Buiten is het 15 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 114.681 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

9reacties

De 21-jarige Sallma El Fazzaz wordt sinds maandag 28 augustus vermist. Ze werd voor het laatst gezien in haar woning in Helmond. Bij thuiskomst bleek zij verdwenen, onbekend waarheen zij heen is gegaan of hoe laat ze is vertrokken. Dat maakte de politie vandaag bekend.
Sallma heeft bruine ogen en een lengte van 170-175 cm. Zij is te herkennen aan hennatattoos op haar handen, voeten en onderrug.
Mogelijk droeg ze een spijkerbroek, een blouse en een hoofddoek of djellaba. Ze had geen beschikking over een voertuig. Sallma spreekt alleen Arabisch.
Heb je informatie over haar vermissing? Dan vraagt de politie dat aan hen te laten weten via 0800-6070 of via hun tipformulier.

9 reacties:

Welke wijk?

@Noord-bewoner op vrijdag 8 september 2023 om 14:35:

Wij weten dat niet.

Helmondse……
Waar is het toch mis gegaan in het verleden?
Maar ga is zoeken in het land van herkomst, hoogstwaarschijnlijk is ze uitgehuwelijkt en komt ze binnenkort incl schoonfamilie terug naar Halalmond.

Of ontvoerd? Ouders maken zich vast zorgen .

Je mag het niet zeggen Stef, alleen maar denken..
Helmondse…spreekt geen woord Nederlands, laat staan Helmonds.
Hoop wel dat het goed gaat met haar.

@stef arme kind is vermist en jij maakt zo’n walgelijke opmerking bah. We zijn allemaal mensen en gelijk, hoewel ik daar aan twijfel bij mensen zoals jij 🤮🤮

@Stef op vrijdag 8 september 2023 om 17:53:

via via kom ik op deze site terecht en dan zie ik dit soort reacties (stef, nicole, rotte etc.) maar ja jullie kunnen er ook niets aan doen dat jullie helmonds zijn.
Simpele zielen.

Voordat mensen gaan zoeken is er wel uitleg nodig. Misschien help je haar niet door haar te zoeken.

Heel triest dat er bij een vermissing van een kind sommige figuren het niet kunnen laten hier een religie bij te betrekken. Wat je ook van die religie of cultuur vindt.
Dat doe je niet.