Buiten is het 12 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 114.413 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

9reacties

Gisteren was het weer zover, de prijsuitreiking bij de Velvet. De prijzen die in De kennisquiz over Helmond van het afgelopen kwartaal werden verdiend bereikten hun einddoel. Kort voor de avond kwamen er nog een aantal afzeggingen. Netjes dat het werd afgezegd, jammer dat ze er niet waren. Qua consumptiebonnen scheelt dat toch een slok op een borrel.
Voor hen die (niet) aanwezig waren, hieronder de foto’s toen Geert van de Velvet ze aan de winnaars uitreikten.

Naast deze prijsuitreiking werd gisteren ook bekend gemaakt wiens naam op de tiende (!) tegel op de Catwalk of Fame gaat prijken. Als beloning voor de beste prestatie over de maanden januari, februari, maart, april, mei en juni van dit jaar in De kennisquiz over Helmond.
Zij die gisteren aanwezig waren, weten wie die plek op deze eregalerij won.
Dat is Helga. Nogmaals gefeliciteerd Helga!
De eer, de eeuwige roem én de tegel op de Catwalk of Fame vallen je wederom ten deel:

helga

Ook jouw tegel zal elke pagina van De weblog van Helmond tot in lengte der dagen sieren.
Een mens leeft niet alleen van immateriële zaken. Daarom kreeg Helga extra Velvet-consumptiebonnen (en daarmee drankjes) en het boekje De Helmondse ziekte van Jef de Jager cadeau.

Naar beoordeling van de CatwalkCommissie was het een nipte overwinning, maar daarom niet minder terecht. De redenen dat Helga deze tegel won was omdat ze de meeste vragen goed beantwoordde, vaak belachelijk snel met het goede antwoord kwam en haar sportiviteit.

Al met al was het een erg gezellige avond gisteren. Niet zomaar een avond trouwens. Want dit was de laatste keer dat we bij de Velvet de prijsuitreiking deden. Na 4 kwartalen ruimhartig sponsoren door hun drankjes en ook hapjes, kunnen we niet anders zeggen: SUPER bedankt. Met jullie als sponsor kreeg De kennisquiz over Helmond meer smaak.

9 reacties:

En? Was de broer van Rob meegevallen?

Beantwoorden

Rudi is toch op de uitnodiging ingegaan om later op de avond nog langs te komen.

Ook ik wil de Velvet bedanken, ze hadden het toch elke keer goed geregeld (hoewel ik elke keer er maar kort van kon genieten). Gaat dit soort uitreikingen nu vervallen? Want het was toch wel elke keer gezellig.

Beantwoorden

@Helga,

Volgt er nog een overwinningsspeech?

Beantwoorden

Goh wat moet ik zeggen. Bedankt Weblog voor de organisatie, het hellemonds moppenboekje, de leuke avond en de vermelding op de catwalk. Ik vind het iedere keer weer leuk om aan de Quiz mee te doen en het maakt het leuker als je ook nog eens wat wint. Ik wil de Velvet dan ook hartelijk bedanken voor de drank en de hapjes en jullie sfeervol ingerichte rokersruimte(erg belangrijk). Ik ben benieuwd hoe zo’n avond er de volgende keer uitziet, of worden de kaartjes dan opgestuurd?? zou wel jammer zijn, maar misschien voor vele aangenamer, omdat ik denk dat de meeste toch niet durven te komen. Fijne vakantie allemaal.

Beantwoorden

Noud, ik heb de oude Rob weer gezien en ik hoop dat het zo blijft.

Beantwoorden

@Helga
Ik kende Rob ook nog van vroeger, met zijn korte haren.
Ik liep toen wel eens binnen bij Charlie Brown, en hij was er toen ook vaak met een groepje vrienden.
Zijn ex-vriendin heeft me nog een keer op slinkse wijze 25 gulden afhandig weten te maken.

Beantwoorden

“maar misschien voor vele aangenamer, omdat ik denk dat de meeste toch niet durven te komen” (Helga 11:44 uur)
Dat ligt toch niet aan jou, of de leden van de Weblog-team?

Een dergelijke avond is inderdaad leuk, dus misschien moet de Weblog toch maar iets blijven organiseren.

Beantwoorden

Oeps, bovenstaande reactie komt van mij af.

Beantwoorden

Ik vond het in ieder geval wederom een leuke goed georganiseerde avond met drankjes en lekkere hapjes. Van mij mag de weblog deze avonden blijven organiseren.
En Rob; je ziet er weer helemaal goed uit. Houden zo!!!!!!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *