GGG: 64 ISIS-vrouwen in Helmond


Geen Helmonder zal sympathie hebben voor de meedogenloze mannen van de streng islamitische terreurgroep ISIS. Logisch, neem alleen al hun omsingeling van de kale bergtop in Irak waarop 10 duizenden gevluchte Yezidi’s verblijven. Door de internationale verontwaardiging is hulp van Amerika onderweg.
De ISIS vrouwen zijn tot nu toe buiten beeld gebleven. Wie zijn zij, wat doen zij? Waar wonen zij? Na een gedegen speurtocht van onze onderzoeksredactie, blijken er 64 in onze stad te verblijven. De meeste van hen zijn opvallend goed geïntegreerd, zelfstandig en zeker ondernemend.

voor de vrouwen van ISIS Helmond.

De GGG-rubriek
0 reacties
Reageer

Moeten we nu bang worden??haha

Nu we geen zwarte pieten meer hebben zijn er isis vrouwen in het leven geroepen

mopperkontje

De humor is ver te zoeken met zo'n introductie en beledigend voor deze ondernemende vrouwen uit Helmond e.o.. Herschrijf dit stuk maar!

Beste Tales
Het staat natuurlijk niet voor niets in de GGG-rubriek. ;)

@Tales op zaterdag 9 augustus 2014 om 11:09:

Maak er maar weer een grapje van. Juist heel gevaarlijk om de verblijfplaats van die ISIS-vrouwen te publiceren. Binnen de kortste keren bombarderen de Amerikanen ons ook met bommen en voedsel.
Veel van die ISIS-vrouwen zijn niet lelijk trouwens, hopelijk mag dat ook gezegd worden. En voordat er weer een storm van kritiek losbarst, ook veel Helmondse vrouwen zijn mooi hoor!

Daar bombarderen ze Helmond toch niet voor (misschien met voedsel voor de armen onder ons, zou kunnen). Die dames komen de Navy Seals gewoon ophalen tijdens een actie onder het motto "Dutch ISIS from Helmond safe US-future"!

En @Jan: er zitten wel een paar aardige tussen, zeker voor een man op leeftijd, zoals ik. De meesten kan ik met een gerust hart nog jong noemen en hangen rond de leeftijd van mijn eigen dochters! Maar wie wil er nou een oude, grommige Brombeer, die in de reserve-tijd van zijn leven leeft en de laatste spijkers aan zijn kist timmert?

Heel genant dit...

Het getuigd niet echt van smaak maar wel van ongepaste en verkeerde journalistiek om het ISIS vrouwen netwerk uit Helmond, een groep van ondernemende dames uit de regio Helmond te koppelen aan de ellende die er plaatsvindt elders in de wereld oa door een groepering die dezelfde naam draagt. Wij ervaren dit als zeer pijnlijk en ongepast wil ik u namens het bestuur laten weten.

MARS VOOR DE VRIJHEID ! (Kijk voor info op Facebook en meld je aan)
PRO PATRIA!!
20 sept. is er een Anti-ISIS demonstratie in Den Haag.
Nederland moet bevrijd worden van deze boosaardige olievlek, die al voet aan de grond heeft gekregen in de grote steden….dat willen we toch niet. We zijn bezig ons te mobiliseren tegen het kwaad dat ISIS heet, al 60 mensen gaan vanuit Helmond richting Den Haag en dit is pas het begin. Op 20 sept. om 14.00 verzamelen bij CS Den Haag en van hieruit richting de ISIS wijken.

PRO PATRIA Helmond/Eindhoven

Grappig, in de Volkskrant van zaterdag nu ook een krantenartikel hierover met de kop Leven in de islamitische heilstaat van IS: 'Er zijn ook Nederlandse vrouwen hier' http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2664/Nieuws/article/detail/3730506/2014/08/30/Leven-in-de-islamitische-heilstaat-van-IS-Er-zijn-ook-Nederlandse-vrouwen-hier.dhtml

Nee nooit geen vrouw meer van helmond vooral met een naam als jetje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: