Buiten is het 12 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 114.413 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

102reacties

Na een waardige strijd die in de maanden juli, augustus en september van 2005 hier in Helmond plaatsvond, kunnen wij vandaag de winnaar bekendmaken. Het zal voor niemand een verrassing zijn, wie dat is geworden: Peter W
De officiële eindstand van Het WWWWW-spel, derde kwartaal 2005
zoals die de annalen zal ingaan, luidt namelijk: 39 punten: Peter W
zoals die de annalen zal ingaan, luidt namelijk: 24 punten: Ad
zoals die de annalen zal ingaan, luidt namelijk: 16 punten: Porcupine (aka Noud)
zoals die de annalen zal ingaan, luidt namelijk: 12 punten: Angelique
zoals die de annalen zal ingaan, luidt namelijk: 10 punten: J.E. Mulder
zoals die de annalen zal ingaan, luidt namelijk:  5 punten: Sjaan
zoals die de annalen zal ingaan, luidt namelijk:  2 punten: Angie
zoals die de annalen zal ingaan, luidt namelijk: 02 punten:G-force
zoals die de annalen zal ingaan, luidt namelijk:  2punten:  Tita T
zoals die de annalen zal ingaan, luidt namelijk: 1 punten: Lies
zoals die de annalen zal ingaan, luidt namelijk: 1 punten: Natasjalex

Dat je gewonnen hebt Peter W, komt je méér dan toe. Je kennis over Helmond, slim gebruik van hulpbronnen en doortastendheid brachten je hier. Je grappige opmerkingen én 7 (!) geplaatste vragen maakte je tot een deelnemer waar we blij mee zijn. Van harte gefeliciteerd Peter W met je zege in Het WWWWW-spel. De eer, de eeuwige roem en de virtuele prijs komen je toe. Hierbij de virtuele prijs die je tot de eeuwigheid de welverdiende eer en roem geeft.

peterw

Deze prijs is namelijk een tegel die je als eerste op de Hellemond Walk of Fame brengt. Daarmee zul je tot in lengte der dagen op de voorpagina (en elke andere pagina) van De weblog van Helmond staan. Solveg was zo aardig dit cadeau mogelijk te maken. Omdat we niet al het gras voor je voeten willen wegmaaien én je de overgebleven ruimte in dit log gunnen, houden we het kort. Daarom nu het woord aan Peter W himself:


Hoera, hoera, hoera, de buit is binnen. De allereerste winnaar van het WWWWW-spel is bekend. Eeuwige roem en vermelding in de geschiedenisboekjes voor mij. Jan Traverse had een vooruitziende blik toen hij in zijn artikel in het Eindhovens Dagblad melding maakte van de Armstrong van het Helmond spel die er met kop en schouders boven uit stak en die niet meer in te halen was.
Dit had ik niet durven dromen toen ik op 2 juli bij toeval op Hellemond web-log stuitte en kennis nam van het gegeven dat er een quiz speelde met alles wat betrekking op Helmond had. Deze quiz en vooral de vorm waarin dit was gegoten sprak me meteen ontzettend aan. Ik had geluk dat ik slechts de eerste vraag moest missen en gelijk kon meedoen aan vraag 2. Als ik nou alles teruglees bij vraag 2 kan ik niets anders concluderen dan dat ik flink gegroeid ben in het spel. Want wat was het onhandig de eerste antwoorden die ik gaf. Helemaal geen kennis genomen van de spelregels van wat wel en wat niet mocht. De vraag waarvoor ik 3 uren nodig had om de juiste oplossing kenbaar te maken denk ik nu binnen 5 minuten wel opgelost te hebben. Ook stimuleerde het mij ontzettend dat de quizleiding kenbaar maakte dat zij zich verslikte in hun koffie toen ik na zo een korte tijd al met het antwoord kwam waarvan zij zelf dachten dat het tot de dag erop zou gaan duren voordat de oplossing bekend zou zijn. Toen ik na vraag 3, waarvoor ik de oplossing in de bibliotheek moest gaan zoeken zelfs bovenaan in het klassement kwam te staan was het hek helemaal van de dam en dacht ik, dit geef ik niet meer af. Maar ja, er kwam toch een dipje omdat ik ook niet altijd op het juiste moment mijn computer kon bedienen wegens andere verplichtingen. De echte drive om te winnen kreeg ik bij vraag 6 toen er als eerste een vraag geplaatst werd die ik ingestuurd had m.b.t. Stuw Stipdonk. Wat was ik trots.
Het mooiste van alles vond ik echter de reacties van de andere deelnemers. Deze stimuleerden mij dusdanig dat ik mijzelf beloofde om er alles aan te doen om de eerste winnaar van deze quiz te worden en zelfs nog meer vragen te gaan aanleveren. En zoals nu bekend is, heb ik het met mijn vaak te grote mond gelukkig ook kunnen waarmaken. Begrijpelijk vind ik het daarom des te meer dat als je als nieuwe deelnemer begint aan de oplossing van de vraag en dan vaak al vlug door iemand die al langer meedoet de 2 punten ziet wegkapen voor je neus, dat dit frustrerend werkt. Maar je moet maar denken al doende leert men en vooral door blijven gaan. Bewondering heb ik verder voor de mensen achter de quiz. Nu ik sinds kort een klein eigen weblog heb, denk ik te weten wat er allemaal bij komt kijken om zo een grote site als die van hun te beheren. Mijn complimenten daarvoor. Ik denk dat, als ik naar de kijkcijfers kijk, de grote belangstelling het rechtvaardigt dat zij zo een succes hebben met deze mooie en ook leerzame site over ons Helmond.
Tot besluit wens ik al diegene die in de afgelopen periode meegedaan hebben aan het WWWWW-spel en vooral ook alle nieuwkomers in de komende nieuwe periodes heel veel succes toe want het zou toch niet zo moeten zijn dat ik de volgende keer weer een overwinningsverhaal moet schrijven als winnaar van een nieuwe ronde.
Peter W op hoog niveau met Helmond aan zijn voeten:

102 reacties:

Proficiat Peter met je eindoverwinning van deze eerste ronde van het WWWWW-spel. Wie had dat nog verwacht? 😉
Nog een geluk voor Lieke en de weblog dat ik niet heb gewonnen, dan was de pagina te klein geweest voor de tegel. 😀

Beantwoorden

@ Peter W
Nu het officieel is, en beroep waarschijnlijk niet meer mogelijk, feliciteer ik je van harte met deze overwinning.
Het zal je niet verbazen dat ik en waarschijnlijk ook de andere deelnemers nu extra gemotiveerd zijn om je van een volgende overwinning af te houden.
Gezien deze prestatie zou het zo maar kunnen zijn dat ze je opgeven voor “Helmonder van het jaar”. Het is immers niet niks om op zo veel terreinen een antwoord te vinden op vragen met betrekking tot Helmond.
In ieder geval succes (niet te veel 😛 ) in de volgende ronde.

Beantwoorden

@Ad
Als Peter nu maar niet in beroep gaat, want zojuist lees ik de bijdrage van John(ny) Sleegers waarin hij schrijft dat hij zowel de naam John als Johnny Sleegers gebruikt.

Beantwoorden

Ja ik heb het gezien, maar in de eindstand maakt het niet zo heel veel uit. Hij heeft bij die vraag immers 1 bonuspunt gekregen die hij dan weer zou moeten inleveren. Maar het blijkt wel weer hoe moeilijk en belangrijk het werk van de spelleiding is.

Beantwoorden

@Peter W.:Ook van mij een dikke proficiat voor het behaalde resultaat.Door de eindoverwinning binnen te slepen,ben je in een klap een bekende Helmonder geworden en zoals jij weet zijn er dat niet zoveel.Het gemeentebestuur zal daar toch ook iets aan moeten doen bijv. door een ontvangst op het Kasteel Raadhuis met aansluitend een receptie. Ik ben benieuwd of Hr.Jacobs zal reageren.Geniet van dit moment.

Beantwoorden

nou, peter w. hartelijk gefeliciteerd met je grote overwinning! ikzelf zal niet zo snel een volgende ronde winnen aangezien ik nu ook maar 1 puntje heb gekregen wegens het ouwehoeren van mij.. 😉

Beantwoorden

@JE Mulder.
We hebben al jaren geen Kasteel raadhuis meer 😉

@Natasjalex
Nieuwe ronde, nieuwe kansen (ook voor jou.) 😀

Beantwoorden

@Ad: ik ben daar zo mee opgegroeid dat ik het altijd heb over het Kasteelraadhuis. Ik weet ook dat er een nieuw raadhuis is,ik ben daar vaak genoeg geweest.Het is de macht van de gewoonte,moet je maar denken.Desalniettemin ben ik toch benieuwd naar wat de gemeente gaat doen…..

Beantwoorden

@JE Mulder
Ben eigenlijk benieuwd of je de volgende ronde toch weer mee gaat doen 8)

Beantwoorden

Wordt de kabelkrant eigenlijk gesubsidieerd door de gemeente Helmond?

Beantwoorden

Nee, volgens mij niet. Maar Stadtv wel 😉

Beantwoorden

@J.E. Mulder:
Indirect heeft de gemeente dan Peter W laten omroepen.

Beantwoorden

@Ad: Ik doe ook de volgende ronde(s) NIET mee.

Beantwoorden

@Porcupine (a.k.a. Noud) om 12:15:
We hadden daar dan wel een trucje op gevonden hoor. 😉

Beantwoorden

@ JE Mulder
Helaas, ik verwachte dit al, maar misschien dat je van gedachte verandert was. 😉

Beantwoorden

@weblog van helmond 13:00

😕

Beantwoorden

@Ad:
Leek ons wel aardig juist, zeker bij zo’n eerste keer heeft hij het zeker verdiend!

Beantwoorden

@ De weblog van Helmond, Porcupine (a.k.a.Noud), Ad, J.E. Mulder en Natasjalex : bedankt voor de felicitatie. Tjonge tjonge wa skon en wan eer als eerste op de Hellemond Walk of Fame kommen te staon.
Het is dat ik op dit moment geen schoenen aanheb anders was ik er geheid naast gaan lopen.

Beantwoorden

@Peter W: hieper de piep HOERA! 😀
Tot in de volgende ronde. Zal mijn best doen een betere tegenstander te zijn en punten te scoren zonder een hint…. 😉

Beantwoorden

Sjaan ook bedankt voor de felicitatie en dat punten scoren gaat zeker lukken.
Daar heb je hem weer, de stoffert, zullen sommigen denken bij zijn eigen maar ik kan een kleine 1000 TV-zenders ontvangen maar geen StadsTV-Helmond.
Ik had de hint begrepen en snel een noodverbinding aangelegd zodat ik de boodschap nu ook gelezen heb. Hartstikke gaaf, nog meer bekendheid. 😉 Ook hiervoor bedankt.

Beantwoorden

@Peter W
Tijd voor een feestje. Haal de drank maar uit de kast 😀

Beantwoorden

@Ad: WAAR? WAAR?

Beantwoorden

@ Weblog van Helmond
Dat hoop ik van Peter W te vernemen. Ik hoop dat hij ons uitnodigt nu hij de felbegeerde WWWWW-titel heeft binnen gehaald. 8)

Beantwoorden

@Ad:
Dat is een reeds lang bestaande traditie. Daar zal iemand als een Peter W zich echt niet onderuit proberen te wurmen. Zo is hij niet.
Voor zij die dit nog niet wisten: gebruikelijk is dat de winnaar van een ronde van
Het WWWWW-spel de verslagenen én de quizmaster een avondje vrij houdt in
een lokale kroeg in het centrum.

Beantwoorden

Ik was al tevreden met 1 rondje, maar goed als regels zo zijn dan pas ik me wel aan hoor 😛

Beantwoorden

@ Peter W
Hoewel niet in het centrum, maar misschien toch een mogelijkheid. Bij de Haagse Rozenknop kan je terecht voor 1,25 euro per (normale) consumptie. Voor zo’n 26 euro p.p. kan je een avondje afkopen wel minimaal 40 personen meenemen.

Beantwoorden

@Ad: Wij verzinnen die regels niet hoor!

Beantwoorden

@ Weblog van Helmond
Ben benieuwd wat Peter W er van vind.

Overigens hier even een link zodat ‘ie vast kan informeren. feestje van de winnaar

Beantwoorden

@Peter W. Van harte gefeliciteerd !! 😀 😀

Beantwoorden

@Peter W.: Geef de locatie tijdig door,ik regel dan wel onderdak in Helmond,want het wordt natuurlijk een latertje! 😀 😀 😀

Beantwoorden

@Angelique: bedankt voor de felicitaties.

@De weblog van Helmond: Natuurlijk zal ik de laatste zijn die zich onder lang bestaande tradities probeert uit te wurmen. Ik had gedacht ergens bij de haven. Wel allemaal een eigen glas meebrengen om te kunnen scheppen uit de knaal. 😉

Ad: Ik ben al vaker te gast geweest bij de Haagse Rozenknop en inderdaad krijg je daar waar voor je geld. Desondanks heb ik niet zo een dikke beurs om een feestje te kunnen geven en je kent mijn principes: als je iets doet moet je het goed doen. Om met meerdere personen uit 1 glas bier met rietjes te moeten drinken zal niemand aanspreken. Dus helaas pindakaas.
Of er moet nog een sponsor opstaan want voor een feestje ben ik wel in.

Beantwoorden

@Peter W
🙁

Beantwoorden

Gefeliciteerd Peter. Mooie speech en knap gemaakt door Lieke.

Beantwoorden

@Weblog van Hellemond
Stiekem fakeberichtjes aan het sturen.

Beantwoorden

Die berichten zijn door ons geplaatst omdat er weer eens iemand een aantal berichtjes plaatste die absoluut niet konden. Spam dus. Met die nieuwe box met de ‘Laatste reacties’ blijven die berichten helaas daar staan, vandaar ons fakebericht 5 maal herhaald opdat die spam ook daar weer weg was.

Beantwoorden

@Weblog van Helmond
Ik dacht al zoiets. Het was maar een grapje tussendoor op de vroege morgen.

Beantwoorden

@Porcupine (a.k.a. Noud):
Zoals we al eerder zeiden, een stukje humor kunnen wij wel waarderen. Daar moeten we namelijk om lachen.

Beantwoorden

Weer erg rustig hier. Gelukkig is het morgen 1 oktober en kunnen we weer aan een nieuwe ronde WWWWW-spel beginnen.

Krijgen we trouwens nog even precies te horen hoe het nou zit met de score en de eindspurtwekenscore?

Beantwoorden

@ Ad :: 29 september 2005 15:42
Ik denk dat Peter nu geen feestje kan geven omdat hij aan het sparen is voor wat extra luxe voor later. Zie foto bij een van zijn logs. 😀

Beantwoorden

@Ad:
Die eindscore inzake de Eindspurt-weken leek ons duidelijk. Toch voor de zekerheid:
Ad neemt 3 punten mee naar de volgende ronde, Sjaan 2 en angelique (of Angelique) en Porcupine (a.k.a. Noud) ieder 1.

Beantwoorden

@Porcupine
Inderdaad daar kan je wel eens gelijk in hebben. Maar in eerste instatie had ik ook genoegen genomen met een rondje. Maar aangezien Peter W wel een rondje drank weg wil geven, maar we dat zelf uit het knaal moeten scheppen Laten we dat ook maar voor wat het is.

We kunnen trouwens wel allemaal bij hem langs gaan. We weten nu immers hoe hij er uitziet en waar hij ongeveer moet wonen. Gewoon in “Noord” alle deuren langs en ongetwijfeld kom je hem dan ergens tegen. Vrijwilligers om aan te bellen kunnen zich nu opgeven. 😛

Beantwoorden

@Weblog van Helmond
Bedankt voor de korte toelichting. 😀

Beantwoorden

@Ad: Ik kan heel goed aanbellen! Jarenlange ervaring! Ik geef me bij deze op. Wanneer gaan we?

Beantwoorden

@Sjaan
Ligt een beetje aan het aantal aanmeldingen. 😉

Overigens Weblog is dit gezwets hier trouwens wel toegestaan. 😕

Beantwoorden

@Ad: jaaa daar dacht ik ook zojuist aan… Misschien de discussie ffkes verplaatsen naar vraag 33??
Hoewel het nog steeds on topic is, want we gaan de deuren langs om Peter W te vinden en daar een rondje te halen ivm zijn overwinning in het wwwww-spel. Daar is dit log toch voor?

Beantwoorden

@Ad:
Tja, zolang het over Peter W als winnaar gaat, is het on topic natuurlijk. En ik neem aan dat jij serieus bent met die aanbelaktie.

Beantwoorden

Ja Ad, da neem ik ook aan ja… 😉

Beantwoorden

Ik heb een makkelijkere manier gevonden. In plaats van heel Noord te pakken kunnen we mogelijk volstaan met een vijftal adressen. Volgens de telefoongids wonen er maar een vijftal mogelijke kandidaten in Noord.. Aangezien dat Jan Traverse zo vriendelijk is geweest de achternaam van Peter W te onthullen scheelt dat een paar uur werken. Ik ga er vanuit dat Peter W wel een gewone telefoonaansluiting heeft, zonder geheimnummer. 😀

Beantwoorden

@Ad:
Mag iedereen zich aanmelden voor deze serieuze aanbelaktie?

Beantwoorden

Tuurlijk, als ze maar meegedaan hebben met het WWWWW-spel. 🙂

Beantwoorden

@Ad:
Dat klinkt fair. Hadden wijzelf inderdaad ook maar mee moeten doen. 😕

Beantwoorden

@Weblog van Helmond
Volgens mij is er zonder jullie helemaal geen WWWWW-spel geweest, dus ook het ontwikkelen van dit spel hoort onder meedoen. Daar zullen de anderen het ook wel mee eens zijn.

Beantwoorden

Daarbij komt dat we dan jullie identiteit hadden moeten zoeken en dat is een stuk moeilijker. 🙂

Beantwoorden

@Ad:
Joepi!!! Waar verzamelen we? Hoe laat, moeten we zelf boterhamen meenemen of zal de gastheer daar zelf voor zorgen?

Beantwoorden

Ik denk dat het niet zo moeilijk is om het huis van Peter W. te vinden. Hij zal immers de vlag wel buiten hebben hangen. 😀

Beantwoorden

@Ad:
Die Porcupine (a.k.a. Noud) moet ook zeker mee, dat is tenminste een slimmerd! Zo iemand heb je ook nodig tijdens zo’n zoektocht.

Beantwoorden

Oke als Porcupine (mag dat a.k.a Noud niet achterwege blijven ik gebruik dat toch niet 🙂 ) mee wil dan mag hij ook mee. Datum en tijd moeten we nog even prikken, maar dat kan beter niet in het openbaar, omdat Peter W ook mee leest. 😮
Het deelnemersveld staat nu uit:
Sjaan
Weblog van Helmond
Porcupine
Ad

Beantwoorden

@Ad:
Doe jij de leider spelen? Graag hoor, want ook die hebben we 1 nodig natuurlijk!
Iemand die de grote lijnen in de gaten houdt en die weet wie waarvoor ingezet kan worden. Of had ik dat hier niet moeten vragen? Want nu weet Peter W natuurlijk wie hij het eerste moet belagen.

Beantwoorden

Tuurlijk doe ik ook mee. En Ad mag van mij de speurtocht leiden. Hij is immers tweede geworden in het spel, en zal daarom ook heel goed kunnen zoeken. 🙂

Beantwoorden

We moeten inderdaad oppassen dat we niet te veel info geven. Peter W komt immers nogal vlug ergens achter.

Beantwoorden

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa een echte speurtocht! Scouting-flashbacks!
Moeten we ffkes een mail-lijn (of hoe noen je die dingen) instellen? Voor de stiekemigheid

Beantwoorden

Kijk in de buurt van Hans V.De huisjes tegenover de flat van Hans in de Mercuriuslaan bij Winkelcentrum De Bus!!!! 🙂

Beantwoorden

Het kan zijn dat Peter w. het naamplaatje van zijn deur verwijderd heeft,dus vraag aan de buurt.

Beantwoorden

Aan de zoek-werkgroep,

Ik weet waar jullie moeten zoeken maar ik kan het in het kader van de wet op de privacy, gezien mijn openbare vrijwilligersfunctie niet maken om het adres openbaar te maken. Kan het risico ook niet lopen want je ziet wel wat er met Dhr. Pastoor is gebeurd. Dus ik zou jullie graag willen helpen maar ben helaas gebonden aan de beperktheden van mijn “functie” 😉 8)

Beantwoorden

@Angelique: Wat is privacy waard als Peter W. met de volledige naam in het Eindhovens Dagblad heeft gestaan.? Zeker in een plaats als Helmond. De zoekfunctie is beperkt tot Helmond Noord. Ik weet dat hij een paar honderd meter van Winkelcentrum De Bus afwoont,dus denk ik dat hij snel getraceerd kan worden. 🙂

Beantwoorden

Tja 😉

Beantwoorden

Moeten trouwens nog wel iemand hebben die zijn trouwe maat even een tijdje bezig houdt. Vrijwilligers? 😀

Overigens is Peter W vandaag wel weer stil 😕

Beantwoorden

@Ad: Zou hij gevlucht zijn of heeft hij de stal gebarricadeerd? 🙂

Beantwoorden

@Ad:
Waarschijnlijk doet zijn internet het weer eens niet. Of hij kan bepaalde sites vandaag toevallig niet bereiken.

Beantwoorden

P.S. Zoek naar huizen met een garage in de buurt van De Bus!

Beantwoorden

@Ad:
Of hij spaart zijn krachten voor morgen. Zijn grote voorbeeld deed immers ook alleen de tour, de rest vond hij bijzaak.

Beantwoorden

Er staat in de Telefoongids een zekere P.P. W. in de Cornelis Trooststraat 3 ,misschien familie?Of toch onze Peter W.?

Beantwoorden

Kemenadelaan 34 is ook een mogelijkheid.

Beantwoorden

Hallo allemaal, groetjes van uit een zonnig Ibiza. De druk moest even van de ketel dus ik neem het er even van.
Gelukkig hebben ze hier ook internet en kan ik toch alles bijhouden wat er gebeurd op het Hellemond weblog. 😉

Beantwoorden

Ha!Ha!Ha! 🙂 😛

Beantwoorden

Hallo Peter,

Van harte proficiat.Zonne skonne hebbe waai nog nie gehat. Wanne Hellemonder.
Ik ben trots op je. We bellen binnenkort voor een afspraak. Dor moet op gedronke worre.
Het Haagje voedt zichzelf wat het toch?

Mogen we nog wel komen nu je zo een beroemdheid bent geworden.

groetjes

Cor en Wilma

Beantwoorden

@Peter W
Je wilt toch niet zeggen dat “Cor en Wilma” (die niet meegespeelt hebben) wel mogen komen en wij (jou medespelers) niet. 😕

Beantwoorden

Allemaal uitgenodigd op Ibiza.
Vanavond bikinie party in de booby’s bar. 😀

Beantwoorden

En de hitte naw gedaon omdet ie hellemonder is!

Beantwoorden

deze ochtend hoef je niet te gaan … sjouwt ie weer tassen op de markt he … 🙂
en maar handjes schudden … zal straks eens gaan kijken of ik em tegen kom …

Beantwoorden

Het is ook niet echt weer om nu langs de deuren te gaan. Weet al iemand een geschikt tijdstip, waarop we de meeste kans hebben dat iemand thuis is? Ikzelf denk zo rond 3 uur ‘s nachts. 🙂

Beantwoorden

@Ad
Als ik zo naar zijn weblog kijk is ie meestal rond middernacht wel thuis. Dan wordt immers vaak zijn nieuwste logje geplaatst.

Beantwoorden

Het is juist WEL weer om langs de deuren te gaan. Die Peter W waagt zich nie buiten met die rotregen! Die zit met hullie vrouw op de bank of achter z’n pc-ke. We zullen gewoon door weer en wind moeten mannen, helaas voor ons. 😕

Beantwoorden

Misschien iets voor de volgende WWWWW-vraag.
Wie Weet Waar W. Woont? 😀

Beantwoorden

HAHAHAHAHA

Beantwoorden

@Porcupine
Zou dat al een voorteken zijn?

De suggestie om rond middernacht bij hem langs te gaan is volgens mij wel een goede. Zijn weblog wordt inderdaad rond die tijd van een nieuw log voorzien. Ik denk dat WC de Bus de beste lokatie is om bij elkaar te komen. Vandaar uit zoeken we dan verder. Met de onderzoeksresultaten van JE Mulder moeten we er zo uit zijn en hoeven we niet heel “Noord” uit hun bed te bellen.

Beantwoorden

Het enigste wat ik in huis heb, behalve een waakhond, is een halve fles limonadesiroop van de Aldi. 😉

Beantwoorden

@Peter W: lekker!!!! Verheug me er nu al op 8)

Beantwoorden

Sjaan maar hij bijt hoor!

Beantwoorden

@Peter W: Ikke ook! 😉

Beantwoorden

Als Peter allen maar een fles limonadesiroop in huis heeft, maken we er toch gewoon een Amerikaanse fuif van. 😀

Als het maar niet aanstaande zaterdag is want dan heb ik al iets anders te doen.

Beantwoorden

Voor de kijk en schrijfcijfers: Ik kan geen Amerikaans! 😉

Beantwoorden

Nou misschien zal het je wel bevallen. Een Amerikaanse fuif betekent dat de bezoekers hun drank zelf meebrengen.

Beantwoorden

@Porcupine (a.k.a.Noud): Als dat zou kunnen. 😉
Blijft alleen over”minne maat” die drinkt niet en houdt helemaal niet van feestjes.

Beantwoorden

@Peter W,
Dan stuur je jouwe maat toch ff een avondje ergens anders heen. Heeft ‘ie ook eens een verzetje 🙂

Beantwoorden

@ iedereen (behalve Peter W)
Iemand nog een dag suggestie om in Noord langs de deuren te gaan?

Beantwoorden

@ iedereen (behalve Peter W)
Iemand nog een dag suggestie om in Noord langs de deuren te gaan?

Beantwoorden

@Ad:
Voor zoiets kan ik 8 dagen in de week!

Beantwoorden

Ik hoop dat ze snel iets doen aan de “snelheid” van web-log, wat een puinzooi allemaal. 🙁

Beantwoorden

@Ad:
Voor zoiets kan ik 8 dagen in de week!

Beantwoorden

@Ad: Wij ook!!! Sorry voor de overlast.

Beantwoorden

Ik pas me volledig aan. Maar na 21.00 is voor mij altijd goed!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *