35reacties

FC Twente – Helmond Sport


In bovenstaande uitverkocht stadion speelt Helmond Sport woensdagavond voor de KNVB Beker tegen FC Twente.

Wat wordt de uitslag?
(na eventuele verlenging en strafschoppen)

In welke minuut valt het eerste doelpunt in de wedstrijd?

Bij deze vragen gelden de volgende aanvullende regels:
• je mag in totaal 2 antwoorden geven (2 antwoorden op 1 vraag mag)
• plaats elk antwoord in een nieuwe reactie
• notatie van de uitslag zoals in: 2-4
• de gegevens op Voetbal International zijn maatgevend
• tot woensdag 23 december 19.30 uur kun je antwoorden
• voor íeder goed antwoord verdien je 1 punt, er kunnen dus vele punten uitgedeeld worden
• indien er geen enkele juiste voorspelling werd gedaan, krijgt diegene die het dichtste bij het juiste minutenaantal zat 1 punt
• donderdag maken we bekend wie er punten haalde(n).


Tussenstand:
5 punten: Michael Rieter én wilma
3 punten: Ad én Els
2 punten: Noud
1 punt:en Ellen én Mien én Hans én Frans D.

Kijk hier voor meer informatie over
De kennisquiz over Helmond.
Kennisquiz 2009tweede helftHelmond Sport
35 reacties
Reageer

3-0

17e minuut

Ik denk dat er niet wordt gescoord. De wedstrijd zou wel eens afgelast kunnen worden i.v.m. het winterweer.

1-2

38e minuut

6-0

7-0

1-0

89e minuut

3-0
24 minuut

5-3

2-0

35e minuut

4-3

120e minuut

2-1

1-2

4-1

in de 11de minuut

5-1

in de 9de minuut

De wedstrijd is vanavond LIVE!!! op RTL7 te zien.

5-0, De eerste goal valt in de tweede minuut

@Paul Smeulders (en g-force?),
Het ziet er naar uit dat jullie gescoord hebben deze ronde. En ik jullie dus mag feliciteren. Bij deze, gefeliciteerd!

@Mien,
Het ziet er naar uit dat de tijd jouw 2x een minuutje benadeeld heeft...

Gefeliciteerd Paul Smeulders en g-force. Jullie voorspelde de uitslag 3-0 immers correct. Niemand wist dat het eerste doelpunt in de 36 minuut viel, dus dat leverde niemand een punt op.
Menig Helmonder was door de wedstrijd geboeid, 989.000 inwoners van Nederlanders zagen de wedstrijd gisteravond op televisie, bijna 23.800 toeschouwers zaten er in De Grolsch Veste en sommigen zagen de strijd niet eens. Feit is dat we dit jaar de kwartfinale van de KNVB Beker helaas niet gehaald hebben.
@Ad om om 21:59 uur: Scherp opgemerkt!

Deze ronde loopt nu bijna 6 maanden. Met nog 4 hele dagen te gaan is het nog niet bekend wie deze ronde gaat winnen: SPANNEND!

Gefeliciteerd Paul Smeulders en g-force.

Gefeliciteerd Paul en g-force!

Ik vind het toch maar weer een blamage hoe de fans van Helmond Sport zich gedragen hebben.
Zie hier

Blamage? Het is een regelrechte doodschop voor Helmond. We kunnen nooit normaal voetbal bedrijven. Iedereen doet zijn razende best om Helmond goed op de kaart te krijgen en jawel, het wordt weer verpest door een 57-tal artisjokken, eencelligen, die zich supporter noemen. Het enige voordeel is dat we met 57-0 hebben gewonnen in de competitie voor de stadionverboden. Want in elk nadeel zit een voordeel....

Iemand die meeleeft

feliciteert Paul en G-force

@Iemand die meeleeft.

Even reageren,al is het flink te laat voor dit topic,maar ik kon het niet laten. Voor 'Iemand die meeleeft' kom je wel nogal cru en onwetend over. De bus met 'een 57-tal artisjokken' zoals je denigrerend schrijft over 'Cynara scolymus' is wat anders dan een 'ééncellige' want dat is bijvoorbeeld een 'amoebe'. Flora en fauna is dus niet je sterkste kant maar daar kun jij ook niets aan doen.

Dan gaan we even over naar de kwestie 'supporter'. Ook ik zat in die bus en zoals je kon lezen in de papieren editie van het EHD eind december geshreven door de heer H vd Ven,was er met deze bus supporters niets gebeurd wat tegen de Nederlandse wetgeving in druist. Of te wel,er zijn geen strafbare feiten gepleegd,dus die diep gekoesterde stadion verboden van jou zullen er niet komen. Waarom dan wel terug gestuurd worden? Omdat de incompetente burgemeester van Enschede (Peter den Oudsten) die bij elke wedstrijd van FC Twente zijn eigen supporters niet in de hand heeft,een confrontatie,die er toch niet zou komen want wij zouden ons bij de bus combi voegen,wilde voorkomen. Kijk meneer of mevrouw 'Iemand die meeleeft'dat zijn nu de feiten,dus de volgende keer iets meer genuanceerd reageren,amoebe.

braadlap.

2,5 Jaar geëist tegen gooier vuurwerkbom van Helmond Sport
Vanmiddag stond Jeffrey W. (30) uit Helmond voor de rechtbank in Almelo. Reden: hij wordt ervan verdacht op 23 december tijdens het bekerduel FC Twente - Helmond Sport vorig jaar een vuurwerkbom tot ontploffing te hebben gebracht. Daarbij werd een steward aan 1 kant permanent doof.
Een getuige ter zitting verklaarde dat hij de verdachte al voordat de bom werd gegooid in de gaten hield omdat hij als Helmond-supporter in het thuisvak van FC Twente zat. Achteraf bleek dat Jeffrey W. helemaal niet in het stadion had mogen komen omdat hij op dat moment al een civielrechtelijk stadionverbod had.
De door de vuurwerkbom doof geraakte steward van FC Twente eiste ter zitting 7500 euro schadevergoeding van de verdachte. Het Openbaar Ministerie eiste 2,5 jaar celstraf waarvan een half jaar voorwaardelijk. Daarnaast werd een strafrechtelijk stadionverbod geëist van 1 jaar.
De advocaat van Jeffrey W. vindt dat er onvoldoende bewijs is en dat zijn cliënt daarom moet worden vrijgesproken. In zijn laatste woord zegt de verdachte het erg te vinden voor de steward maar dat hij het projectiel niet gegooid heeft.
Uitspraak over 2 weken.

30 Maanden cel (waarvan 10 voorwaardelijk) voor Helmondse bomgooier
De rechtbank in Almelo heeft Jeffrey W. (30) uit Helmond vandaag veroordeeld tot een celstraf van 30 maanden, waarvan 10 maanden voorwaardelijk. Deze straf is bijna gelijk aan de eis van de officier van justitie (zie boven).
Hij kreeg deze straf voor het gooien van een vuurwerkbom tijdens de bekerwedstrijd tussen FC Twente - Helmond Sport op 23 december vorig jaar in het stadion. Door de explosie van de bom raakte een steward aan 1 oor permanent doof.
Verder bepaalde de rechtbank dat Jeffrey W. na het uitzitten van zijn straf, zich 1 jaar lang in de rust van uit- en thuiswedstrijden van Helmond Sport moet melden op een politiebureau. Het door de steward geëiste smartegeld van 7500 euro moet hij aan de steward betalen.
Jeffrey W. heeft al aangekondigd in hoger beroep te zullen gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: