Buiten is het 10 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 111.465 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

15reacties

Vandaag maken we officieel bekend wie in het vierde kwartaal van 2008 van De kennisquiz over Helmond als sterkste uit de bus kwam. De winnares van dit kwartaal kan voor niemand een verrassing zijn: wilma. Van harte gefeliciteerd met je zege wilma. De eer, de eeuwige roem én de tegel op de Catwalk of Fame vallen je ten deel:

wilma-geel

Net als elke tegels, zal ook jouw tegel elke pagina van De weblog van Helmond tot in lengte der dagen sieren. Maar een mens leeft niet alleen van roem.
Zoals bekend horen bij jouw overwinning ook 2 vrijkaartjes voor een voorstelling in ‘t Speelhuis. Ook die kaartjes werden weer door ‘t Speelhuis, de sponsor van dit spel, beschikbaar gesteld. Hieronder de voorstellingen waaruit je kunt kiezen.
– Dizu Plaatjies op zaterdag 17 januari
– Paul Haenen en Margreet Dolman op donderdag 22 januari
– Antje Monteiro op vrijdag 23 januari
– Voice Male op vrijdag 30 januari
– Viggo Waas op donderdag 12 februari
Een beschrijving van die voorstellingen staat op de website van ‘t Speelhuis (bij het kopje linksboven Voorstellingen).Als jij binnen een paar dagen je keuze hieronder laat weten, informeren wij je weer per mail.Omdat Els de laatste vraag goed had, mag zij na wilma een voorstelling kiezen.

Het boekje “De Helmondse ziekte” krijg je ook wilma. Jef de Jager, de schrijver van dat boekje,  wil dat jou cadeau geven. Naast deze pluspunten, ook 2 minpunten. Maar die krijg je pas in in het morgen startende kwartaal.

Tenslotte, een oud gebruik is in ere hersteld: de overwinningsspeech is terug.
Het woord is aan wilma.


Hallo allemaal. Aan mij is gevraagd om een speech te schrijven, dus hierbij mijn verhaal.Ik deed de eerste keer mee in het derde kwartaal. Ik wist niet dat er een web-log was van Helmond maar ik ben er achter gekomen doordat ik info aan het zoeken was op Internet over Helmond, zodoende kwam ik bij de kennisquiz uit. Later vertelde ik dit tegen mijn vriendin Els en ook zij werd fanatiek en ging mee doen met deze kennisquiz.

Het vierde kwartaal ging me goed af. Ik weet redelijk veel over Helmond maar soms moest ik toch een beroep doen op mijn vrienden of kennissen. Ik vind het iedere keer weer een uitdaging om de oplossing te zoeken en ik heb er veel plezier in. De reacties zijn ook altijd weer leuk om te lezen. Ik hoop in het volgende kwartaal weer op voldoende tegenstanders te kunnen rekenen om de spanning er in te houden.

Dat iedereen veel plezier en succes mag hebben in het komende kwartaal en ik wens jullie allemaal een gelukkig en gezond 2009 toe.

15 reacties:

Van harte gefeliciteerd met je, dik verdiende, kwartaaloverwinning, Wilma.

Beantwoorden

Van harte gefeliciteerd Wilma je hebt het dubbel en dwars verdiend 😉

Beantwoorden

Proficiat met de overwinning en de daarbij behorende prijzen !!

Beantwoorden

@Wilma,

Gefeliciteerd met de eindoverwinning. Leuk dat de overwinningsspeech ook weer terug van weg geweest is.

Het wordt al een leuk paadje onze “Catwalk of fame”.

Beantwoorden

Hà‰à‰à‰à‰à‰L HARTELIJK GEFELICITEERD MET DE GROTE OVERWINNING!!! HEEL VEEL PLEZIER IN HET SPEELHUIS.EN KEI VEUL LOL MI “DE HELMONDSE ZIEKTE”

Beantwoorden

Wilma, van harte gefeliciteerd!

Beantwoorden

Bedankt voor de felicitaties.
Ook wil ik Jef de Jager bedanken voor het boekje De Helmondse ziekte.
@weblog ik kies voor de voorstelling van 17 januari

Beantwoorden

Een hele dikke proficiat Wilma. Echt knap wat jij allemaal weet!!

Beantwoorden

@weblog Ik kies voor de voorstelling van 22januari

Beantwoorden

@weblog
Ik kies voor 23 januari : Antje Monteiro

Vast bedankt

Beantwoorden

@wilma en @Els:
Kort na het weekend krijgen jullie per mail te horen hoe jullie de gevraagde kaartjes gaan ontvangen.

@Anita:
Zojuist hebben we met 't Speelhuis gebeld. De constatering van Els dat het Theaterconcert van Antje Monteiro is geannuleerd, blijkt juist. Deze voorstelling wordt helaas niet ingehaald.
Daarom aan jou Anita de vraag om te kiezen uit Voice Male (op vrijdag 30 januari) of Viggo Waas (op donderdag 12 februari).

Beantwoorden

@weblog

Ik ben beide dagen verhinderd, dus als jullie er iemand anders blij mee kunnen maken !! Is zonde om de kaartjes op te halen en er vervolgens niets mee te doen.

Beantwoorden

@Anita:
Omdat we het erg jammer vinden dat wij een voorstelling in de lijst plaatsten die geannuleerd werd, bieden we je hierbij 2 extra mogelijkheden aan om uit te kiezen. Hopelijk schikt 1 daarvan voor jou (of je familie, vrienden of bekenden):
– JW Roy op zaterdag 28 februari
– Tango Dorado, Jenny Arean en José Rivero op donderdag 26 maart

Beantwoorden

@weblog

Ik had graag de kaartjes voor 26 maart, Tango Dorado
En bedankt voor het bieden van een alternatief !!

Groetjes Anita

Beantwoorden

@Anita:
Graag gedaan. Ook jij krijgt na het weekend via de mail te horen hoe je de gevraagde kaartjes gaat ontvangen.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *