10reacties

De prijsuitreiking van de kennisquiz

Gisterenavond mochten we weer prijzen uitreiken. De prijzen die in de kennisquiz van het afgelopen kwartaal werden verdiend.
Voor hen die (niet) aanwezig waren, hieronder de foto’s toen Walther van de Velvet ze aan de aanwezige winnaars uitreikten.

Angelique Ellen Helga Ad

Naast deze prijsuitreiking werd gisteren ook bekend gemaakt wiens naam op de negende tegel op de Catwalk of Fame gaat prijken. Als beloning voor de beste prestatie over de maanden juli, augustus, september, oktober, november en december van het afgelopen half jaar in De kennisquiz over Helmond.
Voorheen won de persoon die de meeste vragen goed beantwoordde steeds die tegel. Zoals aangekondigd beoordeelde de CatwalkCommissie nu een breder scala van aspecten. Een lastigere taak dan vooraf werd gedacht. Toch is de commissie tot een unaniem besluit gekomen.
Zij die gisteren aanwezig waren, weten wie deze plek op deze eregalerij won.
Dat is Ellen. Nogmaals gefeliciteerd Ellen!
De eer, de eeuwige roem én de tegel op de Catwalk of Fame vallen je ten deel:

ellen-groen

Ook jouw tegel zal de voorpagina (en elke andere pagina) van De weblog van Helmond tot in lengte der dagen sieren.
Een mens leeft niet alleen van immateriële zaken. Daarom kreeg Ellen 10 extra Velvet-consumptiebonnen en het boekje De Helmondse ziekte van Jef de Jager cadeau.

de Velvet Lounge

De redenen dat Ellen deze tegel won was de combinatie van de volgende aspecten. Ze beantwoordde veel (hoewel niet de meeste) vragen goed, haar ongekende fanatisme, veruit de meeste vragen deed zij actief mee en haar sportiviteit. Kortom, geen verkeerd rijtje.

Al met al een gezellig avondje, vonden wij althans. De meeste uitgereikte prijzen (die in de vorm van Velvet-consumptiebonnen waren) bereikte, hoe verrassend, niet de uitgang van de Velvet Lounge…