9reacties

Wij roepen fr@ boy slim naar voren

Na een afgemeten strijd in Het WWWWW-spel, is het vandaag dan zover. Want vandaag mogen wij de winnaar van het eerste kwartaal van 2007 bekend maken.
De maanden januari, februari en maart van het jaar 2007 moest hij er deels voor opofferen, maar het bracht hem resultaat! Want hij is de onbetwiste winnaar, hij is fr@ boy slim.
De officiële eindstand van het eerste kwartaal van 2007 van Het WWWWW-spel, zoals die de annalen zal ingaan, luidt namelijk:

                    22 punten: fr@ boy slim
                    12 punten: Helga
                    09 punten: Ad
                    09 punten: Porcupine (a.k.a. Noud)
                    02 punten: Heinz
                    02 punten: Merke
                    02 punten: natasjalex
                    02 punten: Rendo
                    02 punten: Tasjabeest
                    01 punt:     Angelique
                    0en1 punt: Ellen

Van harte gefeliciteerd fr@ boy slim met je zege in de kenniskwis over Helmond. De eer, eeuwige roem én tegel op de Catwalk Walk of Fame vallen je ten deel:

fr@ boy

Catwalk of Fame??? Geen Hellemond Walk of Fame meer??? Correct.
Want hoewel wijzelf zwaar hechten aan tradities en een naam dus niet snel veranderen, was deze suggestie van jan willem er 1 die we niet móchten laten liggen. Zij die anders vinden: uit het, voer actie of stap desnoods naar het gerecht. Maar realiseer je: het resultaat blijft Catwalk of Fame.

fr@ boy slim, ook jouw tegel zal dus vanaf heden de voorpagina (en elke andere pagina) van De weblog van Helmond tot in lengte der dagen sieren.

Als eindwinnaar van deze ronde win je ook het 3-gangen verrassingsmenu met drankjes voor 2 personen. Dat werd ter beschikking gesteld door Sanne en Marcel van Grand-Café Restaurant Toff op de Markt. Daar kun je jezelf (én diegene die het geluk heeft met je mee te mogen) dus heerlijk culinair laten verwennen. Het jonge ondernemersduo van deze prachtige zaak danken wij voor het beschikbaar stellen van deze mooie prijs!

Geniet ervan fr@ boy slim.
Het woord is aan jou:


Er is mij gebleken dat als je wint, je ook nog een speech moet schrijven. Bij deze probeer ik dat dan ook maar.
Halverwege kwartaal 4 van 2006 hoorde ik van deze Trivia quiz op De weblog van Helmond en ik dacht, “ik ga eens meedoen om mijn kennis te testen over Helmond”. Ik wist dat mijn kennis redelijk goed was. Maar tot mijn spijt moest ik op een gegeven moment afhaken.
Toen ben ik weer mee gaan doen in het eerste kwartaal van 2007. Er waren al wat vragen geweest en sommige mensen hadden al punten vanwege de eindspurt weken dus dat was voor mij een leuke uitdaging om mij weer in het spel te mengen.
In het begin ging het redelijk gelijk op met Helga, zo’n beetje om en om . Toen heb ik even mijn persoonlijke eindspurt ingezet met een rijtje goede antwoorden achter elkaar.Ik heb de laatste tijd, jammer genoeg, weinig tijd gehad. Anders had ik mijn best gedaan om jullie van de eindspurtpunten af te houden. Dus we beginnen in het nieuwe kwartaal weer als in het 1e kwartaal: eerst gelijk komen met jullie en dan begin ik met de inhaalslag.
Ik wens jullie heel veel plezier en succes in het nieuwe kwartaal.