Buiten is het 12 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 114.412 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

13reacties

Na een spannende strijd in de maanden april, mei en juni van het jaar 2006 in  Het WWWWW-spel, kunnen wij vandaag de winnaar bekend maken. Een strijd (met enige horten en stoten vanuit onze kant) die tot 1 vraag voor het eind in feite nog niet beslist was. Nog 3 deelnemers konden immers de overwinning grijpen.
1 Van hen deed dat uiteindelijk. Haar naam is Solveg.

De officiële eindstand van het tweede kwartaal van 2006 van Het WWWWW-spel, zoals die de annalen zal ingaan, luidt namelijk:

Dat je deze ronde won Solveg (als eerste dame in dit spel) geeft aan dat je na al die jaren hier in Helmond volledig ingeburgerd bent. Het blijven zoeken naar het antwoord, het inschakelen van diverse hulplijnen en je ingediende en geplaatste vragen maken je tot een waardig winnares.

Solveg, van harte gefeliciteerd met je zege in Het WWWWW-spel. De eer, de eeuwige roem én de tegel op de Hellemond Walk of Fame vallen je ten deel:

solveg

Met deze tegel zul je tot in lengte der dagen de voorpagina (en elke andere pagina) van De weblog van Helmond sieren. Geniet ervan.

Het woord is aan de winnares:


Dit was dan de vierde ronde van het WWWWW-spel van De weblog van Helmond. De eeuwige roem, waar Peter W over schreef, valt mij nu ook te beurt, toch heel leuk als niet Helmondse te winnen.

Ik heb er met veel plezier aan meegedaan, ondanks het vele tijdgebrek.
Al regelmatig was ik hier aan het mee lezen en steeds zei Angelique, “doe toch mee, is echt héél leuk”, maar ik was eerst niet te overtuigen, mijn verweer was, “ik kom niet uit Helmond, dus ik weet er toch te weinig van”. Op een gegeven moment kon ik niet laten om toch mee te gaan spelen, wat ik ondertussen erg leuk vind.
Zoals mijn voorgangers al zeiden; “petje af voor De weblog van Helmond”. Want het valt toch niet mee om steeds weer iets nieuws te verzinnen en uitzoeken of alles klopt, waar De weblog van Helmond bij WWWWW107 , ook mee de mist inging. Maar zoals ik al begrepen had, was dit de 1e keer in alle 107 vragen.
Nou dan kan dat toch eens gebeuren, een mens is toch maar een mens, ook “De weblog van Helmond”.

Het is wel jammer dat verschillende mensen niet meer zo fanatiek meededen, ik hoop dat ze in de volgende ronde wel weer van de partij zijn! Want hoe groter de groep hoe leuker het wordt, toch? En ik hoop ook dat er veel nieuwe personen zich aanmelden met natuurlijk een goed antwoord.

Verder weet ik eigenlijk niet zoveel te vertellen, ben meestal nogal kort van stof en nu helemaal, want ik ben zo druk met de verhuizing van de Ruilwinkel (Molenstraat naar de Azalealaan, tijdelijk) i.v.m. de renovatie van het Clarissenklooster, zodat ik mijn eigen werk ‘s avonds moet doen, maar enfin dit is gelukkig maar tijdelijk over een week is er vakantie, dan 4 weken rust.

Nou, ik wens iedereen veel geluk in de nieuwe ronde en bedankt allemaal voor deze gezellige vierde ronde.

13 reacties:

@Solveg: Proficiat met de overwinning.
Een heel knappe prestatie inderdaad om als niet geboren Helmondse als eerste te eindigen.
Eindelijk ook eens een vrouw die meer verstand heeft dan van aangebrand water en zo alleen. Hulde.

Beantwoorden

@Peter: Bedankt jonge, had ik niet gedacht als niet Helmondse, maar zo zie je maar weer hoe een balletje kan rollen.

Beantwoorden

Solveg, gefeliciteerd met de eindoverwinning van deze ronde. Een mooie prestatie. Zeker als “allochtone” Helmondse.

Beantwoorden

@Noud: Dank je wel, wat zeg je dat toch weer leuk, “allochtone Helmondse”.

Beantwoorden

@Solveg gefeliciteerd met de overwinning. Je ging zo goed de laatste tijd en was je niet meer in te halen.Fijne vakantie

Beantwoorden

@Helga: Dank je wel.
De volgende ronde is voor jou, oké ? :-))

Beantwoorden

Solveg gefeliciteerd met je tegel (klinkt eigenlijk best raar als je dat zo tegen een vrouw zegt)

Dit was volgens mij wel de spannendste ronde tot nu toe. Ik hoop dat je nu niet gaat verslappen en dat je ook de volgende ronde weer gewoon meedoet. Dat je de volgende ronde al aan Helga “geeft” vind ik wat voorbarig, maar goed we zullen wel weer zien.

Komt overigens wel bij dat er mogelijk weer verkiezingen aan staan te komen, zodat sommige deelnemers weer wat minder tijd hebben.

Beantwoorden

@Ad: Bedankt voor je felicitaties.
Ja, het was spannend en tuurlijk gaat “niemand” verslappen.

Ach, Helga mag ook wel een tegel, of iemand anders, jij hebt er al 2.

Sommige deelnemers die minder tijd hebben door de verkiezingen, die houden dan maar een gaatje vrij voor het WWWWW-spel.!! vind ik.

Beantwoorden

@Ad: Bedankt voor je felicitaties.
Ja, het was spannend en tuurlijk gaat “niemand” verslappen.

Ach, Helga mag ook wel een tegel, of iemand anders, jij hebt er al 2.

Sommige deelnemers die minder tijd hebben door de verkiezingen, die houden dan maar een gaatje vrij voor het WWWWW-spel.!! vind ik.

Beantwoorden

Proficiat Solveg met je “tegel”.
Het is je van harte gegund !

Beantwoorden

@Angelique bedankt hoor :-))

Beantwoorden

Ik weet het het is wat laat, maar gefeliciteerd! Groetjes Debby

Nog even verder neuzen hier…

Beantwoorden

Ja bedankt Debby, maakt niet uit, zo zie je maar weer dat je elkaar op de gekste plaatsen tegen kunt komen en dat gebeurt vast weer, tot de volgende keer. Dan kunnen we weer bij kletsen, groetjes.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *