Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.632 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
8reacties

Helmond

Op de foto zie je iets dat wordt gebouwd voor een bedrijf. Een deel van de naam van dat bedrijf is de achternaam van de oprichter.

Wat is de achternaam van die oprichter?
Het gaat dus alleen om die achternaam, de voornaam en de eventuele tussenvoegsels tellen niet mee. Stel dat de persoon Els van den Kamer heet, dan is Kamer het correcte antwoord. Het eerst woord in je reactie dat een hoofdletter heeft, beoordelen wij we als jouw antwoord.


Tussenstand:
8 punten: Erik
4 punten: Mark
1 punt:en Arjen én Thom én Michiel van Geel én RoelAdriaans én ad én Marc
1 punt:en én Ad én Sjef én Hans Gruijters

Kijk hier voor meer informatie over
De kennisquiz over Helmond.

8 reacties:

Driessen

Beantwoorden

Leegte

Beantwoorden

Ik denk dat ik je alvast kan feliciteren Ad.

Beantwoorden

Gefeliciteerd Ad. Het goede antwoord is Driessen.
Driessen HRM_Payroll werd vernoemd naar oprichter Jan Driessen. Deze Helmonder heeft een bedrijf om trots op te zijn, lees even mee.
Op 1 april 1993 begonnen als eenmanszaak, bijna 20 jaar later zo’n 200 medewerkers in vaste dienst én tussen de 6 en 7 duizend mensen die bij hen op de loonlijst staan maar bij een ander werken (payrollen genaamd). Een grote dienstverlener op het gebied van Human Resources Management bij vooral de overheid, onderwijs, zorg & welzijn en cultuur. Hun eerste klant, de gemeente Helmond, is nog steeds klant.
Hoewel het economisch slecht gaat in Nederland, verdubbelde hun omzet bijna in de afgelopen 3 jaar. Daarom wordt het huidige pand uitgebreid tot 6.000 m2, een verdubbeling van het aantal vierkante meters kantooroppervlak. Op 23 mei werd daarmee officieel begonnen, op 12 september werd het hoogste punt bereikt en dit is de stand van zaken een paar dagen geleden. De oplevering staat gepland voor 1 april 2013, de dag dat het bedrijf precies 20 jaar bestaat.

Beantwoorden

Proficiat Ad

Beantwoorden

@Erik en Hans

Bedankt.

Beantwoorden

Gefeliciteerd Ad.

Beantwoorden

@ad op zondag 9 december 2012 om 21:26:

Ook bedankt!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *