6reacties

Wij roepen ad naar voren

Vandaag is het zover: de officiële bekendmaking wie de eerste helft van 2011 van De kennisquiz over Helmond won. Een ronde waarin het tot en met de laatste vraag spannend bleef wie deze keer met de eer zou gaan strijken.
Zoals elke ronde, won ook deze keer de slimste. Maar deze Helmonder liet dat ook meteen merken. Hij gaf ons gewoon zijn muzikale voorkeur door voor zijn tegel op de Catwalk of Fame. Een toepasselijke en uitvoerbare wens, dus dan deden we graag.
De Helmonder die deze ronde de meeste juiste antwoorden gaf en dus de meeste punten haalde mag zich met recht een kenner van Helmond noemen. Zijn naam is ad.
Van harte gefeliciteerd met je zege ad. De eer, de eeuwige roem én ook deze tegel op de Catwalk of Fame zijn voor jou:

De kennisquiz over Helmond

Net als alle andere tegels, zal ook deze tegel élke pagina van De weblog van Helmond tot in lengte der dagen sieren.
Het woord is aan ad:


Ik ben maar toevallig op de weblog van Helmond terecht gekomen en vond het steeds fijner om mee te doen. Ook door de fijne reacties van de andere mensen die met het spel mee doen terwijl ik daar eigenlijk niemand van kan. Ik ben ook niet een echte computer techneut en probeer zo ook maar telkens iets uit.
Wel is het interessant om zo van alles over Helmond te weet te komen zeker omdat ik een geboren en getogen Helmonder ben, ik zou zeggen ga zo door met de weblog van Helmond.
Ook ben ik zeker niet thuis in een speech te houden maar hoop dat het toch een beetje geslaagd is.

ad