4reacties

GGG, (B)Itterestraat


De bewoners rondom de speeltuin Helmond-West aan de Itterestraat hebben nu ook actie ondernomen. Zij hebben B & W uitgenodigd voor een wandeling door de straten waar de eventuele rondweg moet komen.
De speeltuin wordt ook aangedaan. Inlevend, creatief én attent als die bewoners zijn, hebben ze 1 van de speeltoestellen tijdelijk aangepast, speciaal voor de hoge heren. Zo kan B & W hetzelfde gevoel krijgen als de bewoners nu hebben.

voor wat mogelijk B & W plezier. 
.

Voordat we boze reacties krijgen: het jongetje is alleen maar voor de foto even zo neergelegd.

De GGG-rubriek
4 reacties
Reageer

Ik heb het al eerder aangegeven..Het is 'n eenvoudige rekensom. De omleiding moet niet komen waar men teveel schadevergoeding moet betalen. Nee die moet komen waar de Gemeente het meeste in eigendom heeft. nl. die opbrengstgelden gaan dan naar de Gemeentekas zodat Grondzaken een eventueel positief saldo kan krijgen, op de verliezen ontstaan uit het speculeren en het voeren van wanbeleid uit het jongste verleden en deze dan kan wegwerken.
€ 310/vierkante meter + schadeloosstellingen declareren kunnen behoorlijk oplopen. De gemeente kan dat gewoon uit de EU-pot halen toch ??

Wat die mensen er toch allemaal voor over hebben om B&W hetzelfde gevoel te geven.

Tip voor B&W:

Met behulp van de kaasschaafmethode of rasp is wellicht de completering van de stedelijke ring in Helmond West alsnog in de juiste proporties te modelleren.

De botte bijl heeft tot nu toe geen soelaas geboden. Ik denk ook niet dat B&W een gehaktmolen als alternatief verkiest. Dat zou zonde zijn, toch.

Er is nog voldoende keukengereedschap voorhanden om de juiste schotel op te dienen.

Het is wenselijk dat de uitwerking van alle plannen uit het wijkontwikkelingsplan Helmond West voor iedere bewoner in Helmond West 'kaasie' is!

vraag???geld..,,

piet janssenp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam:

Website: