16reacties

Vraag 174 in Het WWWWW-spel
Wie is de persoon wiens gezicht achter het gele rondje zit?

(voornaam, eventuele tussenvoegsels en achternaam)
_______________________________________________________________________________

Tussenstand:
10 punten: fr@ boy slim
06 punten: Helga
05 punten: Ad
03 punten: Porcupine (a.k.a. Noud)
02 punten: Heinz
02 punten: Merke
0en1 punt: Angelique
0en1 punt: Ellen
Het WWWWW-spel - 1e Kwartaal 2007
16 reacties
Reageer

Henk Kamp

fr@ boy slim

Cees van der Knaap

fr@ boy slim

===================================
We have a winner!
Om 11.51 werd het juiste antwoord gegeven.
Gefeliciteerd fr@ boy slim: 2 punten
Het juiste antwoord is dus: Cees van der Knaap
===================================

Staatssecretaris Cees van der Knaap bezocht vorig jaar op 22 juni het bedrijf Dutch Defence Vehicle Systems (DDVS) aan de Hooibeemd. Daar nam hij symbolisch het honderdste Fennek multifunctionele pantserwielvoertuig in ontvangst.
DDVS werd in september 2004 opgericht als voortzetting van het failliet gegane SP Aviation and Vehicle Systems in Geldrop, dat een onderdeel van het RDM-concern van Joep van den Nieuwenhuijzen was. Momenteel werken er zo'n 100 medewerkers. De productie van het gepantserde geavanceerde verkenningsvoertuig Fennek voor de Duitse en Nederlandse landmacht is 1 van hun hoofdprogramma's.
De Fennek kost ruim 1 miljoen euro per stuk en is vernoemd naar een woestijnvosje met grote oren (die voorkomen dat hem ook maar iets ontgaat). Sinds vorig jaar is die bij de Koninklijke Landmacht in gebruik. Defensie heeft er 410 van besteld.

Ik kijk nu even.Ook ik wist meteen het antwoord.fr@boy,gefeliciteerd met het snelle antwoord.

Proficiat Fr@ boy SLIM ik ken er me mijn pet nie bij. (heb je het berichtje van Ale blie gelezen d'r zijn er een paar erg benieuwd naar je reactie hierop)

=
Fr@boy slim, gefeliciteerd.

@ fr@ boy slim
Het blijft knap! We hebben nu al medelijden met de andere deelnemers als jij fotovragen gaat insturen.
We dachten nog even dat er iemand met je ministrieel antwoord om 11.39 aan de haal zou gaan.

Gefeliciteerd fr@boy slim.
Je moet inderdaad zorgen dat de anderen nog (in ieder geval) denken dat ze een kans hebben, anders haken ze al snel af en dan is het een stuk minder leuk.

Proficiat fr@boy slim.

proficiat fr@boy slim met weer een goede oplossing.

Ongelofelijk. Ik herkende de mensen zonder geel rondje voor hun hoofd niet eens.
Proficiat Fr@d

Gefeliciteerd Fr@boy! Heel herkenbaar Porcupine, van dat herkennen. ;-)

Fr@boy SLIM; wij gaan morgen vast even voorproeven bij 't Cabaret. Je hoort wel hoe het geweest is. Dan weten wij tenminste ook meteen of het zinvol is om een tegenaanval in te zetten (voor zover mogelijk...)

@ ellen === het is er goed vertoeven, ben er regelmatig op zaterdag(niet elke zaterdag)
bij voorbaat heeel veel succes met het tegenoffensief

fr@ boy slim

Wellicht hoorde je er al van, maar de eigenaar van het café en restaurant 't Cabaret heeft zijn zaak verkocht. Hier het bericht zoals hij het zelf schreef. Want wie kan het beter vertellen dan hijzelf.

Na twee ongelofelijk leuke jaren heb ik, door privé-omstandigheden, besloten mijn zaak " 't Cabaret" te verkopen. Hierdoor krijg ik de gelegenheid om meer tijd aan mijn dochter Robin te besteden, iets waar ik de laatste jaren nauwelijks aan toe gekomen ben.
Ondanks dit leuke vooruitzicht zal ik 't Cabaret ook enorm gaan missen. Twee jaar geleden ben ik dit avontuur aangegaan in een stad waarin ik niemand kende en waar ik amper de weg wist. De weg weet ik nog steeds niet, maar de gasten hier hebben me wel het gevoel gegeven dat ik hier op een of andere manier thuis hoorde. Hiervoor wil ik jullie dan ook allemaal bedanken.

't Cabaret zal op 1 maart aanstaande "Toff" gaan heten en er zullen twee nieuwe gezichten op de voorgrond verschijnen, te weten Marcel & Sanne. Ik kan alleen maar de wens uitspreken dat het sfeertje dat ik hier samen met jullie heb ervaren ook in de toekomst zal blijven bestaan!

Van 26 februari t/m 28 februari is 't Cabaret gesloten en zullen Marcel & Sanne de zaak omtoveren tot "Toff".

Tot de 26ste is 't Cabaret gewoon geopend. Ik hoop jullie tot die tijd dan ook nog eens te mogen begroeten voor een lekker hapje of drankje, of natuurlijk tijdens de carnaval.

Nogmaals bedankt!

Rob Senders

Wij wensen Rob alle succes met het overdragen van zijn zaak. Minstens zo belangrijk is dat we hopen dat hij en zijn dochter de wat rustigere tijd erna krijgen.

We hebben met hem contact gehad over eventuele gevolgen voor de winnaar van Het WWWWW-spel dit kwartaal. Hoewel we de invulling nog niet precies weten, komt het er kort gezegd op neer dat de winnaar ook dat deel van zijn prijs zal krijgen zoals afgesproken. Weten we meer, laten we je dat even weten natuurlijk.

Morgenochtend vraag 175.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: