15reacties

Wij roepen wilma naar voren

Vandaag maken we officieel bekend wie in het vierde kwartaal van 2008 van De kennisquiz over Helmond als sterkste uit de bus kwam. De winnares van dit kwartaal kan voor niemand een verrassing zijn: wilma. Van harte gefeliciteerd met je zege wilma. De eer, de eeuwige roem én de tegel op de Catwalk of Fame vallen je ten deel:

wilma-geel

Net als elke tegels, zal ook jouw tegel elke pagina van De weblog van Helmond tot in lengte der dagen sieren. Maar een mens leeft niet alleen van roem.
Zoals bekend horen bij jouw overwinning ook 2 vrijkaartjes voor een voorstelling in ’t Speelhuis. Ook die kaartjes werden weer door ’t Speelhuis, de sponsor van dit spel, beschikbaar gesteld. Hieronder de voorstellingen waaruit je kunt kiezen.
– Dizu Plaatjies op zaterdag 17 januari
– Paul Haenen en Margreet Dolman op donderdag 22 januari
– Antje Monteiro op vrijdag 23 januari
– Voice Male op vrijdag 30 januari
– Viggo Waas op donderdag 12 februari
Een beschrijving van die voorstellingen staat op de website van ’t Speelhuis (bij het kopje linksboven Voorstellingen).Als jij binnen een paar dagen je keuze hieronder laat weten, informeren wij je weer per mail.Omdat Els de laatste vraag goed had, mag zij na wilma een voorstelling kiezen.

Het boekje “De Helmondse ziekte” krijg je ook wilma. Jef de Jager, de schrijver van dat boekje,  wil dat jou cadeau geven. Naast deze pluspunten, ook 2 minpunten. Maar die krijg je pas in in het morgen startende kwartaal.

Tenslotte, een oud gebruik is in ere hersteld: de overwinningsspeech is terug.
Het woord is aan wilma.


Hallo allemaal. Aan mij is gevraagd om een speech te schrijven, dus hierbij mijn verhaal.Ik deed de eerste keer mee in het derde kwartaal. Ik wist niet dat er een web-log was van Helmond maar ik ben er achter gekomen doordat ik info aan het zoeken was op Internet over Helmond, zodoende kwam ik bij de kennisquiz uit. Later vertelde ik dit tegen mijn vriendin Els en ook zij werd fanatiek en ging mee doen met deze kennisquiz.

Het vierde kwartaal ging me goed af. Ik weet redelijk veel over Helmond maar soms moest ik toch een beroep doen op mijn vrienden of kennissen. Ik vind het iedere keer weer een uitdaging om de oplossing te zoeken en ik heb er veel plezier in. De reacties zijn ook altijd weer leuk om te lezen. Ik hoop in het volgende kwartaal weer op voldoende tegenstanders te kunnen rekenen om de spanning er in te houden.

Dat iedereen veel plezier en succes mag hebben in het komende kwartaal en ik wens jullie allemaal een gelukkig en gezond 2009 toe.