Buiten is het 12 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 114.412 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

7reacties

Vandaag is het zover: de officiële bekendmaking wie de eerste helft van 2014 van De kennisquiz over Helmond won. Deze ronde werden er 26 vragen gesteld. 20 Verschillende Helmonders scoorden 1 of meer punten omdat ze 1 of meer vragen goed beantwoordden.
Zoals elke ronde, won ook deze keer de beste. De Helmonder die dit half jaar de meeste juiste antwoorden gaf en dus de meeste punten haalde, mag zich met recht een kenner van Helmond noemen. Al was het maar omdat zij dat voor de vierde keer flikte. Haar naam is Els.

Van harte gefeliciteerd met je zege Els. De eer, de eeuwige roem én deze tegel op de Catwalk of Fame zijn voor jou: Net als alle andere tegels, zal ook deze tegel élke pagina van De weblog van Helmond tot in lengte der dagen sieren.
Het woord is aan Els:

Het was mijn bedoeling om niet meer aan deze quiz mee te doen, omdat ik al enkele keren gewonnen heb. Maar ik kon het niet laten om regelmatig te kijken Er waren enkele vragen waar ik al snel het antwoord op wist en heb dan toch een reaktie gegeven. Met als resultaat deze overwinning.
Het is ook wel zo gekomen omdat de laatste goede antwoorden bijna allemaal van deelnemers kwamen die nog geen punt of weinig punten hadden. Dus ook wel meer geluk dan wijsheid!!!! Ik wil de weblog bedanken voor deze leuke, verslavende Quiz.

Groetjes Els

7 reacties:

Gefeliciteerd Els

Beantwoorden

Goed werk, Els. Welkom in de Catwalk of Fame.

Beantwoorden

Proficiat Els. 🙂

Beantwoorden

Gefeliciteerd Els.
Gelukkig hoor ik ook een keer bij de deelnemers met een puntje.

Beantwoorden

Bedankt voor de felicitaties !

Beantwoorden

Gefeliciteerd Els.

Beantwoorden

Gefeliciteerd maar weer Els! 🙂

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *