Buiten is het 16 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 114.681 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

9reacties

Vandaag is het weer zover: de bekendmaking van de kwartaalwinnaar van de kenniskwis van Helmond. De maanden april, mei en juni toonde hij zich wederom de grootste kenner van Helmond. Zijn naam is Ad.

De officiële eindstand van het tweede kwartaal van 2007 van Het WWWWW-spel, zoals die de annalen zal ingaan, luidt namelijk:

…………………….…….23 punten: Ad

…………………….…….21 punten: Helga

…………………….…….14 punten: Porcupine (a.k.a. Noud)

…………………….…….04 punten: Ellen

…………………….…….03 punten: fr@ boy slim

…………………….…….02 punten: Angelique

…………………….…….02 punten: Angie

…………………….…….02 punten: natasjalex

…………………….…….02 punten: Tasjabeest

…………………….…….01 punten: Caroline

Tja, wat moet je nog zeggen over iemand die deze kenniskwis voor de vierde (!!!!) keer won? Dat ie Helmond kent? Dat ie weet waar en bij wie hij zijn info moet halen? Dat ie geen eendagsvlieg is? Dat lijkt ons overbodig om te zeggen.
Daarom: Ad, van harte gefeliciteerd met je zege in de kenniskwis over Helmond. De eer, de eeuwige roem én de tegel op de Catwalk of Fame vallen je ten deel:

ad-groen
Ook jouw tegel zal de voorpagina (en elke andere pagina) van De weblog van Helmond tot in lengte der dagen sieren.

Als eindwinnaar van deze ronde won je ook het 3-gangen verrassingsmenu met drankjes voor 2 personen dat Sanne en Marcel van Grand-Café Restaurant Toff op de Markt beschikbaar stelden. Daar kun je jezelf (én diegene die het geluk heeft meegevraagd te worden) dus heerlijk culinair laten verwennen. Een plek waar het goed toeven is, zoals eerder verteld. Het jonge ondernemersduo van deze prachtig zaak danken wij ook dit maal voor het beschikbaar stellen van deze mooie prijs!

Grand-Café Restaurant Toff Helmond

Marcel en Sanne van Toff (de gulle gevers) met tussen hen de terecht trotse Ad die vanmiddag zijn prijs symbolisch van hen ontving.
Geniet ervan Ad. Het woord is aan jou:


Voor de vierde keer alweer, ben ik gevraagd om een overwinningsspeech te schrijven. Tja, wat zal ik deze keer er weer eens in zetten. Dat het van een leien dakje ging? Nou, dat toch ook weer niet. Veel hulp had ik nodig van mijn hulptroepen en dan elke keer de hete adem van Helga in mijn nek. Ze wilde maar niet opgeven. Natuurlijk een goede houding, maar voor mij wel erg lastig. Zelfs Porcupine voegde zich op het eind nog toe, maar zijn eindsprint werd te laat ingezet. Hoewel het altijd leuk is om een ronde te winnen, zou het toch leuk zijn om wat meer tegenstanders tegen te komen. Ik heb de indruk dat men de laatste tijd het een beetje laat afweten. Ik zou dan ook iedereen willen oproepen om de volgende ronde gewoon mee te doen. De volgende ronde is ook van een andere opzet en volgens mij is het wat eenvoudiger om met een prijs de ronde uit te komen. Er zijn dan ook wat meer prijzen te verdelen. Of de vragen ook makkelijker zijn, dat zal de tijd uit moeten wijzen.

Mijn vierde tegel op de “Catwalk of Fame”. Leuk, maar mijn naam is nu wel wat oververtegenwoordigd. Ik weet niet of er de volgende ronde ook een tegel uitgaat, maar in oktober dan waarschijnlijk wel weer en dan gaan we er weer massaal tegen aan. Ik hoop op veel tegenstanders, zodat het een nog spannender ronde wordt.

Natuurlijk is het ook leuk dat er naast de eeuwige roem en de tegel op de “Catwalk of Fame” ook deze ronde weer een extra prijs in de pot zat, een 3-gangendiner bij “Toff” voor 2 personen. Een leuke prijs die ik maar wat graag wilde winnen. Ik hoop in ieder geval wel dat ik de volgende ronde weer gewoon mee kan doen, van Fr@boy slim hebben we hier helaas niet veel meer vernomen. Hij zal het wel te druk hebben met zijn andere bezigheden.

Bij de overhandiging was deze keer wel een werkende camera aanwezig, zodat jullie toch ook een beetje getuige kunnen zijn van de overhandiging van de prijs. Ik zou zeggen gebruik de zomer(vakantie) goed om enkele goede boeken over Helmond door te nemen, of op veel Helmondse plekjes te gaan kijken, er is weer van alles te doen, dan kunnen we in oktober weer met frisse moed beginnen aan een leuke nieuwe ronde van het WWWWW-spel. Ondertussen ook nog een enkel momentje vrij maken om de straten van Helmond in je op te nemen. Zodat het in oktober lekker druk wordt bij de prijsuitreiking van het zomerspel!

9 reacties:

@Ad: proficiat met weer een overwinning.
Geniet van je prijs. Het is goed toeven bij Toff en dan spreek ik uit ervaring.

Beantwoorden

Ha die Ad proficiat met je overwinning. Ik had eigenlijk nog wel een vraagje verwacht, maar helaas voor mij. Ik gun het je van harte en ach ik doe trouwens toch eeuwig aan de lijn en ik zie dat er bij jou nog wel een 3 gangen menu bij kan!!!!!!! Geniet ervan. Op naar de volgende ronde en de vakantie.

Beantwoorden

Ad, wederom gefeliciteerd met je eindzege. Eet smakelijk bij TOFF.

Beantwoorden
Porcupine (a.k.a. Noud)

Ad, proficiat met je overwinning!!

Beantwoorden

Ad, gefeliciteerd met de overwinning. Geniet van je etentje bij Toff!!
Fijne vakantie allemaal!

Beantwoorden

Proficiat Ad!

Beantwoorden

Bedankt allemaal voor de felicitatie’s. Ik zal zeker van het etentje gaan genieten.
Vergeet niet om aan het zomerspel mee te doen.

Beantwoorden

Eindelijk was het dan zo ver. Gisteren naar Toff gegaan om te gaan proeven van het verrassingsmenu. Na een lekker uiensoepje, was het de beurt aan een heerlijke Tilapiafilet in zeevruchtensaus. Hierna nog een lekker ananasijsje (bleek een kwart ananas gevuld met ijs te zijn!) als toetje. Al bij al een leuke prijs om te winnen. Die ik niet zo gauw zou laten schieten (Fr@boy slim, als je nog niet geweest bent, ga dan nog de “houdbaarheid” van jouw prijs loopt ten einde.)
Ik zal er zeker nog eens (of meerdere keren) komen.
Weblog van Helmond, Toff (Marcel en Sanne)bedankt voor het beschikbaar stellen van de prijs!
We hebben er van genoten.

Beantwoorden

@Ad:
Goed te horen dat het ook jou en je metgezel bevallen is bij Toff!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *