15reacties

Wij roepen Helga naar voren

Na de spannendste strijd in Het WWWWW-spel ooit, een strijd die tot 1 vraag voor het eind nog 3 verschillende winnaars kon opleveren, is het vandaag zover. Vandaag mogen wij de winnaar van het vierde kwartaal 2006 bekend maken.

Zij moest er in de maanden oktober, november en december van het jaar 2006 hard voor ploeteren, maar met resultaat! Want zij is de winnares, zij is Helga.
De officiële eindstand van het vierde kwartaal van 2006 van Het WWWWW-spel, zoals die de annalen zal ingaan, luidt namelijk:
18 punten: Helga
15 punten: fr@ boy SLIM
13 punten: Ad
09 punten: Merke
05 punten: jan willem
05 punten: Porcupine (a.k.a. Noud)
02 punten: Angelique
02 punten: G-force
02 punten: Heinz 
02 punten: J.E. Mulder 
02 punten: Tasjabeest
02 punten: Zwarte Piet

Helga, van harte gefeliciteerd met je zege in de kenniskwis over Helmond. De eer, de eeuwige roem én de tegel op de Hellemond Walk of Fame vallen je ten deel:

helga

Jouw tegel zal de voorpagina (en elke andere pagina) van De weblog van Helmond tot in lengte der dagen sieren.Als eindwinnaar van deze ronde win je ook de drankkaart. Deze drankkaart werd ook dit maal weer ter beschikking gesteld door Café de Wekkerrr….  Daar mag ook jij dus een tijdlang op hun kosten drinken. En wie weet (als men je herkent als de rondewinnaar) hoe lang daarna nog.

Helga krijgt haar drankkaart van Café de Wekkerrr... in Helmond

Angélica en Margit van Café de Wekkerrr… (de gulle geefsters van deze prijs) samen met de zichtbaar trotse Helga die zojuist de drankkaart van hen kreeg.

Geniet ervan Helga.
Het woord is aan jou:


Nou hier ben ik dan de enige echte  Helga.
Het is allemaal begonnen bij vraag 45 toen mijn hulp werd gevraagd door Angelique. Ik dacht te weten waar het huis stond en ik ging toch zo boodschappen doen. Ik rij wel wat om en bel je zo terug, zei ik. En ik wist het ook nog dus Angelique had 2 punten te pakken. Na een tijdje werd ik weer gemaild of gebeld en bekeek meteen alle vorige vragen. Ik zei nog, had me maar eerder gebeld, ik wist de antwoorden op sommige vragen.

Totdat vraag 84 kwam (weer zo ontzettend veel reacties) en Angelique al 3 keer geantwoord had en dus niet meer mocht. Wat nu! Ik beantwoorde de vraag en mijn eerste 2 punten waren binnen. Angelique zat in de raad en had minder tijd, ik kreeg steeds meer tijd en wilde winnen. Alle andere waren zo goed, ik liet verstek gaan bij vraag 96 waar ik vlak in de buurt was. Daarna ging het mis bij vraag 107 die ik in eerste instantie goed had maar daarna toch weer niet. Ik had het volgende kwartaal niet zoveel zin meer want het kostte zoveel tijd en Ad die (was) is toch zo verrekes goed die krijgt al die tegels dacht ik nog. Ik begon weer te schilderen en te puzzelen en aan het einde van het 3e kwartaal sprokkelde ik weer wat bonuspunten bij elkaar.

Dat was een goede start voor het 4e kwartaal. Ik dacht ik ga ervoor, maar toen kwam Fr@ boy SLIM die slimmer en vooral sneller was. Ik schakelde al mijn bronnen in en het werd steeds spannender. Nog 2 vragen te gaan. Ik moest en zou vraag 162 goed beantwoorden. Weer zo’n shit fotovraag en er kwamen maar geen reacties. Ik wist het echt niet totdat Angelique mij belde om me te feliciteren met mijn verjaardag. Ik vroeg ofdat ze de weblogvraag al gelezen had. Nee dus, effe kijken en zoeken totdat ik de foto gevonden had. Nu de datum nog.

Even later had ik 2 punten te pakken en een tegel op de enige echte Hellemonder web-log. Ik ben een geboren en getogen Noord Helmondse maar nu ben ik een echte HellemondSTER.
Alles ging zo snel, de roze loper bij Café de Wekkerrr…(met 3 puntjes), Rob met zijn wilde haren (die ik nog kende van jaren geleden), dikke kussen en een ontmoeting met andere HellemondSTERREN. Het was net een film. Geweldig en veel lof voor alle leuke en alle shit vragen waar ik ontzettend veel van geleerd heb en vooral bedankt Angelique dat je me met het echte Hellemondse weblog kennis hebt laten maken.
Op naar de volgende ronde want dan heb ik nog veeeel meer tijd, dan zitten mijn jongste twee(ling) kinderen op school. Proost!!! Hik…..