Buiten is het 12 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 114.412 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

15reacties

Na de spannendste strijd in Het WWWWW-spel ooit, een strijd die tot 1 vraag voor het eind nog 3 verschillende winnaars kon opleveren, is het vandaag zover. Vandaag mogen wij de winnaar van het vierde kwartaal 2006 bekend maken.

Zij moest er in de maanden oktober, november en december van het jaar 2006 hard voor ploeteren, maar met resultaat! Want zij is de winnares, zij is Helga.
De officiële eindstand van het vierde kwartaal van 2006 van Het WWWWW-spel, zoals die de annalen zal ingaan, luidt namelijk:
18 punten: Helga
15 punten: fr@ boy SLIM
13 punten: Ad
09 punten: Merke
05 punten: jan willem
05 punten: Porcupine (a.k.a. Noud)
02 punten: Angelique
02 punten: G-force
02 punten: Heinz 
02 punten: J.E. Mulder 
02 punten: Tasjabeest
02 punten: Zwarte Piet

Helga, van harte gefeliciteerd met je zege in de kenniskwis over Helmond. De eer, de eeuwige roem én de tegel op de Hellemond Walk of Fame vallen je ten deel:

helga

Jouw tegel zal de voorpagina (en elke andere pagina) van De weblog van Helmond tot in lengte der dagen sieren.Als eindwinnaar van deze ronde win je ook de drankkaart. Deze drankkaart werd ook dit maal weer ter beschikking gesteld door Café de Wekkerrr….  Daar mag ook jij dus een tijdlang op hun kosten drinken. En wie weet (als men je herkent als de rondewinnaar) hoe lang daarna nog.

Helga krijgt haar drankkaart van Café de Wekkerrr... in Helmond

Angélica en Margit van Café de Wekkerrr… (de gulle geefsters van deze prijs) samen met de zichtbaar trotse Helga die zojuist de drankkaart van hen kreeg.

Geniet ervan Helga.
Het woord is aan jou:


Nou hier ben ik dan de enige echte  Helga.
Het is allemaal begonnen bij vraag 45 toen mijn hulp werd gevraagd door Angelique. Ik dacht te weten waar het huis stond en ik ging toch zo boodschappen doen. Ik rij wel wat om en bel je zo terug, zei ik. En ik wist het ook nog dus Angelique had 2 punten te pakken. Na een tijdje werd ik weer gemaild of gebeld en bekeek meteen alle vorige vragen. Ik zei nog, had me maar eerder gebeld, ik wist de antwoorden op sommige vragen.

Totdat vraag 84 kwam (weer zo ontzettend veel reacties) en Angelique al 3 keer geantwoord had en dus niet meer mocht. Wat nu! Ik beantwoorde de vraag en mijn eerste 2 punten waren binnen. Angelique zat in de raad en had minder tijd, ik kreeg steeds meer tijd en wilde winnen. Alle andere waren zo goed, ik liet verstek gaan bij vraag 96 waar ik vlak in de buurt was. Daarna ging het mis bij vraag 107 die ik in eerste instantie goed had maar daarna toch weer niet. Ik had het volgende kwartaal niet zoveel zin meer want het kostte zoveel tijd en Ad die (was) is toch zo verrekes goed die krijgt al die tegels dacht ik nog. Ik begon weer te schilderen en te puzzelen en aan het einde van het 3e kwartaal sprokkelde ik weer wat bonuspunten bij elkaar.

Dat was een goede start voor het 4e kwartaal. Ik dacht ik ga ervoor, maar toen kwam Fr@ boy SLIM die slimmer en vooral sneller was. Ik schakelde al mijn bronnen in en het werd steeds spannender. Nog 2 vragen te gaan. Ik moest en zou vraag 162 goed beantwoorden. Weer zo’n shit fotovraag en er kwamen maar geen reacties. Ik wist het echt niet totdat Angelique mij belde om me te feliciteren met mijn verjaardag. Ik vroeg ofdat ze de weblogvraag al gelezen had. Nee dus, effe kijken en zoeken totdat ik de foto gevonden had. Nu de datum nog.

Even later had ik 2 punten te pakken en een tegel op de enige echte Hellemonder web-log. Ik ben een geboren en getogen Noord Helmondse maar nu ben ik een echte HellemondSTER.
Alles ging zo snel, de roze loper bij Café de Wekkerrr…(met 3 puntjes), Rob met zijn wilde haren (die ik nog kende van jaren geleden), dikke kussen en een ontmoeting met andere HellemondSTERREN. Het was net een film. Geweldig en veel lof voor alle leuke en alle shit vragen waar ik ontzettend veel van geleerd heb en vooral bedankt Angelique dat je me met het echte Hellemondse weblog kennis hebt laten maken.
Op naar de volgende ronde want dan heb ik nog veeeel meer tijd, dan zitten mijn jongste twee(ling) kinderen op school. Proost!!! Hik…..

15 reacties:

Helga, Ik ben zó trots op jou, een echte HelmondSTER, proficiat!

Beantwoorden

Helga geweldig.
Het is je van harte gegund. Ik ben ook blij iets van je achtergrond te weten. Nou weten we dat we niet van zomaar iemand verliezen, maar van HELGA uit HELMOND-NOORD.
Op het hoogste podium komen is moeilijk, maar er op blijven is moeilijker. Dus suc6 in 2007.

Beantwoorden

Helga gefeliciteerd met de eindoverwinning van deze ronde én met je drankkaart.
Ik had je afgelopen vrijdag net gemist bij de uitreiking van de kaart, zodat ik je niet persoonlijk kon feliciteren.
Maar misschien kom ik je binnenkort nog wel tegen in De Wèkkerrr… als je je drankkaart komt omzetten in alcoholische versnaperingen.

Beantwoorden

Heee, ik sta d’r op.
Bedankt voor jullie felicicaties.
@ Jan Willem, Helaas kan ik niet alles over mezelf vertellen want daar past het weblog alle vragen op aan. (er zijn geen vragen meer geweest over Stiphout en de raad)
@ Porcupine, ik heb jou wel gezien op de tv van de wekkerrr en die drankkaart is meteen opgemaakt!!!!

Beantwoorden

Oh ja, en bedankt Cafe de Wekkerrr voor de drankkaart.

Beantwoorden

@Helga: Via dit kanaal nogmaals proficiat gewenst met je overwinning.
Ook dit kwartaal heeft de beste gewonnen.
Grote klasse, alleen met je uitdrukking van shit foto vraag en andere shit vragen ben ik niet zo gelukkig. Het mag zo nu en dan best wat moeilijker zijn vind ik.
Na onze persoonlijke kennismaking denk ik dar er nog wel een eindoverwinning in zit.
Ben benieuwd naar het stukje in het ED over je deelname aan dit WWWWW-spel.

Beantwoorden

@Peter W. Voel je je persoonlijk aangevallen? Met shit-fotovraag bedoel ik de personen die ik meestal helemaal niet ken. De overige foto’s zijn ok. In het Ed komt geen stukje, ik sta liever niet overal met neus voorop. Hierboven is al erg genoeg.

Beantwoorden

Proficiat Helga. Goed stukje. Jammer te horen dat je de volgende ronde nog meer tijd hebt om het mij en de anderen moeilijk te maken. Ik hoop echter dat Angelique zelf gewoon weer mee doet, is eigenlijk toch veel leuker.
Het nadeel van de eindwinnaar worden is dat je mogelijk nu meteen herkend wordt.
Vragen over de huidige raad en vorige raad hoef je voorlopig niet te verwachten, denk ik.
Ik hoop dat het in 2007 weer stukken beter met me gaat, zodat ik weer meer inzet kan gaan tonen.
Op naar (weer) een spannende strijd.

Beantwoorden

@ Helga+++ Helga van harte gefeliciteerd met de kwartaal overwinning en iedereen een veilige jaarwisseling en een kleurijk 2007
FR@ BOY SLIM

Beantwoorden

@Helga: van harte gefeliciteerd met jouw overwinning in het WWWWW-spel, helaas ontbreekt mij de tijd om intensief deel te nemen,maar volgen doe ik het spel uiteraard wel. Ook voor dit jaar heel veel succes.

Beantwoorden

@Helga op 31-12-06 om 14:23
Ja ik begin bij De Wekkerrr… al en echte TV ster te worden.
Maar dat je de drankkaart al meteen op hebt gemaakt, wil niet zeggen dat je niet meer bij De Wekkerrr… binnen mag komen om een glaasje te drinken. Het is er vier dagen in de week open, en er is een redelijke kans, als je niet té vroeg komt, je er mij dan aan zult treffen.

Beantwoorden

@Helga, proficiat met de eindoverwinning, eindelijk dan toch.
Het was leuk je te leren kennen en nog bedankt voor de heerlijke traktatie. Vind je je foto leuk? ik wel, je staat er goed op.

Op naar de volgende ronde.

Beantwoorden

Bedankt allemaal voor jullie felicitaties en IK WIL IEDEREEN EEN GEZOND EN HEEL GELUKKIG 2007 TOEWENSEN.

Beantwoorden

@ Helga: heel erg gefeliciteerd!!! Goed gedaan hoor! Geniet van je prijs.

En aan eenieder de beste wensen voor het nieuwe jaar!

Beantwoorden

Helga proficiat ..

iedereen nog de beste wensen ….

tja kheb het druk druk … :)sorryyyyyyyy

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *