16reacties

In welke straat bevond zich de fotograaf?
Onderstaande personen wonnen al 5 Velvet Lounge consumptiebonnen:
Ellen (2 keer), Helga (2 keer), Porcupine (a.k.a. Noud), Hanny, Ad (2 keer), Tim en Hans

Het zomerspel 2007
16 reacties
Reageer

Korhoenderhof

Fazantstraat

Volgens mij zit ik heel dicht in de buurt dus ik laat het even bij deze twee antwoorden.

Volgens mij is het goede antwoord al gegeven hoor.

@ Hanny; ik heb zo'n 29 jaar in deze buurt gewoond en het ik herkende het meteen. Vandaar dat ik ook denk dat Fazantstraat goed is. Het wachten is nog even op de Weblog.

Ellen, je laatste antwoord lijkt mij ook wel goed te zijn, op de achtergrond is het fietspad naast de gracht te zien.

"Hanny, misschien ken ik je wel, ik heb daar ook 13 jaar gewoond!!

Helga, ik was degene die schreef dat ze daar 29 jaar gewoond heeft. Maar misschien heeft Hanny er heel toevallig ook wel gewoond. Goedemorgen!!
Heb jij daar trouwens niet langer in de buurt gewoond (Sperwerstraat + Wielewaalstraat). Volgens mij in totaal toch ook wel zo'n jaar of 21, toch?

Ik zal jullie ff helpen met de vraagjes.Ik heb daar nooit gewoond hoor.Een familielid van me heeft lang op het Korhoenderhof gewoond vandaar.

Gefeliciteerd Ellen. Fazantstraat is inderdaad de juiste straatnaam. Geen extra informatie over die straat door ons dit maal. Gegeven dat het jouw buurtje schijnt te zijn, weet jij er waarschijnlijk immers meer van. Dus aan jou de eer, als je wilt.

Ellen, proficiat en oh wat jammer nu voor mij! Want deze vraag had ik ook kunnen beantwoorden.. Dus nog vaker even kijken op de Weblog van Helmond!

Weblog; dankjewel! Ik weet eigenlijk niet of er heel veel te schrijven is over dit straatje. De eerste vraag die ik in dit spel goed had was Keizerin Marialaan omdat ik wist dat die foto bij zwembad De Wissen gemaakt was (jeugdsentiment). Als wij vroeger naar De Wissen liepen of naar de stad fietsten kwamen wij altijd langs de gracht en zo ook langs de Fazantstraat en het Korhoenderhof. De huizen en de tuintjes zijn nog niets veranderd en dus nog steeds heel herkenbaar voor mij. Of er nog iets speciaals te vermelden valt over deze straat weet ik echt niet. Iemand anders misschien?

@ Angelique: dit was inderdaad wel een makkie, ook voor jou. Het spel duurt nog een week volgens mij dus je hebt nog kans.

Ellen proficiat ik zei al eerder dat je het al geraden had.

Ellen proficiat ik wist wel dat ie goed was

Ellen gefeliciteerd met het juiste antwoord. Ik had gisteravond al gelezen dat je antwoord goed was, dus heb ik maar geen gokje meer gewaagd.

Bedankt allemaal weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: