38reacties

Gratis een grappig boekje scoren?

Waarschijnlijk wist je al dat deze maand een boekje met Helmondse moppen verscheen. Getiteld De Helmondse ziekte, geschreven door Jef de Jager en slechts 5 euro. Komende cadeaumaand in Helmond en omgeving een geheide knaller, denken wij.
Wellicht wist is je nog niet dat de schrijver voor zijn boekje intensief het log Grappen en moppen over Helmond gebruikte. De weblog ziet zo’n spin-off van de reacties van bezoekers graag. Zeker toen ieder van het weblogteam het boekje van hem cadeau kreeg.

De Helmondse ziekte door Jef de Jager

“En ik dan, krijg ik er geen gratis?” vraag je je wellicht in alle ernst af. Jawel hoor, met wat geluk krijg jij er ook 1 gratis. Want Jef de Jager gaf ons 7 boekjes extra die we op de weblog mogen weggeven.
We bedachten daarvoor de volgende ‘uitdeelstrategie’.
We nemen een hoge hoed. Daarin gaan de namen van diegene die bij dit log 1 of meerdere reacties achterlaten. Reacties die vóór maandag 10 december zijn geplaatst mét in het vakje “E-mailadres:” een correct e-mailadres, tellen mee.
Meerdere reacties geven mag, maar je naam komt daarmee toch maar 1 keer in de hoge hoed. Per persoon en huishouden kan je namelijk maar 1 keer in de hoge hoed komen.
Reageerde je vóór vandaag in dat grappenlog, schrijf dat (met daarbij de tijd en datum van de reactie toen) er dan in je onderstaande reactie bij. Je naam gaat dan automatisch 2 keer in de hoge hoed. Jij maakte dat grappenlog immers mede tot wat het nu is.

Woensdag 12 december maken we hier bekend wie uit die hoge hoed kwamen. Deze 7 personen kunnen dan dit boekje (op een moment dat het hen schikt) ophalen bij de Velvet Lounge op de Steenweg.

Update op woensdag 12 december:
De trekking is geweest en zoals verwacht kwamen er 7 namen uit de hoge hoed. Zij krijgen dus het boekje De Helmondse ziekte van Jef de Jager.
In volgorde van trekking kwamen de volgende namen uit de hoge hoed:

Angelique
klorriemorrie
meggy
Ad (die helemaal naar Boxtel verhuisde)
Ad (die in Helmond woont)
Hanny
J.E.Mulder