26reacties

Hoe heet de mannelijke huiseigenaar?Geef zijn volledige naam (= voornaam, eventuele tussenvoegsels én achternaam).

Mocht dit huis (door een hypotheek of iets dergelijks) ook deels van de bank zijn, dan zijn we niet op zoek naar de naam van die bank, iemand die daar werkt of er (tot zijn spijt?) aandelen van heeft.
Beantwoord je deze vraag goed, dan zijn er 2 (behoorlijk toepasselijke) kaartjes te winnen voor een voorstelling in ‘t Speelhuis.


Tussenstand:
4 punten: Els
1 punten: Anita*én Hans én wilma én Noud

Een * betekent dat die persoon dit kwartaal 2 vrijkaartjes won voor een voorstelling in ‘t Speelhuis.
Kennisquiz 2009kwartaal 1
26 reacties
Reageer

Marvin de Kort (gokje)

Leon Vlemmings woonde daar.

Paul van Zwam ( ik denk het niet). De huiseigenaar zal nog wel Vlemmings zijn, maar die woont er niet meer. Het huis staat te koop bij Hoogveldt makelaardij en is volgens mij verhuurd.

Leo Vlemmings

Leon Vlemmings

Lambert Vlemmings

Sorry Helga ik had je antwoord niet gezien.

Dan ga ik voor A. van Berloo (weet niet of dat een man is ??)

Zal zijn vriendin wel zijn ?

Gefeliciteerd Helga. Het juiste antwoord is Leon Vlemmings.
Leon Vlemmings is sinds 14 januari de (interim) trainer coach van Feyenoord, in afwachting van de komst van Mario Been. In het seizoen 1987-1988 speelde Leon 9 wedstrijden voor Helmond Sport. Dit huis staat in De Jongstraat in Stiphout en staat te koop voor € 369.000,- K.K.
Zoals aangekondigd Helga, levert het goede antwoord je 2 kaartjes op voor een voorstelling in 't Speelhuis. Die voorstelling op donderdag 12 februari wordt verzorgt door Viggo Waas. Dit keer treedt hij in Helmond niet op als cabaretier of als acteur, maar als zanger. Viggo is niet de grootste Feyenoord-fan, ooit was hij een veelbelovend jeugdspeler bij Ajax, hij haalde Ajax 2 maar nooit het eerste. Voor de zekerheid: mail even naar post@deweblog.nl en je krijgt te horen hoe jij de kaartjes ontvangt.
Deze vraag werd ingediend door g-force.

Oh dat is leuk! Is dat niet die knappe vent die op dit moment op elk billboard plakt. Natuurlijk kan ik op de 12de!!!!!!
Weblog bedankt voor de felicitatie en de kaartjes. En G-force bedankt voor de makkelijke vraag en dus ook een beetje de kaartjes.

Proficiat Helga !

Helga; ik zie de vraag nu pas. Dat was een makkie voor jou!
Gefeliciteerd!!! En wat een geluk dat je ook meteen kaartjes gewonnen hebt.

@Helga:
Een foto van Viggo Waas staat op de website van 't Speelhuis (bij het kopje linksboven Voorstellingen) en op zijn eigen website. Is dat dezelfde man als jij zag op de Dazoe-borden die overal staan en waarop Viggo vaak geplakt zit, dan wordt het smullen voor jou.

Weblog; Ja dat is hem, ik hoop dat ie wel kan zingen.
Ellen> ga je mee kunnen we samen smullen??

Proficiat Helga.

Helga, tuuuuurlijk ga ik mee!
Afgesproken!!!

Ha Helga, proficiat

Helga Proficiat !!en een fijne avond in het speelhuis.

feliciteert Helga.

Als je wil weten hoe en of Viggo Waas kan zingen, kun je even onderstaande link kopiëren, en daarna plakken in de adresbalk van je browser.
http://pauwenwitteman.vara.nl/Muziek-detail.95.0.html?&tx_ttnews%5Btt_news%5D=2477&tx_ttnews%5BbackPid%5D=116&cHash=de1a8567f7

Noud ik heb es ff zitten luisteren maar dat wordt janken ipv smullen en zeker als ik ongesteld ben.

Bedankt voor de felicitaties allemaal (bijna vergeten)

Ach, misschien valt het wel mee met dat janken, Helga.
En anders ga je na de voorstelling je verdriet maar ergens verzuipen. Ik weet nog wel een leuk kroegje op de Steenweg.

Gefeliciteerd Helga. Had ik ook moeten weten als voetballiefhebber. Hoewel van Feyenoord... hahaha

Viggo Waas, tja ik heb nog steeds een waas voor mijn ogen. Het was voor sommige meer soppen dan smullen. D'r waren erbij die gleden van het podium. Het was een zeer intiem priveconcert waar hooguit zo'n 35 mensen bij aanwezig waren. Wij mochten met zijn allen op het podium bij Viggo en zijn band gaan zitten. De liedjes werden een beetje cabaret-achtig gebracht en gezongen. De band was erg goed en ik moet zeggen Viggo kan zingen. Kortom een leuke avond gehad met m'n zussie. Nogmaals bedankt voor de kaartjesen bonnen. En nog een tip voor Viggo: Gebruik aub geen haarspoeling meer, een beetje zilver bij je slapen is mooier.

@Helga: Leuk om jouw recensie te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: