5reacties

Het zomerspel 2007


De zomer is in aantocht. Sommige Helmonders gaan op vakantie, andere maken een dagtripje, weer andere pikken een Helmonds zonovergoten terrasje en er zijn er zelfs die het zomers graag rustig aan doen. Voor het team van de weblog geldt dat net eender. Lastige ontwikkelingen voor Het WWWWW-spel.
Daarom deze zomer een vervangend spel dat daarmee rekening houdt. Het lijkt een beetje op Het WWWWW-spel, maar toch is het anders. Het is luchtiger, wat warmer en ontdaan van heel wat verpakking. De zomer van 2007 waardig dus.

Wat gaan we doen?
Het komende kwartaal (van 1 juli tot 1 oktober) plaatsen we een aantal keer per week onaangekondigd een foto met als logtitel: "In welke straat bevond zich de fotograaf?". Die vraag kun je dan in het reactiegedeelte eronder beantwoorden.
Je mag zo vaak antwoorden als je wilt, als die antwoorden maar steeds in verschillende reacties staan. Dus voor alle duidelijkheid: 1 antwoord per reactie.
In élke reactie mag je schrijven wat en waar je wilt. Babbelen kan deze zomer dus zonder enige restrictie. Wij controleren alleen of je eerst gegeven straatnaam in je reactie correct is. Wil je weten hoe je de straatnaam schrijft, kijk dan hier. Minimaal eens per dag (meestal ’s avonds) geven we aan of de vraag goed beantwoord werd en wie weet komt er soms een hint.

Meer prijzen!

Een aantal keer zal het goed beantwoorden van een vraag beloond worden met 5 consumptiebonnen. Welke vragen zo'n consumptiebonnenvragen zijn weten jullie niet, wij wel. We hebben daarvoor een mooi systeem uitgedacht. Enige wat we over ons systeem kwijt willen is dat 1 deelnemer/huishouden maximaal 2 consumptiebonnenvragen kan winnen. Levert een vraag consumptiebonnen op, dan staat dat er bij als we de vraagwinnaar bekend maken.

Rond 1 oktober verzamelen alle winnaars van consumptiebonnen zich bij Velvet Lounge, de sponsor van dit zomerkwartaal. Daar op de Steenweg worden die consumptiebonnen dan uitgereikt en ook (ooit) genuttigd. Want Velvet Lounge heeft in al haar wijsheid besloten zo aardig te zijn om al die consumptiebonnen ter beschikking te stellen. Waarvoor onze dank.

Het zomerspel 2007
5 reacties
Reageer

Ben benieuwd wat het gaat worden. Een beetje verantwoord afkicken!

Leuk en slim plan. Kan iedereen een beetje vakantie vieren.

Het zomerspel 2007 gaat morgen (zondag dus) beginnen. We zijn druk bezig om de laatste puntjes op de i te zetten.

Ben zeer benieuwd wat het gaat worden.

Leuke start voor eerste zomerseizoen.

En eerlijk is eerlijk er heeft een revolutionaire ontwikkeling plaatsgevonden op de steenweg!!
Die zich Organisch tot een Locaal nationaal en Internationaal trefpunt kan gaan ontwikkelen.

Ik hoop weer spoedig mijn bijdragen te kunnen leveren. Groet aan alle medewerkers van Velvet Lounge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: