Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.214 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

16 reacties:

Korhoenderhof

Beantwoorden

Fazantstraat

Beantwoorden

Volgens mij zit ik heel dicht in de buurt dus ik laat het even bij deze twee antwoorden.

Beantwoorden

Volgens mij is het goede antwoord al gegeven hoor.

Beantwoorden

@ Hanny; ik heb zo’n 29 jaar in deze buurt gewoond en het ik herkende het meteen. Vandaar dat ik ook denk dat Fazantstraat goed is. Het wachten is nog even op de Weblog.

Beantwoorden

Ellen, je laatste antwoord lijkt mij ook wel goed te zijn, op de achtergrond is het fietspad naast de gracht te zien.

Beantwoorden

“Hanny, misschien ken ik je wel, ik heb daar ook 13 jaar gewoond!!

Beantwoorden

Helga, ik was degene die schreef dat ze daar 29 jaar gewoond heeft. Maar misschien heeft Hanny er heel toevallig ook wel gewoond. Goedemorgen!!
Heb jij daar trouwens niet langer in de buurt gewoond (Sperwerstraat + Wielewaalstraat). Volgens mij in totaal toch ook wel zo’n jaar of 21, toch?

Beantwoorden

Ik zal jullie ff helpen met de vraagjes.Ik heb daar nooit gewoond hoor.Een familielid van me heeft lang op het Korhoenderhof gewoond vandaar.

Beantwoorden

Gefeliciteerd Ellen. Fazantstraat is inderdaad de juiste straatnaam. Geen extra informatie over die straat door ons dit maal. Gegeven dat het jouw buurtje schijnt te zijn, weet jij er waarschijnlijk immers meer van. Dus aan jou de eer, als je wilt.

Beantwoorden

Ellen, proficiat en oh wat jammer nu voor mij! Want deze vraag had ik ook kunnen beantwoorden.. Dus nog vaker even kijken op de Weblog van Helmond!

Beantwoorden

Weblog; dankjewel! Ik weet eigenlijk niet of er heel veel te schrijven is over dit straatje. De eerste vraag die ik in dit spel goed had was Keizerin Marialaan omdat ik wist dat die foto bij zwembad De Wissen gemaakt was (jeugdsentiment). Als wij vroeger naar De Wissen liepen of naar de stad fietsten kwamen wij altijd langs de gracht en zo ook langs de Fazantstraat en het Korhoenderhof. De huizen en de tuintjes zijn nog niets veranderd en dus nog steeds heel herkenbaar voor mij. Of er nog iets speciaals te vermelden valt over deze straat weet ik echt niet. Iemand anders misschien?

@ Angelique: dit was inderdaad wel een makkie, ook voor jou. Het spel duurt nog een week volgens mij dus je hebt nog kans.

Beantwoorden

Ellen proficiat ik zei al eerder dat je het al geraden had.

Beantwoorden

Ellen proficiat ik wist wel dat ie goed was

Beantwoorden

Ellen gefeliciteerd met het juiste antwoord. Ik had gisteravond al gelezen dat je antwoord goed was, dus heb ik maar geen gokje meer gewaagd.

Beantwoorden

Bedankt allemaal weer!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *