13reacties

Prijsuitreiking van de kennisquiz

Vandaag reiken wij de prijzen uit die in De kennisquiz over Helmond werden gewonnen. Het derde kwartaal van 2008 is immers afgesloten en dus volgt nu de prijsuitreiking.
De winnares van dit kwartaal zal voor niemand een verrassing zijn: els. Van harte gefeliciteerd met je zege, els. De eer, de eeuwige roem én de tegel op de Catwalk of Fame vallen je terecht ten deel:

Net als alle andere tegels, zal ook jouw tegel de voorpagina (en elke andere pagina) van De weblog van Helmond tot in lengte der dagen sieren.

eld-groen-klein

Zoals bekend, is theater ’t Speelhuis de sponsor van De kennisquiz van Helmond. Zij stellen 4 kwartalen lang (telkens 2) kaartjes voor voorstellingen ter beschikking. Omdat dit flink grotere prijzen zijn dan de consumptiebonnen van voorheen (ook niet mis), is het aantal prijzen wat minder dan vroeger. Maar ’t Speelhuis heeft een hele mooie mix van voorstellingen samengesteld.
Er zijn 3 personen die vrijkaartjes wonnen: vanzelfsprekend els, maar ook de 2 runner-ups Anita en wilma.
Voor de volgende 4 voorstellingen in ’t Speelhuis winnen deze 3 dames ieder 2 kaartjes:

  • dinsdag 7 oktober 2008: Bootleg Beatles
  • vrijdag 10 oktober 2008: Birgitte Schuurman, Jim de Groot e.a.
  • woensdag 15 oktober 2008: Chris Hinze en Afrikaanse musici
  • zaterdag 18 oktober 2008: Fred Delgaauw en Sjaak Bral

Voor een beschrijving van die voorstellingen, kijk in het programmaboekje van ’t Speelhuis of op hun website (bij het kopje linksboven ‘Voorstellingen’).
Wie gaat naar welke voorstelling?els mag als grote winnares als eerste kiezen. Daarna mag Anita uit de 3 overgebleven voorstellingen er 1 kiezen en daarna is wilma aan de beurt om haar keuze te maken. De voorstelling die dan nog overblijft, is eveneens voor els. Deze winnaars dienen steeds met enige spoed, maar uiterlijk binnen 48 uur hun keuze in een reactie hieronder kenbaar te maken. Zet je mailadres in het daarvoor bestemde hokje “E-mailadres: (Niet getoond bij de reactie.)”. Dan kunnen wij je een aantal dagen voor de voorstelling per mail uitleggen hoe je jouw kaartjes in bezit krijgt.

De procedure wie de vrijkaartjes voor de komende kwartalen gaat winnen, houden we voor onszelf. De enige die zeker is dat hij of zij vrijkaartjes krijgt voor voorstellingen, is de winnaar of winnares van het hele kwartaal. Deze procedure herhalen we tot en met het tweede kwartaal van 2009.