Buiten is het 9 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 103.676 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Kort na 5 uur vanmiddag zag een bestuurster met een kind in haar auto het stilstaande verkeer op de President Rooseveltlaan te laat en rijdt vol in op de stoet. Door deze kop-staart botsing kwamen nog 3 auto’s met elkaar in aanraking.
Nadat enkele personen werden nagekeken in de ambulance, bleek iedereen er zonder kleerscheuren vanaf te zijn gekomen. De vrouw bleek bij de alcoholcontrole teveel op te hebben en is aangehouden. Zij moest mee naar het politiebureau voor verdere controle. 
Walter van Bussel maakte de bijgaande foto’s.

6 reacties:

Verstandig vrouwke met een kind in de auto en bezopen, pfff…
Rijbewijs definitief afnemen en wat jaarkes brommen voor doodslag, maar het wel weer een taakstrafke worden en een tik op de vingers….

Beantwoorden

Direct melden aan haar verzekeraar. Alle schade verhalen, uit dekking knikkeren. Jeugdzorg laten onderzoeken of ze wel bekwaam is om voor het kind te zorgen. Ook alle inzet van politie, ambulance, bergers, …… factureren

Beantwoorden

Verstandige mensen hierboven. Inderdaad, rijbewijs afpakken, alle schade zelf laten betalen en kind afpakken want ze is duidelijk niet in staat om een veilige omgeving te bieden voor haar kind. Je zal zo’n moeder maar hebben.

Beantwoorden

Wat n onzin reacties . Dronken achter t stuur is niet best .. snap ik .. maar doodslag … jeugdzorg .. in mijn ogen nonsens . Ik neem heus wel aan dat ze als ze nuchter is ze snapt wat ze gedaan heeft. Daarbij weet niemand wie die vrouw is dus oordelen is t enige wat je kan .

Beantwoorden

@Wesley op donderdag 23 september 2021 om 11:43:

Met drank op achter het stuur neemt deze dame met willens en wetens het risico, door o.a. haar vertraagd reactie-vermogen andere mensen en/of zichzelf schade toe te brengen.
Als jij dit nonsens vindt dan zit er toch echt iets mis tussen jou oren….

Beantwoorden

Wel wat overtrokken, de reacties. Die vrouw had vast voor haarzelf goede reden en argumenten om met alcohol op aan het verkeer deel te nemen.
Om het haar af te leren zul je met voor haar moverende argumenten moeten komen.
Zwaar straffen zal met verzekeringen wel lukken. Gaat ze voortaan onverzekerd of in andermans voertuig de weg op.
Eerst haar dus hersvholen en programmeren.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *