Buiten is het 12 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 114.413 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

10reacties

Gisterenavond mochten we weer prijzen uitreiken. De prijzen die in de kennisquiz van het afgelopen kwartaal werden verdiend.
Voor hen die (niet) aanwezig waren, hieronder de foto’s toen Walther van de Velvet ze aan de aanwezige winnaars uitreikten.

Angelique Ellen Helga Ad

Naast deze prijsuitreiking werd gisteren ook bekend gemaakt wiens naam op de negende tegel op de Catwalk of Fame gaat prijken. Als beloning voor de beste prestatie over de maanden juli, augustus, september, oktober, november en december van het afgelopen half jaar in De kennisquiz over Helmond.
Voorheen won de persoon die de meeste vragen goed beantwoordde steeds die tegel. Zoals aangekondigd beoordeelde de CatwalkCommissie nu een breder scala van aspecten. Een lastigere taak dan vooraf werd gedacht. Toch is de commissie tot een unaniem besluit gekomen.
Zij die gisteren aanwezig waren, weten wie deze plek op deze eregalerij won.
Dat is Ellen. Nogmaals gefeliciteerd Ellen!
De eer, de eeuwige roem én de tegel op de Catwalk of Fame vallen je ten deel:

ellen-groen

Ook jouw tegel zal de voorpagina (en elke andere pagina) van De weblog van Helmond tot in lengte der dagen sieren.
Een mens leeft niet alleen van immateriële zaken. Daarom kreeg Ellen 10 extra Velvet-consumptiebonnen en het boekje De Helmondse ziekte van Jef de Jager cadeau.

de Velvet Lounge

De redenen dat Ellen deze tegel won was de combinatie van de volgende aspecten. Ze beantwoordde veel (hoewel niet de meeste) vragen goed, haar ongekende fanatisme, veruit de meeste vragen deed zij actief mee en haar sportiviteit. Kortom, geen verkeerd rijtje.

Al met al een gezellig avondje, vonden wij althans. De meeste uitgereikte prijzen (die in de vorm van Velvet-consumptiebonnen waren) bereikte, hoe verrassend, niet de uitgang van de Velvet Lounge…

10 reacties:

Het was inderdaad een leuke avond gisteren en Ellen, gefeliciteerd met je verdiende plek op de Eregalerij.

Beantwoorden

Weblog; het was inderdaad een gezellige avond. Reden genoeg om aankomend kwartaal weer mee te doen en een of twee vragen goed te beantwoorden. Het was natuurlijk wel een verrassing dat ik de Catwalk of Fame tegel heb gekregen. Dat had ik echt niet verwacht, heel erg leuk! Bedankt! Uiteraard wil ik Walther van de Velvet ook hartelijk bedanken voor de door hem beschikbaar gestelde consumptiebonnen en het boekje van Jef de Jager.

Angelique: Bedankt! Er zijn toch nog wel een paar bonnen overgebleven. Die moesten we mee naar huis nemen van de strenge doch rechtvaardige Weblog jury. Dat hebben we dan maar gedaan. We maken ze binnenkort nog een keer op. Uiteraard bellen we jou dan!!

Beantwoorden

@Ellen, nogmaals gefeliciteerd met je tegel op de Catwalk of Fame, dat is een hele eer .
Ik wil iedereen bedanken voor de leuke avond en de Velvet (Walther) voor de beschikbaar gestelde bonnen. Waar waren trouwens de overige bonnenwinnaars???? Jammer dat jullie niet zijn gekomen.

Beantwoorden

Helga; en jij nogmaals bedankt!

Beantwoorden

Ellen! vanuit Senegal, proficiat!!

Beantwoorden

Gaan de Weblog voortaan gecentreerd door het leven?

Beantwoorden

@Ellen,
Gefeliciteerd, er mag overigens wel een iets langere overwinningsspeech komen. Zie eventueel hiervoor bij een aantal van de vorige winnaars.

Het was gisteren inderdaad leuk, helaas kon ik niet zo heel lang blijven. Nu zie ik ook nog dat de dames prijswinnaressen en de twee heren van de Weblog ook niet zo goed hun best hebben gedaan om de consumptiebonnen aan de eind van de avond op te hebben. Valt me wel een beetje van jullie tegen.
Ik hoop de volgende keer er ook weer bij te kunnen zijn!

Beantwoorden

Solveg; hartelijk dank! Nog een fijne vakantie daar!!

Ad; ik heb er eerlijk gezegd helemaal niet bij stil gestaan dat ik nog een overwinningsspeech moest schrijven. Er waren gisteren eigenlijk toch alleen maar winnaars?? Mijn bedankje in bovenstaande reactie is dan inderdaad wel aan de korte kant maar desalniettemin wel zeer gemeend.

We hebben gisteren toch wel ons best gedaan maar de Velvet ging al om 01.00 uur dicht dus we konden helaas niet alle bonnen opmaken.

Beantwoorden

@Ad gisteren om 19.20 uur:
In dít log wel inderdaad. De reden ervan weten we niet. En om onze technische dame daarvoor terug te roepen van haar vakantie, gaat ook wat ver.
Misschien is het een actie van onze portal. Als een soort eerbetoon aan Ellen en der tegel.

Beantwoorden

Weblog; wataardig. Wel heel veel eer hoor!!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *