49reacties

Wie is de persoon rechts bovenaan?Voor alle duidelijkheid: het gaat om de persoon achter de blonde dame.
Om het gemakkelijk te houden: de voornaam is voldoende.


Onderstaande personen wonnen al 5 Velvet Lounge consumptiebonnen:
Angeligue (+ 5 extra), Porcupine (a.k.a. Noud), Ad (2 keer), Perry Vermeulen,
Helga (2 keer), Hanny en Ellen

Kennisquiz 2007kwartaal 4
49 reacties
Reageer

Jannes

Bavo

Helaas ik ken hem zo niet, maar wel heel veel voornamen, waaronder Paul.

Oh die ken ik wel maar ik kan zijn naam nog even niet vinden. Hij is regelmatig op radio en tv. Ik ga even heel goed zoeken!

Volgens mij heet hij Herman, die hele slechte Idol!

@Ellen,
Toch niet "I'm a dancer"-Herman??????

Ad, ja volgens mij is hij dat. Maar nu ik dit zit te typen, vraag ik me af wat hij eigenlijk met Helmond te maken heeft. Of gaat hij misschien een kerstconcert geven in Helmond???

Ik lees zojuist dat Herman in september in Plaza op het Havenplein heeft opgetreden.

@Ellen,
Dat klopt inderdaad. Hij is wel eens in Helmond geweest. Of we daar blij me moeten zijn??? Hij zou het dus inderdaad zo maar kunnen zijn. Hoewel ik hem nog steeds niet herken op deze foto.

Ik weet ook niet of hij het het is maar ik kan verder niemand anders bedenken die erop lijkt. Op youtube staat trouwens echt een heel leuk filmpje van I am a dancer.

Het goede antwoord is nog niet gegeven. Succes!

Dan moet ik afhaken want ik heb geen idee. Fijne avond nog!

Die man op de foto is zeker 10 jaar ouder dan onze Herman... Ik ken ook die andere 2 niet :)

Ik kan de foto helemaal niet zien, maar dat maakt niet uit ik ben heel slecht in namen.

@Helga:
Goed dat je dat even meldde. Er blijkt bij 1 van onze plaatjesopslagplekken een (hopelijk tijdelijke) storing te zijn. Daarom hebben we de betreffende foto nu ook hier neergezet. Zodoende kan het spel toch voortgang vinden.

Raymond

De juiste voornaam is nog niet gegeven. Hoewel we gisteren na 21.48 uur dachten dat Ellen het zo zou hebben. Want de foto die bij deze vraag hoort is afkomstig van een YouTube-filmpje.

Rutger

Mark

Rob

John

Dennis

Eigenlijk vind ik het wel een Thijs

Of Frans

Frank zou ook kunnen

Koen

Niels, en graag een hintje....

Geert

Zo gemakkelijk is het dus ook weer niet. Met de hint kom ik ook niet echt verder. Ben eigenlijk wel benieuwd wie het nou is.

Helaas nog geen goed antwoord. Daarom deze hint.
De persoon in kwestie verblijft het grootste deel van de week op de Steenweg. Hulptroepen die wel eens uitgaan in Helmond zijn nu dus waardevol.

Helaas ik ben geen 18 meer, op naar de volgende hint.

Ik probeer d'r toch nog een : Niels

Of Joost

Bas komt ook veel voor.

De Steenweg is niet een straat waar ik veel verblijf, ook mijn hulptroepen niet, dus weer een hint waar ik niet zo veel mee aan kan. Om toch maar een naam te noemen, Ton.

Ook deze hint helpt me niet verder. De Steenweg daar kom ik al heel lang niet meer om te stappen. Ik probeer alleen nog Roy. Die naam ben ik nog wel ergens tegengekomen.

Geert

Jordy

Laatste hint: Hij is de uitbater van een café op de Steenweg.

mario van ut vensterke

Mario van ut Vensterke

Mario

Gefeliciteerd ikke. Mario is inderdaad zijn voornaam.
Mario López Rodríguez kwam eind jaren 80 vanuit Spanje naar Nederland en is sinds 2 april 2001 de uitbater van café 't Vensterke op de Steenweg.
Voor zijn verjaardag kreeg hij dit YouTube filmpje van Josje en Dennis. Mocht je na het bekijken daarvan denken, "voor 21 jaar ziet die Mario er toch wat oud uit": goed gedacht. Zijn geboortedatum is namelijk 2 december 1965. Mochten er heren zijn die denken, "toch lijkt die Mario me wel wat", dan heb je geluk: tot op dit moment is Mario vrijgezel.

Dit antwoord bij deze vraag levert je 5 consumptiebonnen op bij de Velvet Lounge. Die zullen wij je begin januari graag uitreiken. Bij dit log kun je opgeven welke avond daarbij jouw voorkeur heeft.

nondedju heb ik gewonne, nie te geleuve onder ut motto"sloa de kIKKEr op z'n flIKKEr"heb ik naw us onderhands is eindelik
gewonne.
dus ik ben naw vur d'un echtus oitgenoddigt um ut letse growte levusweruk oftewel skilderweruk van onze'n innige liggendariesse ,made in ut helmundse en geboorre in mierle en helaas veeel te vroeg gestorven in het zonnige Beixxxx!!!
want ik heb van sommige blaaikes geheurt
det tie du'r doar nu vette stempel op hi gezet. hai krie wa min betreft naw al du'n oitskieter van du'n grotste optocht van ut zoide ,de liggendariesse en echte echte FR@ BOY SLIM
afz. k. IKKE te R

Haha slecht, zit elke week bij hem aan de bar maar zag niet dat hij het was. Dacht dat ik een bril zag op die foto maar nu blijkt dat ik zelf toe ben aan een bril :)

Ikke, proficiat met het goede antwoord en de bonnen!

Proficiat Ikke

Ikke, proficiat!

Proficiat ikke. Natuurlijk ook met de consumptiebonnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: