorden

Rest van helmond ook aub

Beantwoorden

Och, wat zullen ze in het Helmondse Stiphout blij zijn 🙂

Beantwoorden

Stiphout Is toch geen Helmond volgens de bewoners.

Beantwoorden

@Wilbert Verkoelen op zaterdag 30 september 2017 om 15:12:

Jawel hoor!😜

Beantwoorden

Is zware troep zwaar ontevreden ❌

Beantwoorden

Eerste hindernis is genomen. Nu de tweede, veel hogere: De HELFT van de wijk moet een abonnement nemen. Dat zie ik nog niet gebeuren. Ik ben bang dat we voorlopig nog wel even aan Ziggo vastzitten.

Beantwoorden

Geluksvogels daar in Stiphout!
Maar ik hoorde ook dat die inwoners zich ook echt hebben ingezet om het te winnen. Dus een verdiende 👊 voor jullie.

Beantwoorden

Proficiat de aanhouder die wint en de afwachtende andere wijken hebben het nakijken en @ egidius dit abonnement is zelfs NA proefperiode altijd voordeliger dan Ziggo ZELFS zeer zeker als je het omslaat per genoten tijdsduur zonder storingen

Beantwoorden

Dikke zever Stiphout hoord toch niet bij Helmond als je de inwoners moet geloven. Eerst Helmond zelf dat de zooi er omheen

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *