19reacties

Wij roepen Els weer naar voren

Vandaag de prijsuitreiking van het tweede kwartaal van 2009 van De kennisquiz over Helmond. Na 25 vragen eindigt zij duidelijk als eerste. Haar kennis over Helmond en haar inzet bleek, zoals ook al in het derde kwartaal van 2008, het beste. Haar naam is Els.
Van harte gefeliciteerd met je zege Els. De eer, de eeuwige roem én de tegel op de Catwalk of Fame vallen je weer ten deel:

els-geel-klein

Net als alle andere tegels, zal ook jouw tegel elke pagina van De weblog van Helmond tot in lengte der dagen sieren. Met deze overwinning verdien je ook nog 2 extra vrijkaartjes voor in ’t Speelhuis. Want net als Ad en Niels won je gedurende dit kwartaal al 2 vrijkaartjes. Welke voorstellingen dat gaan worden, kunnen we nu nog niet vertellen. Zodra wij het weten, weten jullie het ook en zetten we dat in een reactie hieronder. We verwachten deze maand. Omdat het theaterseizoen pas in september begint, nog ruim op tijd dus.
Het woord is aan Els.


Hallo Weblog (van Helmond) bezoekers,
Ik had gedacht dat een overwinning bij deze kennisquiz mij geen tweede keer zou lukken. Dus daarom ook geen overwinningsspeech.
Maar verbazingwekkend is het dan toch een feit. Ik vind dat er verschillende deelnemers aan deze quiz zijn die behoorlijk wat kennis van Helmond hebben. Alhoewel ik toch geboren en getogen ben in Helmond moet ik soms  toch nog erg lang zoeken naar de straat of soms ook gokken.
Ik heb dan ook al vele malen geroepen: “ik stop ermee ! er gaat veel te veel tijd in zitten.” Maar ik kon het dan toch weer niet laten om te reageren.En tot de oplossing bekend is  te blijven denken en zoeken.Dit gaf vaak reakties van de rest van ons gezin, zoals: “Er is ook nog een leven behalve de weblog Mam,” Of :”Mam wanneer stop je nu echt met dat spelletje?”Maar ik denk toch dat mijn kinderen en echtgenoot moeten leren leven met dit “Helmond spelletje” binnen ons gezin.
En nu dan ook nog de leuke overwinning met naamtegel en zo. KEI LEUK TOCH!!!Ik hoop dat we als Helmonders samen nog veel leuke Puzzelstraatjes zullen proberen te achterhalen.En daarom medewerkers van De Weblog van Helmond HARTSTIKKE BEDANKT en ik hoop dat jullie nog veel” zoekstraatjes” zullen plaatsen.
Groetjes Els