Buiten is het 12 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 114.413 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

9reacties

Na een afgemeten strijd in Het WWWWW-spel, is het vandaag dan zover. Want vandaag mogen wij de winnaar van het eerste kwartaal van 2007 bekend maken.
De maanden januari, februari en maart van het jaar 2007 moest hij er deels voor opofferen, maar het bracht hem resultaat! Want hij is de onbetwiste winnaar, hij is fr@ boy slim.
De officiële eindstand van het eerste kwartaal van 2007 van Het WWWWW-spel, zoals die de annalen zal ingaan, luidt namelijk:

                    22 punten: fr@ boy slim
                    12 punten: Helga
                    09 punten: Ad
                    09 punten: Porcupine (a.k.a. Noud)
                    02 punten: Heinz
                    02 punten: Merke
                    02 punten: natasjalex
                    02 punten: Rendo
                    02 punten: Tasjabeest
                    01 punt:     Angelique
                    0en1 punt: Ellen

Van harte gefeliciteerd fr@ boy slim met je zege in de kenniskwis over Helmond. De eer, eeuwige roem én tegel op de Catwalk Walk of Fame vallen je ten deel:

fr@ boy

Catwalk of Fame??? Geen Hellemond Walk of Fame meer??? Correct.
Want hoewel wijzelf zwaar hechten aan tradities en een naam dus niet snel veranderen, was deze suggestie van jan willem er 1 die we niet móchten laten liggen. Zij die anders vinden: uit het, voer actie of stap desnoods naar het gerecht. Maar realiseer je: het resultaat blijft Catwalk of Fame.

fr@ boy slim, ook jouw tegel zal dus vanaf heden de voorpagina (en elke andere pagina) van De weblog van Helmond tot in lengte der dagen sieren.

Als eindwinnaar van deze ronde win je ook het 3-gangen verrassingsmenu met drankjes voor 2 personen. Dat werd ter beschikking gesteld door Sanne en Marcel van Grand-Café Restaurant Toff op de Markt. Daar kun je jezelf (én diegene die het geluk heeft met je mee te mogen) dus heerlijk culinair laten verwennen. Het jonge ondernemersduo van deze prachtige zaak danken wij voor het beschikbaar stellen van deze mooie prijs!

Geniet ervan fr@ boy slim.
Het woord is aan jou:


Er is mij gebleken dat als je wint, je ook nog een speech moet schrijven. Bij deze probeer ik dat dan ook maar.
Halverwege kwartaal 4 van 2006 hoorde ik van deze Trivia quiz op De weblog van Helmond en ik dacht, “ik ga eens meedoen om mijn kennis te testen over Helmond”. Ik wist dat mijn kennis redelijk goed was. Maar tot mijn spijt moest ik op een gegeven moment afhaken.
Toen ben ik weer mee gaan doen in het eerste kwartaal van 2007. Er waren al wat vragen geweest en sommige mensen hadden al punten vanwege de eindspurt weken dus dat was voor mij een leuke uitdaging om mij weer in het spel te mengen.
In het begin ging het redelijk gelijk op met Helga, zo’n beetje om en om . Toen heb ik even mijn persoonlijke eindspurt ingezet met een rijtje goede antwoorden achter elkaar.Ik heb de laatste tijd, jammer genoeg, weinig tijd gehad. Anders had ik mijn best gedaan om jullie van de eindspurtpunten af te houden. Dus we beginnen in het nieuwe kwartaal weer als in het 1e kwartaal: eerst gelijk komen met jullie en dan begin ik met de inhaalslag.
Ik wens jullie heel veel plezier en succes in het nieuwe kwartaal.

9 reacties:

Fr@boy SLIM, aan de winnaar van het 1e kwartaal van 2007, van harte gefeliciteerd.
En eerlijk is eerlijk, jij hebt vragen beantwoord en in een dusdanig tempo, dat je een terechte winnaar bent geworden!
nogmaals proficiat…

Beantwoorden

Gefeliciteerd met je tegel, fr@boy slim. Inderdaad een terechte winnaar. Je was de laatste tijd wel erg “op de achtergrond”, toch niet alleen om aan je speech te werken hoop ik.
Ik hoop je de volgende ronde toch weer wat meer tegenstand te kunnen bieden.
Geniet nog wat van de overwinning en natuurlijk van het eten bij Toff. (Geen foto deze keer?)

Beantwoorden

De felicitaties ook van mij voor de terechte winnaar van dit kwartaal.
Ik ben benieuwd of mijn behaald puntenaantal in de 1e ronde, het hoogste tot nu toe, volgende kwartaal verbeterd gaat worden door jou of iemand anders?

Beantwoorden

@Peter W:
Deze ronde had 25 vragen. ‘Jouw’ ronde had 32 vragen.
Na 25 vragen had jij toen 30 punten. Dát aantal punten is nog niet ingehaald. Jouw totaal aantal punten destijds van 39 punten (hoe knap ook) zal met het lagere aantal vragen per ronde sindsdien, waarschijnlijk nooit ingehaald worden.

Beantwoorden

@ Fred van harte gefeliciteerd met je overwinning. Misschien kun je je naam een keer veranderen in Fr@ boy snel, want ik vind het ontzettend knap hoe snel je de meeste moeilijke vragen beantwoord hebt. Jammer van de foto. Is ie mislukt of zat je haar niet goed???

Beantwoorden

@ Fred:
Van harte proficiat, dit heb je geweldig gedaan.

@Helga:
Z’n scheiding zat scheef, dus zeiden wij “zo kun je echt niet op de weblog”

Beantwoorden

Fred van harte gefeliciteerd met je overwinning. En natuurlijk smakelijk eten bij Toff.

Beantwoorden

Gefeliciteerd fr@ boy slim!!! Mooie overwinning!

Beantwoorden

@fr@boy slim
Ben je echt cameraschuw, of ben je gewoon bang voor wraakactie’s van je tegenstanders?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *