Buiten is het 26 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 81.739 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
8reacties

De politie doet onderzoek naar een zedenmisdrijf dat vannacht rond 0.10 uur heeft plaatsgevonden op de Kanaaldijk N.O. Zij onderzoeken wat er is gebeurd en zijn op zoek naar getuigen.
Een jonge vrouw meldde zich vanochtend vroeg bij hen nadat zij slachtoffer was geworden van een zedendelict. De politie heeft meteen een onderzoek opgestart. De politie doet op dit moment onder andere een buurtonderzoek in de omgeving van de Kanaaldijk N.O. en bekijkt of er camerabeelden beschikbaar zijn die hen meer over het incident kunnen vertellen.
Mensen die rond middernacht iets verdachts zagen in de omgeving van de Kanaaldijk N.O. wil de politie graag spreken. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844. “Alle tips zijn welkom.” Dat kan ook anoniem op 0800-7000.

In de reacties staat een update.

8 reacties:

Lul er af dan viezerik

Beantwoorden

Waarom belt ze niet in de nacht meteen de politie waarom pas de volgende ochtend 🤔

Beantwoorden
Patrizia Van der Linden

Zielig ventje.
Er zijn zoveel hoeren in nederland. Geef wa geld uit zuinige Tinus ipv meisjes lastig vallen voor je lusten.

Beantwoorden

@Jan van Oorschot op donderdag 17 mei 2018 om 21:19:

Goed gezegd!

Beantwoorden

Sterkte aan t meiske!

Beantwoorden

Update:
De politie is dringend op zoek naar deze 2 personen op onderstaande foto. Zij waren mogelijk getuige van het bovenstaand zedenmisdrijf dat donderdag 17 mei rond 0.10 uur plaats vond op de Kanaaldijk N.O. Op de plattegrond zie je waar zij op dat moment liepen (rode ster).
Herken je jezelf of iemand anders op de foto? De politie vraagt je dan om contact met hen op te nemen via telefoonnummer 0900-8844 of het tipformulier. Je kan ook anoniem bellen naar 0800-7000.

Beantwoorden

Moet toch niet gekker worden

Beantwoorden
Belinda Poeliejoe

Gvd wa zijn ze toch herkenbaar in beeld

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *