23reacties

Vraag 212 van Het WWWWW-spelDeze vraag werd ingezonden door Caroline. Omdat haar inzending dus wordt gebruikt, werd zij beloond met 1 punt. Of zij nóg een punt voor haar fotovraag krijgt, ligt aan jullie.


Wat is de straatnaam behorende bij deze locatie?


Tussenstand:21 punten: Ad

17 punten: Helga

14 punten: Porcupine (a.k.a. Noud)

04 punten: Ellen

03 punten: fr@ boy slim

02 punten: Angelique

02 punten: Angie

02 punten: Tasjabeest

01 punten: Caroline

01 punten: natasjalex

Het WWWWW-spel - 2e Kwartaal 2007
23 reacties
Reageer

Torenstraat

================================
We have a winner!
Om 10.27 werd het juiste antwoord gegeven.
Gefeliciteerd Helga: 2 punten
Het juiste antwoord is dus: Torenstraat
================================

Lunchroom De Keyser is een onderdeel van Triocen. Deze aan de Torenstaat gelegen lunchroom ken je vast. Iedereen is er welkom voor een lekker kopje koffie en een heerlijk broodje. Het personeel bestaat voor een deel uit mensen met een lichamelijke handicap. Alle activiteiten binnen de lunchroom worden uitgevoerd door mensen met een lichamelijke handicap, begeleidt door 3 vaste medewerkers.
Als organisatie voor mensen met een lichamelijke handicap en niet aangeboren hersenletsel zijn er nog meerdere voorzieningen. Ook gevestigd in de Torenstraat is de woonvorm van Triocen. Een aantal appartementen wordt gehuurd door mensen met een handicap. Er is begeleiding en verzorging 24 uur per dag aanwezig. Gevestigd in het gebouw van Keyserinnedael is het activiteitencentrum van Triocen. Mensen hebben hier hun dagbesteding onder begeleiding.
Triocen is een organisatie voor heel Zuidoost Brabant. Het doel is om mensen met een handicap te ondersteunen in het dagelijks leven daar waar nodig. De cliënten van Triocen hebben een lichamelijke handicap vanaf de geboorte of hebben op latere leeftijd een handicap opgelopen als zoals hersenletsel, spierziektes of MS.
Hun cliënten weten als geen ander hoe het is om midden in het maatschappelijk leven te staan met een handicap. Daarvoor moet je zelf heel veel doen. Debbie van der Putten bewees het ook op haar manier. En dat is uitstekend.

@Helga
Profiat, je was er snel bij.
Het verschil is nog maar 2 punten....

@ Helga, gefeliciteerd!! Dat was weer snel hoor. Jij houdt het in ieder geval wel spannend.

Proficiat Helga, dat was een vluggertje. :-)

Bedankt voor jullie snelle felicitaties.
Spannend!!!!!!!!!!!!!!!
@ Ad wist je het antwoord op de vraag ook?

Erg snel opgelost zeg, dat hadden we niet verwacht. :-(

@Helga,
Voor de tweede keer deze periode dacht ik dat de locatie te makkelijk was. Waardoor ik eerst ergens anders naar zocht.
Ik moet volgende keer (bij de minst of geringste vermoedens) toch maar gewoon eerst een antwoord geven en daarna gaan zoeken.
Maar het blijft nu in ieder geval spannend tot het eind. De komende weekendvraag is in ieder geval een hele belangrijke!

Ook Caroline gefeliciteerd met je punt.

@Weblog (11:09 uur)
Jullie hebben het hier niet te doen met amateurs.....
Als jullie serieus hadden gehoopt dat de vraag langer had blijven staan, dan hadden jullie vast een foto van een andere locatie (kroeg o.i.d.) genomen. De Keyser is volgens mij qua interieur een van de bekendste van Helmond. Maar misschien wil Helga daar iets meer over zeggen, zij heeft immers al heel snel het goede antwoord gegeven.

@Ad:
Je hebt volkomen gelijk dat we in dit spel te maken hebben met de crème de la crème. Maar het voorspellen hoe snel 'die crème' een vraag oplost, blijkt verdories lastig te zijn.

@Ad, ja daar wil ik wel iets over zeggen. Ik snap je frustratie wel een beetje en je voelt de hete adem in je nek. Ik zal eerlijk zeggen dat ik zelf de vraag nog niet eens gezien had, laat staan geweten!!!! Maar ik heb hier en daar wat hulptroepen met een mobieltje en die seinen zo af en toe eens een goed (meestal fout) antwoord door. Het geluk was weer aan mijn zijde. Ik denk dat ik zelf wel even bezig was geweest met zoeken en dat was deze keer moeilijk, omdat ik op mijn werk zit.
Op naar de volgende vraag, ik heb er zin in.

@Porcupine,
Was je nog niet wakker vanmorgen?

Proficiat Caroline.

Gefeliciteerd, Helga.

@Ad
Ik was al wel wakker toen de vraag op internet werd geplaats, alleen was ik toen nog niet online.
Ik had trouwens het antwoord toch niet geweten.

Hallo,
ik vind het heel erg leuk dat jullie deze foto geplaatst hebben en zo snel al de oplossing weten! Geweldig.

Ik ben heel blij met deze weblog en vind het een leuk hoe er gereageerd wordt. Bedankt Solveg voor de uitnodiging. Grappig hoe contacten via via zoiets opleveren.

Ook wil ik graag reageren op het nieuws over de ruilwinkel. Mijn collega's en ikzelf willen de ruilwinkel steunen bij verzoek naar grotere ruimte!! Ik kom er regelmatig omdat ik daar een vrijwilligster begeleid. Zij heeft een lichamelijke handicap en werkt met veel plezier bij de ruilwinkel. Ikzelf ben lid geworden van de ruilwinkel omdat ik helemaal achter het principe sta.Doordat je praat met mensen daar krijg je een idee waarom de ruilwinkel zo belangrijk is.

Groet, Caroline

@Caroline:
Bedankt voor je compliment.
Omdat het tweede deel van je reactie hoort bij het log "Help de Lets Ruilwinkel", hebben we dat daar ook geplaatst. Want daar hoort het bij (on topic) en hier verdwijnt het na de volgende vraag in het archief.

Morgen na 16.00 uur vraag 213.

Kom maar op met die vraag.

Porcupine (a.k.a. Noud)

Dat vind ik ook Porcupine, laat hem maar weer komen. Maar ja, na 16.00 uur dat is natuurlijk wel heel erg ruim. Je kent ze bij de Weblog, voor hetzelfde komt ie vanavond om 22.00 uur pas. Of breng ik ze nu op ideeen?

Ja, of pas om 23.59 uur. Maar ze hebben natuurlijk wel de aandacht.

@Ellen en Ad:
Wel grappig dat we de vragen altijd plaatsen voor het verstrijken van de helft van de aangegeven periode (nachten niet meegeteld). Een heel enkele keer daar gelaten, vrijwel allemaal door een technisch probleem veroorzaakt.
Wellicht is het wel eens grappig om inderdaad eens extra lang te wachten met plaatsen... Of we dat nu zullen doen...

Ik wacht gewoon af. Alle kans dat ik het antwoord toch niet meteen weet. Hopelijk Helga ook niet deze keer. Alle anderen mogen van mij punten halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: