9reacties

De prijsuitreiking van de kennisquiz

Gisteren was het weer zover, de prijsuitreiking bij de Velvet. De prijzen die in De kennisquiz over Helmond van het afgelopen kwartaal werden verdiend bereikten hun einddoel. Kort voor de avond kwamen er nog een aantal afzeggingen. Netjes dat het werd afgezegd, jammer dat ze er niet waren. Qua consumptiebonnen scheelt dat toch een slok op een borrel.
Voor hen die (niet) aanwezig waren, hieronder de foto’s toen Geert van de Velvet ze aan de winnaars uitreikten.

Naast deze prijsuitreiking werd gisteren ook bekend gemaakt wiens naam op de tiende (!) tegel op de Catwalk of Fame gaat prijken. Als beloning voor de beste prestatie over de maanden januari, februari, maart, april, mei en juni van dit jaar in De kennisquiz over Helmond.
Zij die gisteren aanwezig waren, weten wie die plek op deze eregalerij won.
Dat is Helga. Nogmaals gefeliciteerd Helga!
De eer, de eeuwige roem én de tegel op de Catwalk of Fame vallen je wederom ten deel:

helga

Ook jouw tegel zal elke pagina van De weblog van Helmond tot in lengte der dagen sieren.
Een mens leeft niet alleen van immateriële zaken. Daarom kreeg Helga extra Velvet-consumptiebonnen (en daarmee drankjes) en het boekje De Helmondse ziekte van Jef de Jager cadeau.

Naar beoordeling van de CatwalkCommissie was het een nipte overwinning, maar daarom niet minder terecht. De redenen dat Helga deze tegel won was omdat ze de meeste vragen goed beantwoordde, vaak belachelijk snel met het goede antwoord kwam en haar sportiviteit.

Al met al was het een erg gezellige avond gisteren. Niet zomaar een avond trouwens. Want dit was de laatste keer dat we bij de Velvet de prijsuitreiking deden. Na 4 kwartalen ruimhartig sponsoren door hun drankjes en ook hapjes, kunnen we niet anders zeggen: SUPER bedankt. Met jullie als sponsor kreeg De kennisquiz over Helmond meer smaak.