Buiten is het 10 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 111.465 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

13reacties

Vandaag reiken wij de prijzen uit die in De kennisquiz over Helmond werden gewonnen. Het derde kwartaal van 2008 is immers afgesloten en dus volgt nu de prijsuitreiking.
De winnares van dit kwartaal zal voor niemand een verrassing zijn: els. Van harte gefeliciteerd met je zege, els. De eer, de eeuwige roem én de tegel op de Catwalk of Fame vallen je terecht ten deel:

Net als alle andere tegels, zal ook jouw tegel de voorpagina (en elke andere pagina) van De weblog van Helmond tot in lengte der dagen sieren.

eld-groen-klein

Zoals bekend, is theater ‘t Speelhuis de sponsor van De kennisquiz van Helmond. Zij stellen 4 kwartalen lang (telkens 2) kaartjes voor voorstellingen ter beschikking. Omdat dit flink grotere prijzen zijn dan de consumptiebonnen van voorheen (ook niet mis), is het aantal prijzen wat minder dan vroeger. Maar ‘t Speelhuis heeft een hele mooie mix van voorstellingen samengesteld.
Er zijn 3 personen die vrijkaartjes wonnen: vanzelfsprekend els, maar ook de 2 runner-ups Anita en wilma.
Voor de volgende 4 voorstellingen in ‘t Speelhuis winnen deze 3 dames ieder 2 kaartjes:

  • dinsdag 7 oktober 2008: Bootleg Beatles
  • vrijdag 10 oktober 2008: Birgitte Schuurman, Jim de Groot e.a.
  • woensdag 15 oktober 2008: Chris Hinze en Afrikaanse musici
  • zaterdag 18 oktober 2008: Fred Delgaauw en Sjaak Bral

Voor een beschrijving van die voorstellingen, kijk in het programmaboekje van ‘t Speelhuis of op hun website (bij het kopje linksboven ‘Voorstellingen’).
Wie gaat naar welke voorstelling?els mag als grote winnares als eerste kiezen. Daarna mag Anita uit de 3 overgebleven voorstellingen er 1 kiezen en daarna is wilma aan de beurt om haar keuze te maken. De voorstelling die dan nog overblijft, is eveneens voor els. Deze winnaars dienen steeds met enige spoed, maar uiterlijk binnen 48 uur hun keuze in een reactie hieronder kenbaar te maken. Zet je mailadres in het daarvoor bestemde hokje “E-mailadres: (Niet getoond bij de reactie.)”. Dan kunnen wij je een aantal dagen voor de voorstelling per mail uitleggen hoe je jouw kaartjes in bezit krijgt.

De procedure wie de vrijkaartjes voor de komende kwartalen gaat winnen, houden we voor onszelf. De enige die zeker is dat hij of zij vrijkaartjes krijgt voor voorstellingen, is de winnaar of winnares van het hele kwartaal. Deze procedure herhalen we tot en met het tweede kwartaal van 2009.

13 reacties:

Ik wil allereerst ‘t Speelhuis hartelijk bedanken voor de kaartjes!!
En de weblog van Helmond wil ik een groot compliment geven voor de creatieve en originele invulling van deze kennisquiz.

Ik zou graag kiezen voor de voorstelling van Birgit Schuurman op 10 oktober.

Beantwoorden

Allereerst Els proficiat met je prijzen !!
En ook ik, wil jullie bedanken voor de leuke vragen en prijzen. Nu Els heeft gekozen, kan ik mijn keuze kenbaar maken. Jammer dat ik dinsdag aanstaande niet kan, lijkt me ontzettend leuk ! Maar woensdag 15 oktober Chris Hinze en Afrikaanse musici, is ook prima !
Nou Wilma de beurt is aan jou.

Beantwoorden

PROFICIAT ELS EN ANITA !!!
Ik had gehoopt dat de prijsuitreiking gekoppeld zou zijn aan een gezellige ontmoeting met de andere deelnemers.Ik had hen wel eens willen ontmoeten.
”Weblog van helmond” hartstikke bedankt voor jullie inzet, om deze quiz zo leuk te maken.
Mijn keuze voor de kaartjes is de voorstelling van van Delfgaauw en Bral op 18 oktober.’

Groetjes Wilma

Beantwoorden

Els, Anita en Wilma allen proficiat.
Daarnaast heet ik els welkom in de “Catwalk of Fame”.

Beantwoorden

Zie trouwens net dat ik de volgende Catwal-tegel weer in de wacht zou moeten slepen….

Beantwoorden

@Els, Anita en wilma: Bedankt voor jullie mooie woorden.
@wilma:
Die prijsuitreikingen waren er in de 4 kwartalen voor het afgelopen kwartaal. Drankjes schenken behoort tot de core business van de Velvet, de toenmalige sponsor.
@Ad: Wie houd je tegen?

Beantwoorden

@els:
De overgebleven voorstelling is dus 'Bootleg Beatles' voor aankomende dinsdag. De 2 vrijkaartjes daarvoor zijn dus voor jou. Naar onze bescheiden mening een hele mooie voorstelling. Maar smaken verschillen en we realiseren ons dat het kort dag is om daarvoor een avond vrij te nemen. Wellicht is dat voor jou van toepassing.
Daarom bieden we je aan om die kaartjes te ruilen voor de voorstelling 'The Memphis Experience' op vrijdag 31 oktober. Laat hieronder even weten of je naar de voorstelling van 'The Memphis Experience' wilt gaan, dan gaan we dat in orde maken. Wil je naar 'Bootleg Beatles' dan is dat geen enkel probleem natuurlijk en zul je dinsdag een hele leuke avond beleven.

Voor de volledigheid, het ruilen van kaartjes door de weblog, zal zeker geen gebruik worden. Maar deze ene keer willen we die service graag bieden. Mede omdat het mogelijk is.

Beantwoorden

@Weblog (4-10 15:39 uur)
Vooral tijd en daarnaast ook de soort vragen die tegenwoordig worden gesteld.
Ben ik niet zo goed in.

Beantwoorden

Gefeliciteerd dames met jullie kaartjes en Els met de Catwalk-tegel.

Beantwoorden

@weblog
Mijn voorkeur gaat toch uit naar de kaartjes voor dinsdag a.s.
Hartelijk dank voor het aanbod.

Beantwoorden

Een late gefeliciteerd voor Els, mijn god wat weet jij veel!

Beantwoorden

Alle prijswinnaar (een beetje laat) proficiat! En ook de weblog de complimenten om wederom een kwartaal met vragen te regelen en dan ook nog originele prijzen uit te kunnen reiken en bovendien de afwikkeling ook helemaal klip en klaar te regelen.

Beantwoorden

@Angelique: Dank je wel voor je complimenten.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *