2reacties

GGG, Bavaria House


 

Begin deze maand maakte Bavaria House bekend dat hun restaurant Brasserie Ambers tot het eind van de zomer gesloten is. Het ontbreken van een terras werd als reden opgegeven. We mogen gaan eten in Lieshout, ook Brabant, zo was de boodschap. De verbazing bij andere ondernemers op de Steenweg, centrummanager Peter Tielemans en het publiek was groot en begrijpelijk.
G-force, 1 van onze bezoekers, deed in de afgelopen weken succesvol onderzoek naar de ware reden van deze sluiting. Vandaag mag de weblog die reden bekend maken. Het blijkt dat er gewoon geen tijd meer is voor al dat culinaire gedoe. Een andere onderdeel, het organiseren van feestjes, blijkt sinds kort zo goed te lopen dat de artiesten daar nu met bosjes worden aan- en afgevoerd.

voor het logistieke traject.
.

De GGG-rubriek
2 reacties
Reageer

Ik denk dat de reden voor het sluiten van Ambers een andere is. Ik ben er 1x geweest en ons zien ze er nooit weer. Op deze lokatie moet zo'n, tent toch zeker wel rendabel zijn.

Ik ben er een keer of 10 geweest, de laatste keren werd het voor ons als ietsje minder maar dat kan aan de gewenning liggen.
Groot minpunt vond ik het wel de zeer kleine variatie: periodieke wisseling van menu's is toch wel het minste wat je kunt doen.
Goed, we zijn het er allemaal wel over eens dat die lokatie iets beters verdient als een seizoensrestaurant waar tijdens zomers spinnenwebben en vleermuizen de vrije hand hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: