11reacties

Wij roepen wederom Ad naar voren

Vandaag, voor de derde keer in het bestaan van Het WWWWW-spel mogen wij bekend maken dat Ad de winnaar is. De winnaar van de kenniskwis over Helmond die hier in de maanden juli, augustus en september 2006 plaatst vond. Wederom Ad dus en wederom werd hij met ruime voorsprong de rondewinnaar.
De officiële eindstand van het derde kwartaal van 2006 van Het WWWWW-spel, zoals die de annalen zal ingaan, luidt namelijk:
28 punten: Ad
11 punten: arjan
05 punten: G-force
05 punten: Helga
04 punten: jan willem
0 4 punten: Merke
03 punten: Porcupine (a.k.a. Noud)
02 punten: Marcel
02 punten: Oscar
1 punt: Angelique
1 punt: Angie
1 punt: Tasjabeest

De redenen dat Ad ook deze ronde won zijn dezelfde als de vorige keren (zie hier en hier).Op zich logisch natuurlijk. Immers ‘never change a winning team’.
Daarom vallen de eer, de eeuwige roem én ook deze tegel op de Hellemond Walk of Fame Ad ten deel:

ad-groen

Ook deze tegel zal tot in lengte der dagen de voorpagina (en elke andere pagina) van De weblog van Helmond sieren. Iedere deelnemer die 3 rondes wint, krijgt een speciaal geluid als er op zijn naam op de Hellemond Walk of Fame wordt geklikt. Ad dus ook.

En tenslotte, niet onbelangrijk, win je als eindwinnaar van deze ronde ook een drankkaart van Café de Wekkerrr… ter waarde van 25 euro. In dit leuke gezellige café op de Steenweg mag je dus op hun kosten een tijdlang drinken. En wie weet hoe lang daarna nog als men je herkent als de winnaar van deze ronde…

Angélica en Margit van Café de Wekkerrr… (de gulle geefsters van deze prijs) samen met de trotse Ad die zojuist de drankkaart van hen overhandigd kreeg.

Geniet ervan Ad. Het woord is aan de winnaar:


Het grootste nadeel van het winnen van een ronde in het WWWWW-spel is dat de winnaar geacht wordt een overwinningsspeech te maken. Voor de derde keer ligt die taak nu bij mij, maar dat is natuurlijk ook een beetje mijn eigen schuld. Minder de goede antwoorden geven en iemand anders gaat er met de overwinning en de taak om een overwinningsspeech te schrijven vandoor. Helaas werkt dat zo niet bij mij. Als ik de vraag zie dan wil ik hem ook graag oplossen.
Hoewel een blik op de “Hellemond Walk of Fame” anders doet vermoeden, weet ik eigenlijk helemaal niet zo veel van Helmond. Met af en toe gokken, inwinnen van informatie bij anderen (die ook al niet alles weten) en vooral op de fiets (of in de auto) stappen en gaan kijken in de Helmondse wijken levert meestal wel een goed antwoord op. Van bekende Helmonders (vooral uit wat langer vervlogen tijden) moet ik het al helemaal niet hebben. Schijnbaar kunnen ze bekend worden c.q. zijn, zonder dat ik ze ken! Eigenlijk een slechte zaak, natuurlijk.

Als extra zat er deze ronde ook een drankenkaart van “de Wekkerrr” in het prijzenpakket. De kaart werd uitgereikt in “de Wekkerrr”. Mij werd gevraagd of ik er bezwaren tegen had om de kaart zelf even op te gaan halen. Een delegatie van De weblog van Helmond zou ook aanwezig zijn. Er zouden dan ook wat foto’s gemaakt kunnen worden. Dat zou wel leuk staan op de weblog. Hoe zit het dan met mijn “anonimiteit” vroeg ik nog. Nou werd er gezegd, maak je daar maar niet druk om, (bijna) iedereen weet inmiddels welke persoon er bij “Ad” hoort. Hoe zit het dan met mijn veiligheid? “Wat is daarmee?”, zei De weblog van Helmond. Uit de berichten op De weblog van Helmond kan je nog wel eens opmaken dat de directe omgang met mensen van dat weblog niet altijd even veilig is. “Je veiligheid is gegarandeerd”, zei De weblog van Helmond vervolgens. Met enig wantrouwen ben ik toch op de uitnodiging ingegaan, met in mijn achterhoofd de “verdwijning” van Peter W, Solveg en Porcupine. Hoe het verder is gegaan, heb je op bovenstaande foto kunnen zien.

Gelukkig ben ik er dus inderdaad goed van teruggekomen en kan ik mij opmaken voor een nieuwe strijd met jullie. Een nieuwe ronde met zo’n 25 vragen staat alweer in de startblokken. Het is tevens alweer de laatste ronde van 2006!
Er zijn nog heel veel vragen te stellen over Helmond en dus ook veel antwoorden te geven. Ik ben er klaar voor, jullie ook?