8reacties

Wat is die achternaam?


Op de foto zie je iets dat wordt gebouwd voor een bedrijf. Een deel van de naam van dat bedrijf is de achternaam van de oprichter.

Wat is de achternaam van die oprichter?
Het gaat dus alleen om die achternaam, de voornaam en de eventuele tussenvoegsels tellen niet mee. Stel dat de persoon Els van den Kamer heet, dan is Kamer het correcte antwoord. Het eerst woord in je reactie dat een hoofdletter heeft, beoordelen wij we als jouw antwoord.


Tussenstand:
8 punten: Erik
4 punten: Mark
1 punt:en Arjen én Thom én Michiel van Geel én RoelAdriaans én ad én Marc
1 punt:en én Ad én Sjef én Hans Gruijters

Kijk hier voor meer informatie over
De kennisquiz over Helmond.
Kennisquiz 2012tweede helft
8 reacties
Reageer

Driessen

Leegte

Hans Gruijters

Ik denk dat ik je alvast kan feliciteren Ad.

Gefeliciteerd Ad. Het goede antwoord is Driessen.
Driessen HRM_Payroll werd vernoemd naar oprichter Jan Driessen. Deze Helmonder heeft een bedrijf om trots op te zijn, lees even mee.
Op 1 april 1993 begonnen als eenmanszaak, bijna 20 jaar later zo’n 200 medewerkers in vaste dienst én tussen de 6 en 7 duizend mensen die bij hen op de loonlijst staan maar bij een ander werken (payrollen genaamd). Een grote dienstverlener op het gebied van Human Resources Management bij vooral de overheid, onderwijs, zorg & welzijn en cultuur. Hun eerste klant, de gemeente Helmond, is nog steeds klant.
Hoewel het economisch slecht gaat in Nederland, verdubbelde hun omzet bijna in de afgelopen 3 jaar. Daarom wordt het huidige pand uitgebreid tot 6.000 m2, een verdubbeling van het aantal vierkante meters kantooroppervlak. Op 23 mei werd daarmee officieel begonnen, op 12 september werd het hoogste punt bereikt en dit is de stand van zaken een paar dagen geleden. De oplevering staat gepland voor 1 april 2013, de dag dat het bedrijf precies 20 jaar bestaat.

Proficiat Ad

Hans Gruijters

@Erik en Hans

Bedankt.

Gefeliciteerd Ad.

@ad op zondag 9 december 2012 om 21:26:

Ook bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: